kurt kobejn, horoskop
GETTY IMAGES
kurt kobejn, horoskop

GETTY IMAGES

Foto: GETTY IMAGES

Neki horoskopski znaci pamte sve detalje i sećaju se svih sitnica koje su obeležile određeni događaj. Poznati su po tome što im ne treba podsetnik jer oni u svojoj glavi pamte sve rođendana, imena, lica, događaje.

U tome se naročito ističu Škorpije. Pamćenje im je toliko dobro da do detalja mogu opisati događaje koji su se desili pre mnogo godina. One bukvalno sve pamte, kako dobro, tako i loše.

Bikovi, kao umetničke duše, o svim događajima iz prošlosti pričaju sa živopisnim detaljima. Pamte i zabavne stvari ali i incidente.

Oprezni i osetljivi Rak naročito dobro pamti vreme i ljude koji su ih izdali i izneverili. Zato budnim okom posmatra sve oko sebe i memoriše sve detalje.

Device, koje su poznate po svom perfekionizmu, imaju snažno pamćenje koje im omogućava da utvrde problem i precizno isplaniraju svaki dalji korak.

Jarac je radoholičar i kako bi svoj posao obavio kako treba, pamti sve detalje jer ne dozvoljava da mu ništa promakne. Pored napornog rada, za njihov uspeh je zaslužno i pamćenje.