Horoskop, zodijak
Shutterstock
Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da ponekad delujete arogantno u poslovnom okruženju i to se može na neki način negativno odraziti po vas. Potrudite se da pokažete malo više fleksibilnosti.

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav je pred vama. Možete da očekujete razrešenje neke emotivne dileme. Pred vama je period koji vam donosi nove ljubavne susrete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi nervozom su naglašeni kod vas. Prijaće vam bavljenje sportom kako biste mogli da se oslobodite viška energije koji vas prati i stvara vam napetost.

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neki vid komplikacija tokom ovog dana. Važno je da budete spremni da objektivno posmatrate stvari.

LJUBAV: Sasvim otvoreno pokazujete partneru kako se osećate, nadajući se da će on imati razumevanja za vas. Pred vama je period koji bi mogao da vam donese pomirenje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Današnji dan vam je povoljan i donosi šansu za oporavak i stabilizaciju.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da vam je potreban saradnik u kojeg možete imati maksimalno poverenje i koji će vam biti desna ruka. Očekuje vas povoljan period za ostvarenje novih poslovnih kontakata.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva i dolazite do novih prilika za flert. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Očekuje vas mogućnost da nađete osobu koja vam odgovara.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Pred vama je period koji će vam doneti probleme sa zdravljem. Važno je da se na vreme posavetujete sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ako sarađujete sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, moguće je da ćete imati neka neslaganja sa njom. Pred vama je period koji vam donosi neke turbulencije na poslu.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će se neke stvari sada okrenuti protiv vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem biste lako mogli da dođete do krize i neprijatnosti.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i potrudite se da vodite više računa o svojim navikama kako bi zdravlje moglo da vam bude dobro. Pred vama je period u kojem je potrebno da budete obazriviji.

LAV

POSAO: Dolazite do značajnog finansijskog poboljšanja zahvaljujući svojoj taktici i idejama koje ste imali. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti jako povoljan za posao.

LJUBAV: Uživate u zanimljivim trenucima sa voljenom osobom. Dobro se osećate kada ste zajedno i srećni ste jer imate jedno drugo. Uskoro ćete praviti planove za budućnost.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Zadovoljni ste sobom. Posvetite se danas nekom užitku ili ostvarenju neke svoje želje. Sudbina vas maksimalno podržava na vašem putu.

DEVICA

POSAO: Poslovni partner će vam staviti do znanja da ima puno poverenja u vas i vaša saradnja će napredovati kroz nove projekte. Možete da očekujete priliku za proširenje saradnje.

LJUBAV: Moguće je da ćete se upustiti u paralelni flert sa nekom osobom koja je zauzeta. Pred vama je period koji bi mogao da vam donese ljubavne probleme i prepreke.

ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju jer biste mogli da imate manje probleme sa koncentracijom. Važno je da generalno danas i više nego inače pazite na svoje zdravlje.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Zodijak, horoskop, astrologija, Foto: Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Svakodnevne obaveze uzimaju svoj danak i sve više ste opterećeni svojim poslom. Moguće je da razmišljate o odlasku na odmor i da vam treba neki predah od posla.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo smireniji u kontaktu sa voljenom osobom jer ponekad delujete preterano nervozno. Očekuje vas period koji će vam nametnuti negativne okolnosti.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet i da poboljšate stanje koje imate na polju zdravlja. Pred vama je period koji donosi smetnje.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati više slobodnog vremena i da ćete uživati u tome. Konačno vas posao ne opterećuje. Spremni ste da se maksimalno posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: U potrazi ste za osobom koja ima iste životne ciljeve kao i vi. Vaša potraga može potrajati ali je vredna truda. Spremni ste da nađete pravu ljubav i da čekate na nju ako treba.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju zdravlja biti skloni problemima.

STRELAC

POSAO: Razmišljate o tome da promenite posao ili radno okruženje jer vam trenutna situacija ne odgovara. Potrudite se da se višeaktivirate oko potrage za novim radnim mestom.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas napeta situacija. Bolje je stanje ukoliko ste slobodni, nemate brige ili opterećenja na polju ljubavi. Možete da se nadate poboljšanju kasnije.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa stomakom. Pazite šta jedete i čuvajte se stomačnog virusa. Osetljivi vam mogu biti i zubi, desni, pa se na vreme javite vašem stomatologu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,, Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju sa osobom sa kojom već duže vreme pregovarate. Pred vama je generalno period u kojem ćete dobiti neke pozitivne odgovore.

LJUBAV: Ostavljate dobar utisak na osobu koja vam se dopada već neko vreme. Uskoro ćete imati šansu za romantičnu vezu sa njom. Spremni ste da prepustite osećanjima.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i zadovoljni ste situacijom koju imate na polju zdravlja. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati mnogo energije u sebi.

VODOLIJA

POSAO: Imate potrebu da budete veoma aktivni i da rešite neke obaveze koje su duže vreme čekale na vas. Pred vama je period koji vam donosi poslovne promene i nova zaduženja.

LJUBAV: Očekuju vas jako lepa dešavanja sa osobom koja je u vama probudila emocije koje duže vreme ni sa kim niste imali. Moguće je da ste spremni da se posvetite novoj vezi.

ZDRAVLJE: Glavobolja je moguća kod vas u narednom periodu. Zdravlje bi generalno moglo da vam postane slabije. Potrudite se da povedete više računa o sebi.

RIBE

POSAO: Saradnja sa osobom iz dalekog inostranstva može da bude jako dobra za vas. Očekuje vas povoljan period za posao. Današnji dan vam donosi i neke dobre vesti i nove informacije.

LJUBAV: Najbolje se osećate kada ste pored voljene osobe i ne postoji bilo šta što bi to moglo da promeni. Ako ste slobodni, u potrazi ste za osobom koja bi ispunila vaše emotivne potrebe.

ZDRAVLJE: Višak energije je naglašen kod vas, pa bi vam bavljenje sportom i nekim dodatnim aktivnostima svakako prijalo. Očekuje vas faza koja vam može doneti puno snage.