mesec, horoskop
pexals
mesec, horoskop

pexals

horoskop, Foto: pexals

U vreme mladog Meseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mlad Mesec daje pojačanu intuiciju, što može biti vrlo korisno kada treba doneti neku odluku.

Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad Mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Postoje brojni rituali za privlačenje novca, od toga šta držite u novčaniku, pa do pravila na kom mestu u domu treba da držite biljke.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Jedan takav je krajnje jednostavan, ali "radi" svega nekoliko puta godišnje, odnosno u danu mladog Meseca, a koji je baš danas.

Pre nego što izađete iz kuće na desnom dlanu napišite crvenom olovkom reč "novac" ili oznaku za željenu valutu (npr. €, $...). Ovaj ritual treba da ponavljate 15 dana, počevši od dana mladog Meseca. Neočekivan dobitak će vas zadesiti trećeg dana punog Meseca!

Za sigurniji dobitak, najbolje je da koristite crveni mineral cinabarit ili poštanski marku na kojoj već pišu "povoljne" reči, tačnije oznake za valutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

vuk

12.01.2021 15:22

Koje ludorije?!

vule

13.01.2021 13:40

Hahahaha!!!