Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Odličan je dan za kontakte sa medijima i izlazak u javnost. Ostavićete utisak samouverene osobe koja poseduje znanje i iskustvo i kojoj može da se veruje.

ZDRAVLJE: Glava i kosti su jako osetljivi. Zdravstveni problemi nastali u ovom periodu imaju potencijal da dugo traju. Bitno je da reagujete na vreme u slučaju pojave simptoma.

BIK

POSAO: Poslovna situacija je stabilna i zadovoljavajuća. Vredni ste, imate jasno postavljene ciljeve i rokove, motiviše vas finansijska nadoknada za uloženi trud.

LJUBAV: Raspoloženi ste maksimalno, srećni, ispunjeni, uzbuđeni što se konačno nešto lepo dešava u sferi ljubavi i za šta imate snažan osećaj da je ono pravo i da će da traje.

ZDRAVLJE: Koristite ovaj dan da uživate u čarima jeseni i društvu druge polovine. Na polju zdravlja se ne vide problemi. Opuštena atmosfera bez obaveza vam prija i čini raspoloženim.

BLIZANCI

POSAO: Prihvatili ste poslovnu situaciju takva kakva je. Nemate snagu da se borite za promene. Imate utisak da problema ima previše i da ne znate na koji da se fokusirate.

LJUBAV: Imate želju da se dan nikad ne završi. U potpunosti ste posvećni partnerki i prija vam razmena emocija. Ljubav je jedina stvar koja vas u ovom momentu pokreće.

ZDRAVLJE: Iako nemate kondiciju shvatate da vam rekreacija prija. Pravite planove da sa društvom započnete redovno nedeljno bavljenje sportom.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Iako je ovo dan za odmor vi pravite poslovne planove za iduću nedelju. Toliko ste zadovoljni onim što ste postigli prošle nedelje da vam je sada poslovni cilj još viši.

LJUBAV: Osećate se usamljeno, emotivno nezadovoljno i neispunjeno. Krivite sudbinu za svoju situaciju. Jako ste pasivni, nesigurni i stidljivi i prolazi vam dan u samosažaljenju.

ZDRAVLJE: Uspevate da naterate sebe da izađete napolje, na sunce i svež vazduh. Ova promena vam prija. Osećate se dobro i odlučujete da češće upražnjavete izlazak u prirodu.

LAV

POSAO: Ovo je dan za odmor. Potrebno vam je da ne razmišljate o poslu, problemima i da se dobro odmorite. Nakon današenjeg odmora lakše ćete se suočiti sa poslovnim obavezama.

LJUBAV: Više ste nego zadovoljni kako je prošao prvi sastanak sa novom prijateljicom. Druga osoba vas privlači i osećate da će biti tu još sastanaka i daljeg razvoja odnosa.

ZDRAVLJE: Osećate da ste se ulenjili i zapostavili fizičko zdravlje. Iz tog razloga iznenada odlučujete da deo dana provedete u prirodi. Pozivate simpatiju da vam se priduži.

DEVICA

POSAO: Dan provodite odmarajući se. Na novu radnu nedelju i obaveze čak i ne pomišljate. Čekate ponedeljak kada ćete svu svoju energiju usmeriti na poslovne obaveze.

LJUBAV: Situacija je nepromenjena. Navikli ste se na samoću i totalno ste nezainteresovani da pokažete bilo kakav vid inicijative vezene za poboljšanje emotivnog segmenta.

ZDRAVLJE: Imate utisak da previše sedite, da se ne krećete dovoljno i da vam mišići atrofiraju. Donosite odluku da se fizički aktivirate u cilju poboljšanja fizičkog stanja.

Planeta Mars, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Danas ne razmišljate o poslu. Ovo je dan za odmor, ljubav, uživanje i tom smislu ga maksimalno koristite. Svesni ste da što ste emotivno zadovoljniji uspešniji ste na poslu.

LJUBAV: Potpuno ste se prepustili emocijama i partneru. Uživate u svakoj sekundi provedenoj zajedno, jer ste svesni da kada počne radna nedelja imaćete lepe uspomene.

ZDRAVLJE: Sa puno optimizma nastavljate svoj program vezan za poboljšanje fizičkog izgleda. Danas je dan za biciklizam, pa krećete u vožnu parkom ili pored reke.

ŠKORPIJA

POSAO: Odmarate se i pokušavate da ne razmišljate o poslu. Svesni ste da vas problemi čekaju na poslu i smatrate da zbog toga ne treba da kvarite današnji dan.

LJUBAV: Odlučujete da nazovete partnerku. Ona spremno prihvata vaš predlog da se vidite. Niste u potpunosti zadovoljni vezom, a parnerka je nesvesna vašeg nezadovoljstva.

ZDRAVLJE: Imate problema sa eliminatornim sistemom. Ne privlači vas odlazak kod lekara. Pomoć tražite u apoteci i nadate se da neće biti potrebe da se vidite sa svojim doktorom.

STRELAC

POSAO: Danas se zaista odmarate. Ne razmišljate o poslu niti obavezama. Čak ne osećate ni potrebu da pravite planove unapred, jer znate da odakle god da počnete sve ćete završiti.

LJUBAV: Odbijate predlog partnerke da se vidite. Imate utisak da je naporna i nemate potrebu da učestalim viđanjem. Partnerka shvata da nešto nije u redu, ali vas ništa ne pita.

ZDRAVLJE: Imate potrebu da izađete u prirodu, da se nadišete čistog vazduha. Pozivate prijatelje i provodite dan u opuštenoj, prijateljskoj atmosferi na otvorenom prostoru.

Kineski horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Iako je neradni dan razmišljate o narednoj nedelji. Znate da vas očekuje puno obaveza i smišljate kojim redosledom da krenete sa odrađivanjem istih.

ZDRAVLJE: Razmišljate o fizičkoj kondiciji. Smatrate da je dobra stvar što ste se konačno pokrenuti po tom pitanju. Pravite novi plan za odlazak na rekreaciju sa prijateljima.

VODOLIJA

POSAO: Ne razmišljate o poslu. Ovo je dan odmora i jako vam je bitno da se dobro naspavate i odmorite da bi tokom iduće nedelje bili spremni za nove radne obaveze i pobede.

LJUBAV: Partnerka ima potrebu da provodi sa vama što više vremena. To vam prija i rado joj izlazite u susret. Imate utisak da ste na korak od odluke o zajedničkom životu.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Puni ste pozitivne energije. Odmor vam prija. Razmišljate šta još možete da uradite za svoje zdravlje. Privlači vas ideja vezana za prestanak pušenja.

RIBE

POSAO: Posao vam nije u mislima. Odmarate se, razmišljate o ljubavi. Ne želite da kvarite dan razmišljajući o obavezama. Imaćete celu nedelju da se posvetite poslovnim obavezama.

LJUBAV: Emocije su vam se probudite. Maštate o drugoj strani, idealizujete partnera, pitate se da li ste konačno upoznali onog pravog. Prijaju vam emocije koje partner budi u vama.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Učinili ste sve što je u vašoj moći da ga poboljšate i sada uživate u tome. Potencijalni zdravstveni problemi su vezani za pojavu sezonskih alergija.

Komentari (1)

SKORPIJA - AUSTRIA

20.09.2020 08:17

Jos uvjek sam single Mann,ajde posalji broj da te pozovem.