Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete biti skloni brzopletim izjavama koje će vam se kasnije na neki način obiti o glavu. Pazite da na poslovnom polju ne rizikujete sada previse.

LJUBAV: Rastrojeni ste i nije vam lako da se posvetite voljenoj osobi na onaj način na koji ona to od vas očekuje. Moguće je da ćete tokom dana imati manje trzavice i probleme u vezi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima koje bi mogle da vam budu podložne nekim manjim problemima. Ako vas bilo šta muči na vreme se posavetujte sa lekarom.

BIK

POSAO: Moguće je da imate utisak da sa saradnicima ne možete da pronađete zajednički jezik i osećate kao da vas to koči na putu do napredovanja. Ne sviđa vam se poslovna atmosfera.

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika da voljenoj osobi pokažete iskrena osećanja. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu da poboljšate emotivno stanje u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Nesanica vas prati, a onda i umor. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati bolje stanje kada se budete malo više posvetili sebi i svojim potrebama.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete imati više vremena za odmor, a manjak obaveza, pa iskoristite to. Možete da očekujete da će vam odmor prijati i da ćete napuniti baterije.

LJUBAV: Povoljan je dan za flert. Ako već imate partnera moguće je da zajedno maštate o deci i budućnosti koja vas očekuje. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta ljubavnih promena.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete se osećati jako dobro. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite i neke zdravstvene probleme rešiti.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da se nadate sklapanju novog poslovnog poznanstva koje će vas odvesti do mogućnosti da napredujete. Pred vama je povoljan period da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da želi sa vama da gradi zajedničku budućnost i da ulaže u vaš odnos. Možete da se nadate veoma pozitivnom razvoju situacije na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. U narednom periodu biste mogli da imate manje probleme sa zubima. Vodite računa o redovnoj higijeni zuba i o svojim navikama.

LAV

POSAO: Sreća vas prati, sigurni ste u sebe i svoje planove i možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno povoljan. Odličan vam je period za posao.

LJUBAV: Uživate u osećaju slobode i lepo vam je kada ste sami. Niste spremni za početak ozbiljne veze sada i potrebno vam je neko vreme da budete sami i da uživate u tome.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i zdravlje je dobro. Pred vama je period u kojem ćete imati generalno stabilno stanje na polju zdravlja. Ne bi trebalo da bude problema.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas prilika da se pokrenete kada je u pitanju posao i da promenite ono što vam ne odgovara. Možete da očekujete da će vam se ukazati nove prilike za zaradu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja je pokazala da ima interesovanje ka vama. Uskoro ćete imati šansu za početak veze koja će biti veoma odgovarajuća za vas.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Možete da očekujete da na polju zdravlja nećete imati veće tegobe. Prija vam aktivnost i generalno ste dobro raspoloženi.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Sklapanje novog poslovnog ugovora je pred vama uskoro. Ako ste u potrazi za poslom, dobar vam je dan da na ovom polju pokrenete nešto konkretnije. Organizujte se.

LJUBAV: Možete da se oslonite na partnera koji je maksimalno iskren prema vama i pružiće vam podršku na svim poljima. Očekuje vas povoljan period za polje emocija.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su naglašeni kod vas. Vreme je za redvnu lekarsku kontrolu. Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate na ovom polju danas.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas veliki broj obaveza, pa je važno da se dobro organizujete ali i da se ne plašite da pitate za pomoć u onom trenutku kada vam je ona potrebna. Ne možete sve sami.

LJUBAV: Potrudite se da voljenoj osobi pokažete svoje iskrene emocije jer jedino tako je nećete izgubiti. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati manje trzavice u braku.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Očekuje vas faza u kojoj ćete generalno biti osetljivi. Važno je da vodite računa o svom zdravlju i da unosite dovoljno vitamina.

STRELAC

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan za posao pa se potrudite da to iskoristite na najbolji mogući način. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim učinkom na ovom planu.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku za susret sa osobom o kojoj maštate već neko vreme. Vaš odnos bi mogao da napreduje u narednom periodu. Bićete zadovoljni emotivnom situacijom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete biti puni energije u narednom periodu. Prijaće vam vežbanje ili bilo koja vrsta fizičke aktivnosti.

Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće je da nećete imati mogućnost da na poslovnom polju uvodite sve one promene koje ste želeli. Potrudite se da budete strpljivi i da ne žurite sa novim potezima.

LJUBAV: Ukoliko ste se upustili u neku neobaveznu vezu, poželećete više od onoga što druga strana može da vam pruži. Vama su ipak potrebne emocije kako bi bili zadovoljni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i alkohol. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni problemima sa jetrom i plućima. Povedite računa o stvaranju zdravijih navika.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete odličan dan. Poslovne obaveze ćete završiti na najbolji mogući način za vas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve komplikacije danas.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena i srećni ste pored nje. Zadovoljni ste jer ste konačno našli novu ljubav o kojoj ste sanjali. Možete da očekujete jako povoljan period za polje emocija.

ZDRAVLJE: Prija vam što veća fizička aktivnost. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro u svojoj koži i da ćete generalno biti zadovoljni svojim zdravljem i svojom kondicijom.

RIBE

POSAO: Dobićete neophodnu podršku kako bi realizovali poslovne promene koje su za vas od velikog značaja. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom planu.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je stidljiva i nije joj lako da se opusti u vašem društvu. Ali ipak daje znake da je zainteresovana za vas. Budite spremni da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem, osećate se odlično danas. Pred vama je generalno povoljan period u kojem ne biste trebali da imate probleme na ovom polju.