Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Koliko žena, toliko iskustva sa ciklusima - nekima prođu maltene neprimećeni, druge pate od PMS-a, imaju odlive ili se tih dana osećaju „prljavo“.

Međutim, nije retkost da se želja i strast kod žena pod uticajem hormona razbuktavaju baš tih dana, što partneri nepogrešivo osete, pa su raspoloženiji za akciju nego inače. Pa zašto ne biste prevazišli stid ako će vaš odnos preći na novi intimniji nivo?

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pripreme za opuštanje

Pre svega, najbitnije je da oba partnera budu dovoljno raspoložena za tu vrstu akcije, a to se uvek najbolje postiže oralnom stimulacijom. I dok se sada njoj diže kosa na glavi od pomisli da će je dok ima ciklus neko lizati tamo dole, garantujemo da to stvarno može i da stvarno nije gadno. Samo treba da stavite tampon, sve lepo operite i prepustite partneru da vam stimulacijom klitorisa obezbedi orgazme i opusti vas za sledeću fazu. Ukoliko imate baš obilan ciklus i plašite se da tampon ne popusti, lezite na leđa i smanjite verovatnoću da dođe do toga.

Glavna

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Sigurna zona

Većinu odbija sama pomisao na s**s za vreme ciklusa jer se plaše prevelikog nereda, uflekane posteljine i ružnih mirisa. Zato se kao idealno mesto za s**s pokazalo kupatilo. Usled mlaza vode krv otiče i ne pravi ružnu sliku da ste u lokvi krvi. Pritom je tu krv korisna jer je sad u ulozi lubrikanta koji bi inače voda tokom s**sa pod tušem sprala. Najbitnije je da oboje to želite i da priđete celoj akciji bez zadrške, te potpuno otvoreno podelite sve svoje misli u vezi s tim.