HOROSKOP ZA 9. AVGUST Bikovima od danas velike promene, Device zabrinute!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ne očekuju vas preterano velike obaveze danas. Imaćete šansu da se malo odmorite od posla. Posvetite se sebi, porodici i stvarima koje vas ispunjavaju na privatnom planu.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom biste mogli da imate prilično ozbiljnu vezu. Sve će se odvijati spontano. Uživaćete u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite pritisak. Možete da očekujete da ćete imati oscilacije na ovom polju. Ukoliko ste već imali probleme, preporuka je da se javite vašem lekaru.

BIK

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, doneli ste neku važnu odluku i niko vas ne možete ubediti u suprotno. Možete da očekujete da će se od današnjeg dana sve polako menjati.

LJUBAV: Malo ste postali hladni u odnosu sa bračnim partnerom ali to može da se promeni ako oboje budete želeli da se trudite. Pitanje je da li je to ono što želite ili maštate o drugoj osobi?

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Potrebno je da unosite više vode kako bi vaš metabolizam mogao bolje da funkcioniše. Voda je veoma važna za stanje vašeg organizma.

BLIZANCI

POSAO: Imate manje probleme u komunikaciji sa poslovnim okruženjem, ali postoji šansa da sve rešite. Važno je da se postavite na pravi način, da budete smireni i odmereni.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja živi u vašem bliskom okruženju može vam delovati prilično komplikovano da uđete u vezu sa njom. Ne osećate se dobro zbog toga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem ste podložni prehladi, virusima, gripu pa povedite računa.

Astro, horoskop, znaci
Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Na poslu nema većih promena. Očekuje vas prilično miran dan. Možda ćete imati neke manje troškove ali to je sve. Ne biste trebali da očekujete drastične preokrete.

LJUBAV: Pred vama je dobar dan kada je u pitanju ljubav, ne očekuju vas bilo kakve veće promene na ovom planu. Možete da se nadate pozitivnoj energiji i mirnoj situaciji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Koja bi kod vas sada mogla da bude na neki način problematična tačka. Jako je važno da pokažete da ste spremni da pazite na zdravlje.

LAV

POSAO: Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom kada je u pitanju posao i da vam je teško da se skoncentrišete. Lako ćete praviti nove greške koje vas mogu skupo koštati.

LJUBAV: Očekuju vas manji nesporazumi u kontaktu sa voljenom osobom. Moguće je da ni jedno od vas ne želi da popusti. Pred vama je težak dan, dosta razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa umorom. Pod velikim ste stresom i ne osećate se dobro zbog toga. Možete da očekujete težak dan. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoju poslovnu budućnost i da niste sasvim sigurni šta vas očekuje na ovom polju. Mnogo neizvesnosti je oko vas, kao i neke nove odluke.

LJUBAV: Očekuje vas period u kom ćete moći više da se posvetite voljenoj osobi. Konačno ćete imati vremena da uživate zajedno. Spremni ste da joj pokažete iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči nesanica. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pod većim stresom. Pokušajte da radite na unutrašnjoj smirenosti, vežbajte, meditirajte, molite se.

Astro, horoskop, znaci
Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da se neke stvari neće odvijati onom brzinom kojom vi želite ali je važno da imate strpljenja. Nemojte ništa da forsirate i da požurujete pustite da sve ide svojim tokom.

LJUBAV: Na neki način ste se zatvorili u sebe i zbog toga još nemate nova poznanstva. Menjajte svoj pristup u kontaktu sa suprotnim polom ako želite da dođe do većih promena.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kojeg će vas pratiti sreća na ovom polju. Jaki ste i stabilni, imate dovoljno energije za sve.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da nećete dobiti baš sve ono što ste očekivali tokom današnjeg dana ali ima vremena da ostvarite svoje ciljeve. Pokažite da ste spremni da čekate svojih 5 minuta.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoja osećanja u kontaktu sa voljenom osobom ali važno je da se potrudite da joj stavite do znanja da prema njoj niste hladni čak i kada izgleda da je tako.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva. Mogući su vaši hronični problemi vezani za ukočenost pa povedite računa o tome. Nemojte da se naprežete i da podižete težak teret, čuvajte se padova, lomova.

STRELAC

POSAO: Prilično ste zabrinuti za svoje polje finansija ali rešenje će vam doći brže nego što očekujete. Sve će biti uredu. Važno je da nastavite da verujete u pozitivan ishod.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan kada je u pitanju mogućnost za flert i nova poznanstva. Možete da očekujete brojna dešavanja. Pred vama je jako povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola kao i ostalih štetnih materija. Nemojte da pijete lekove na svoju ruku i unos toksina smanjite na minimum. Povedite više računa o zdravlju.

Horoskop, zodijak
Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za nove poslove ali ni za važne transakcije ili bilo kakve promene na ovom polju. Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne donosite nove odluke.

LJUBAV: Voljena osoba deluje zatvoreno u komunikaciji sa vama, a to vam sve više i više smeta. Tražite od nje da se menja. Potrebno vam je da od nje dobijete više ljubavi i razumevanja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima. Prikazani ste kao da vam je urogenitalni trakt u ovom periodu veoma osetljiva tačka i da su moguće razne komplikacije na tom polju.

VODOLIJA

POSAO: Primećujete neke promene u radnom okruženju i niste sigurni da li će to na kraju biti dobro ili loše za vas. Za sada se potrudite da ne stajete na bilo čiju stranu još uvek.

LJUBAV: Ne odgovara vam jednolično stanje u emotivnoj vezi imate utisak da ste sve već doživeli i videli... Počinjete da se dosađujete. Moguće je da uskoro sledi raskid.

ZDRAVLJE: Podložni ste problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Prilično ste osetljivi i potrebno vam je vreme kako biste se oporavili. Vraćaju vam se neke tegobe od ran

RIBE

POSAO: Pred vama je malo teži dan tokom kog nećete imati previše pozitivna dešavanja. Nemojte mnogo da očekujete. Potrudite se da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Moguće su značajne promene na ovom planu, pogotovo ako ste slobodni. Status vam se menja. Upoznajete osobu koja je veoma zainteresovana za ozbiljnu vezu sa vama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom. Ukoliko ste već imali bilo kakve srčane smetnje ovaj period vam je prilično nepovoljan pa treba da budete veoma oprezni.

Sve vrste astro usluga možete pogledati na www.astrousluge.com.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi