Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete jako dobar dan kada je u pitanju posao, sve ukazuje na to da ćete ostvariti planove koje imate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve komplikacije.

LJUBAV: Možete da se nadate doboj situaciji kada je u pitanju polje ljubavi. Pred vama je dan koji može da donese neko novo poznanstvo koje će vam biti veoma značajno.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa srčanim sistemom. Posavetujte se sa vašim kardiologom oko svega što vas muči.

BIK

POSAO: Dolaze velike promene na poslovnom planu. Imate utisak da veći deo toga ne zavisi od vas. Prilagođavate se okolnostima u kojima se nalazite. Ipak ćete naći svoje mesto pod suncem.

LJUBAV: Osećate veliku dozu ljubavi prema osobi sa kojom se viđate i imate potrebu da vaša veza vremenom postane ozbiljnija. Spremni ste da napravite prvi korak ka tome.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa probavom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Jako je važno da vodite dovoljno računa o svojoj ishrani kako bi vam zdravlje bilo bolje.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera u odnosu sa kolegama. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Spremni ste da pokažete svoju inicijativu na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za flert i novo poznanstvo, ako ste već u vezi možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti veoma zadovoljni.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni manjim alergijskim reakcijama. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svih problema sa zdravljem koji vas muče.

Arapski horoskop

Printscreen

Foto: Printscreen

RAK

POSAO: Dolazite do dosta velikog poboljšanja kada je u pitanju posao, nove prilike su sada pred vama. Možete da očekujete da ćete imati priliku za pokretanje novog projekta.

LJUBAV: Vaše emocije su jake i iskreni ste prema voljenoj osobi. Želite da stvorite odnos u kojem ćete imati stabilnost i sreću. Očekuje vas ljubavno zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zdravlje vam je veoma stabilno. Možete da se nadate uspehu i poboljšanju na ovom polju.

LAV

POSAO: Od vaših odluka zavisi tok situacije na poslovnom polju, ako se potrudite biće sve kako treba. Važno je da budete fokusirani na svoje prioritete i da ih ne ispuštate iz vida.

LJUBAV: Razočarali ste se u voljenu osobu i nije vam lako da pređete preko svega što se desilo. Patite ali ipak birate kraj. U narednom periodu ćete imati i neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su mogući kod vas. Važno je da se posavetujete sa lekarom oko svog zdravlja. Izbegavajte stresne situacije i odmarajte makar malo više.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan u kom nećete imati previše obaveza. Neće vam biti teško da rešite neke rutinske poslove koje imate. Kod vas je sada mirno stanje.

LJUBAV: Tiho patite za osobom sa kojom verujete da pomirenja u budućnosti neće biti. Moguće je da vam žal za prošloću ne da da nastavite dalje. Vreme je da se ipak trgnete!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi na nervnoj bazi kod vas. Važno je da se potrudite da nađete način da se bolje izborite sa stresnim okolnostima koje vas okružuju!

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Vi ste u pozitivnom raspoloženju i spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve uz dobru organizaciju.

LJUBAV: Stvari se odvijaju malo sporije nego što ste očekivali, pa zbog toga možete malo da počnete da gubite interesovanje za simpatiju. Ne volite kada se sve odugovlači.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Na polju zdravlja vam je današnji dan jako povoljan. Prijaće vam druženje sa ljudima koje volite. Očekuje vas dobar period.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete ostvariti neke pozitivne dogovore oko posla. Pred vama je prilika da ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali na ovom planu.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je pokazala da u svom životu ima još nekoga i ne znate kako da se postavite u toj situaciji. Moguće je da niste spremni za tajnu vezu sada.

ZDRAVLJE: Problemi sa leđima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj će vam kičma biti veoma osetljiva. Vodite više računa o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete važan dan za posao. Ako ste planirali promene na ovom polju, sada je trenutak za to. Potrudite se da napravite bolju organizaciju na ovom polju.

LJUBAV: Ne dopada vam se da bilo šta ostane skriveno između vas i partnera. Važno vam je da budete iskreni jedno prema drugome. Potrudite se da mu pokažete svoje iskrene namere.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije i dobro ste. Na polju zdravlja vam je sudbina naklonjena i trebalo bi da bude sve uredu. Današnji dan vam je generalno povoljan.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Zapamtite da uvek imate mogućnost izbora, čak ionda kada vam se čini da možda nije tako. Na poslovnom polju može da dođe do preokreta kada najmanje očekujete.

LJUBAV: Nestabilan odnos sa voljenom osobom vam donosi osećaj straha, ne želite prekid veze ili braka a čini vam se da dolazite do toga. Ako ste slobodni, vraća vam se ljubav iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena kod vas u narednom periodu. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju ali i da smanjite stres. Vežbajte i rekreirajte se.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu priliku da nađete posao na kojem biste mogli da ostanete na duže staze u budućnosti. Spremni ste da se posvetite dobrim poslovnim promenama.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera da niste dovoljno posvećeni njoj i da joj ne pružate dovoljno pažnje. Potrudite se da uvažite njene emocionalne potrebe kako bi veza funkcionisala.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema sa zdravljem. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Povoljan je period da rešite neke probleme ako ih je ranije bilo kod vas.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete generalno dobru situaciju kada je u pitanju posao, dan vam je solidno postavljen. Ne biste trebali da imate veće brige ili poteškoće.

LJUBAV: Ljubavna situacija je veoma turbulentna ulazite u jednu, pa u drugu vezu i skloni ste paralelnim pričama. Sada niste spremni za ozbiljnu ljubavnu vezu. Skloni ste trzavicama.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i cigarete. Važno je da živite zdravo i da maksimalno izbegavate odavanje bilo kakvim porocima. Vreme je da više brinete o svom zdravlju.

Sve vrste astro usluga možete pogledati ovde na www.astrousluge.com