auto, fiat, promocija
Shutterstock
auto, fiat, promocija

Shutterstock

auto, fiat, promocija, Foto: Shutterstock

Novi Tipo Cross je potpuno osvežen i sada izgleda još modernije, dinamičnije i elegantnije. Novi prednji deo ima novu masku hladnjaka, koju krasi novi FIAT logo, sa FIAT rukopisom, što predstavlja važnu poruku, prepunu energije.

Tipo Cross je takođe prvi FIAT automobil sa ovim znakom, koji dolazi nakon nedavno predstavljenog modela New 500/ Novi 500.

Prednja svetla su kompletno redizajnirana, sada sa potpuno LED svetlima napred i pozadi: ne samo da pojačavaju crte automobila, već mu i pružaju moderniji izgled i povećavaju aktivnu i pasivnu bezbednost.

Zahvaljujući pojačanoj vidljivosti i u skladu sa potragom za više održivosti u svakom malom detalju, oni smanjuju potrošnju električne energije automobila, i samim tim i emisije CO2.

Branik na donjem delu automobila, koji je potpuno redizajniran sa dodatim elementima sa brušenim, hromiranim ICE MATTE finišom, uparen je sa novim točkovima od 16 ili 17 inča, sa dijamantskim finišom i novim dizajnom.

Unutra, prostor za putnike je takođe potpuno nov. Sedišta imaju tkanine s ekskluzivnim dizajnom. Potpuno podesivi digitalni klaster na 7-inčnom TFT displeju zamenio je klasičnu analognu instrument tablu.

auto, fiat, promocija

youtube- printsc.

Foto: youtube- printsc.

Ozbiljno tehnološki savremeniji i napredniji sistem, kako biste mogli da kontrolišete status svog automobila, multimedijske aspekte i vaš telefon. Klaster stiže sa potpuno novim UConnect 5 radiom sa 10,25-inčnim ekranom osetljivim na dodir, što je još jedan korak FCA Grupe iz modela New 500, koji je sada dostupan i na modelu Tipo Cross.

I volan - koji je sada još elegantniji i sportskiji - bio je u fokusu naših dizajnera. On je kompaktniji i doteran je radi bolje ergonomičnosti i omogućava savršenu preglednost klastera na 7-inčnom TFT-u. Pažnja je posvećena i centralnoj konzoli, gde su podešavanja za klimatizaciju promenjena, i dodati su novi hromirani i crni umeci.

Nova Tipo gama takođe je dostupna u dve do sada neviđene boje: Ocean Blue i Paprika Orange.

Generalno, Tipo Cross je proizveden tako da bude moćniji i hrabriji. Na prvi pogled, automobil je očito širi, sa novim dizajnom maske hladnjaka koja se širi ispod prednjih svetla, i jasno je da je viši: pravi krosover.

Visina modela Tipo Cross je povećana za skoro 4 cm, zahvaljujući osveženom vešanju i dodatku novih rešenja za felne i gume, koje je pre toga viđeno na još jednom FIAT krosoveru, modelu 500X. Tipo Cross ima veće gume radi još snažnijeg izgleda.

Naše preporuke