PREVRTLJIVE MRAČNE PSIHOPATE Astrolozi se konačno složili: Ovo je najgori znak zodijaka kroz celu istoriju!

Ako ste isuviše sujetni i ne možete da podnesete bolnu istinu, bolje ga ne čitajte.

Oči, zlo, urokljive oči, bes
Foto: Shutterstock, ilustracija

Među brojnim astrolozima postoje polemike oko pitanja koji je najgori znak horoskopa. Kroz celu istoriju nisu mogli da uržuže mišljenja, ali sada su konačno presekli i odlučili.

Nikada se neće složiti u potpunosti, ali većina kaže da je to jarac.

Ženski jarac!

Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč "oprosti" ne postoji u njihovom rečniku. Možete živeti pored njih ceo život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju reći.

Osećanja ne znaju iskazati rečima, pa te umesto volim te, često dočeka "ajde u ku*ac". Prodali bi guzicu za društveni status.

zlo
Foto: Shutterstock

Kukavica je, on beži glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bežanje i ostavljanje na cedilu je nešto sto radi i radiće ceo život.

Ako i uspete uhvatiti to govno da bi se osvetili ne očekujte zadovoljstvo da vidite patnju na njenom licu dok je gazite. Jer evo druge kljucne stvari u vezi nje: Ona je frigidna. Emotivno nepismena.

Nesposobna da pokaze svoje emocije , a kamoli da ih prima ili pruža. Kada se podvuče crta ona je previše spora , mračna i siromašna da bi sa njom osetili pravu radost i zadovoljstvo života.

Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice. Shvatičete da vama dominira neko ko ne vredi, ne može i ne pruža ništa.

Ali … postoji izuzetak ako nađete kozu čiji je zagrljaj topao i jak, čije su suze tuge i radosti redovna pojava na njenom licu, zgrabite je i ne pustajte jer ste našli čisto zlato.

Povezane vesti

 • Korisnik: violeta
  03/08/2020 - 13:12
  Vrlo subjektivno, potpuno netacno ! Jesu malo ,teze,, prirode, ali su potpuno privrzeni i odani, na diskretan nacin ! Za mene su najgore muske device, sitnicave, nepoverljive, sve spijuniraju, vrlo skrte ! Njihova preterana pedanterija unistava sve oko sebe !
 • Korisnik: stara čukarica
  31/07/2020 - 14:59
  Ludilo, ali je ziva istina što se tiče škorpije, to treba preziveti, još ako ste u braku s muškom škorpijom, verovatno ste odavno pod lekićima da bi mogli s njim da zivite...
  • Lol @stara čukarica
   01/08/2020 - 10:54
   Škorpija je gora, tačno.
 • Korisnik: duška68
  31/07/2020 - 14:32
  Ne znam da li je zenski jarac najgori, imam dva u familiji i teške su, kao što naš narod kaze "ko crna zemlja", ali, kod nas uvek ima ali...Najgori ubedljivo znak sa kojim moraš da kreneš u borbu naoštrenog jezika i hladne glave, to je muška škorpija. Nema dalje!
  • zenska skorpija @duška68
   02/08/2020 - 14:16
   sto ste birali musku skorpiju
UČITAJ JOŠ KOMENTARA