horoskop, priroda
shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom možete očekivati sklapanje nove saradnje sa nekim iz inostranstva. Veoma uspešan poslovan period za vas.

LJUBAV: Oni koju su u vezi su u velikom iskušenju da se upuste u neobaveznu aferu. Nemojte da zbog monotonije u koji ste zapali gubite ono vredno što imate pored sebe.

ZDRAVLJE: Imaćete problema sa organima za varenje pa bi trebalo da izbegavate hranu koja vam smeta. Problemi sa probavom će biti posebno izraženi.

BIK

POSAO: Danas kod vas vlada opuštena radna atmosfera i uživate u zajedničkom radu sa kolegama. Budite oprezni u komunikaciji sa nadređenima.

LJUBAV: Osoba sa kojom ste nekada bili u tajnoj vezi se ponovo vraća u vaš život. Ova osoba od vas sada želi mnogo više od onoga što ste imali ranije.

ZDRAVLJE: Danas je vaš dan da napunite baterije za period koji sledi. Potrebno vam je više sna, izležavajte se uz neku dobru knjigu ili film.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste okolnostima na ovom polju I planirate da nastavite u ovom pravcu. Finansijska situacija postaje sve bolja i bolja što vam daje dodatnu motivaciju za rad.

LJUBAV: Danas ste posvećeni voljenoj osobi, a i ona vama. Uživaćete jedno u drugom bez sukoba I trzavica. Osećate se sigurno I voljeno.

ZDRAVLJE: Mošete imati problema sa proširenim venama i cirkulacijom. Više šetajte I promađite u sebi volju da krenete sa nekom fizičkom aktivnošću.

RAK

POSAO: Niste posvećeni poslu I imate problema sa koncentracijom. Danas vam nikako nije dan za posao. Bezvoljni ste I nervozni.

LJUBAV: Vi danas svoja očekivanja pretvarate u realne situacije. Bičete otvoreni prema osobi sa kojom ste dugo u nekom nedefinisanom odnosu.

ZDRAVLJE: Očekuje vas prilika za poboljšanje na polju zdravlja. Ne bi bilo loše da posetite stomatologa jer postoji naglašenost upale u predelu zuba.

horoskop, priroda, mlad mesec

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Odličan dan za posao kod vas.Sve što budete radili će biti veoma uspešno što neće proči nezapaženo. Očekujete povišicu.

LJUBAV: Partner je neiskren prema vama i vi to osećate. Nemojte pokušavati da saznate od drugih ljudi šta se dešava već se suočite sa parterom. Nije sve tako kako vi mislite da jeste.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja je sve u najboljem redu. Nije povoljan period za osobe koje su sklone alergijama i za one sa hroničnim bolestima poput astme.

DEVICA

POSAO: Danas ćete završavati I svoje I tuđe obaveze. Nemojte preuzimati toliku odgovornost na sebe jer je moguće da će vas mlađa osoba sa posla iskoristiti.

LJUBAV: Konačno ste rešili da porazgovarate sa partnerom što će dovesti do poboljšanja vašeg odnosa. Nakon razgovora sve će biti bolje.

ZDRAVLJE: Dugo ste zanemarivali simptome koje osećate, ali ste se konačno osvestili i rešavate zdravstvene probleme. Period za oporavak sledi.

VAGA

POSAO: Dokazali ste koliko ste značajni saradnik na polju posla i nadređeni razgovaraju o vama. Oni koji nisu u stalnom random odnosu mogu očekivati primanje u stalni radni odnos.

LJUBAV: Usamljeni ste I nezadovoljni. Partner ne ispunjava vaša očekivanja I vi niste sigurni šta osećate. Nije povoljan dan za iskren razgovor sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prethodni period je bio mnogo stresan za vas pa je moguće da ćete imati probleme na polju zdravlja na nervnoj bazi. Ne potiskujte svoje emocije.

horoskop

pixbay

Foto: pixbay

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebna vam je pomoć na ovom polju pa ne oklevajte nego je zatražite. Zajedničkim radom ćete uspeti da sve obaveze završite pre zadatog roka pa ćete uživati u slobodnom vremenu.

LJUBAV: Voljena osoba vam priprema romantično iznenadjenje. Ne razmišljajte previse već se prepustite partner i uživajte.

ZDRAVLJE: Ispali ste iz kondicije I sada želite da se vratite u pređažnje stanje. Počnite sa laganom rekreacijom, nemojte zadavati sebi visoke ciljeve, Za sve je potrebno vreme.

STRELAC

POSAO: Pred vama je težak dan na polju posla. Postoji tenzija između vas i nadređene osobe ženskog pola. Pokušajte da izbegnete konflikt.

LJUBAV: Osoba koju upoznajete preko zajedničkih prijatelja može biti baš ono što ste dugo čekali. Nemojte da oklevate već se prepustite onome što vam srce govori.

ZDRAVLJE: Naglašen vam je pad imuniteta I sklonost prehladama. Uzimajte više vitamina I tečnosti, dobro jedite I odmarajte. Ako bude većih smetnji posetite lekara.

JARAC

POSAO: Danas ste sposobni da napravite problem I tamo gde ga nema na polju posla. Danas nemojte raditi ništa što je važno za vašu karijeru jer ste skloni pravljenju grešaka.

LJUBAV: Partner je pun podrške I to je baš ono što vam je potrebno danas. Oslonite se na partnera I probajte da ne razmišljate previse o problemima. Biće vremena za to.

ZDRAVLJE: Danas ne bi trebalo da imate nikakvih zdravstvenih problema. Moguća je samo prolazna nervosa.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Danas neće sve ići onako kako ste zamislili jer ćete naići na poslovne izazove koje niste očekivali. Oslonite se na timski rad danas.

LJUBAV: Danas ste nervozni i moguće je da ćete izazvati konflikt sa partnerom bez ikakvog razloga. Na kraju dana će ipak sve biti u redu.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate neke probleme u predeliu ledja vreme je da se posavetujte sa lekarom I po mogućstvu krenete na fizikalnu terapaiju.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete dobiti ponudu za novi posao, ali vi se dobro osećate I na trenutnom radnom mestu. Ovo je dobro za vase samopouzdanje.

LJUBAV: Vreme je da produbite odnos sa osobom koju več duži vremenski period držite uz sebe, ali joj pružate samo površinski odnos. Uozbiljavanje odnosa donosi obostrano zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja je sve u redu I ne bi trebalo da bude većih zdravstvenih problema danas. Budite oprezni u saobraćaju