đavo
Printscreen / Youtube/ Gilgameš
đavo

Printscreen / Youtube/ Gilgameš

Foto: Printscreen / Youtube/ Gilgameš

Nikada se neće složiti u potpunosti, ali većina kaže da je to jarac.

Ženski jarac!

Zodijak, horoskop, jarac

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč "oprosti" ne postoji u njihovom rečniku. Možete živeti pored njih ceo život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju reći.

Osećanja ne znaju iskazati rečima, pa te umesto volim te, često dočeka "ajde u ku*ac". Prodali bi guzicu za društveni status.

Kukavica je, on beži glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bežanje i ostavljanje na cedilu je nešto sto radi i radiće ceo život.

Ako i uspete uhvatiti to govno da bi se osvetili ne očekujte zadovoljstvo da vidite patnju na njenom licu dok je gazite. Jer evo druge kljucne stvari u vezi nje: Ona je frigidna. Emotivno nepismena.

đavo

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Nesposobna da pokaze svoje emocije , a kamoli da ih prima ili pruža. Kada se podvuče crta ona je previše spora , mračna i siromašna da bi sa njom osetili pravu radost i zadovoljstvo života.

Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice. Shvatičete da vama dominira neko ko ne vredi, ne može i ne pruža ništa.

Ali … postoji izuzetak ako nađete kozu čiji je zagrljaj topao i jak, čije su suze tuge i radosti redovna pojava na njenom licu, zgrabite je i ne pustajte jer ste našli čisto zlato.