Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ne želite da kvarite dan razmišljajući o poslu. Čak i kada se pojavi neka misao o predstojećim obavezama, svesno je izbegavate i kažete sebi da ćete o tome misliti sutra.

ZDRAVLJE: Opušteni ste i ne obraćate pažnju na temperaturu pića. To vas može koštati u smislu pojave bola u grlu. Nema pokazatelja komplikacija pa će problem biti brzo saniran.

BIK

POSAO: Ne pada vam na pamet da razmišljate o zvaničnom poslu. Dan provodite radiće sitne popravke po kući i uživajući u tome. Osećate se korisno jer radite nešto za porodicu.

LJUBAV: Malo vam nedostaje partnerka, ali vi ste svoje rekli. Prelazak iz statusa zauzete osobe u slobodnu nije uvek lak, ali vi ne nameravate da pravitu dramu oko toga.

ZDRAVLJE: Jučerašnji izlazak iz kuće vam je jako prijao. Odlučujete da i današnji dan provedete slično. Odlazite u restoran sa prijateljima. Opušteni ste i osećate se dobro.

BLIZANCI

POSAO: Posao vam ne pada na pamet. Protekla nedelja je bila puna obaveza, teška i na momente frustrirajuća. O obavezama ćete razmišljati sutra, kada dođete na posao.

LJUBAV: Emotivno ste ispunjeni. Želiti da vam u emotivnom smislu svaki dan bude kao današnji. Sigurni ste u svoje emocije i partnerku i razmišljate o daljem razvoju vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Opušteni ste, smireni i raspoloženi. Vi ste jedan od znakova kojima je neophodan odmor da bi napunili baterije. Uživate u svakom trenutku ovog dana.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Sa zadovoljstvom razmišljate šta ste sve postigli tokom prethodne nedelje. Fokusirajući se samo na uspehe podižete nivo samopouzdanja.Ono će vam trebati uskoro.

LJUBAV: Imate grižu savesti što vam je lepo bez partnerke. Prihvatate njen poziv da se vidite, jer nemate više izgovore za neviđanje. Susret je prilično mlak, povremeno dosadan.

ZDRAVLJE: Fizički se osećate bolje, snažnije. Prijao vam je izlazak iz kuće i rekreacija sa prijateljima dan ranije. Upravo zbog toga danas ponovo odlazite na rekreaciju.

LAV

POSAO: U glavi pravite okvirne nacrte vezane za obaveze tokom iduće nedelje. Ne zamarate se previše detaljima i to ostavljate za sledeći dan. Bitno je da ste odredili poslovne prioritete.

ZDRAVLJE: Svesni ste da niste u kondiciji. Buđenje emocija vas dodatno motiviše da se pozabavite zdravljem. Organizujete rekreativno viđanje sa najbližim prijateljima.

DEVICA

POSAO: Zamara vas čak pomisao na posao. Fokusirani ste na druge stvari, na kućne poslove, sitne prepravke koje već duži vremenski period odlažete. Drago vam je što ih sada regulišete.

LJUBAV: Device u braku su zadovoljne odnosom. Imaju dobru komunikaciju sa partnerkom. Odnos je pun razumevanja i podrške. Smatraju da je ulazak u brak jedna od boljih odluka.

ZDRAVLJE: Opuštena atmosfera u domu, sitne obaveze koje završavate, izostanak stresanih situacija pozitivno utiču na vaše psihološko zdravlje. Osećate se dobro i raspoloženo.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Ne razmišljate o poslu, niti o onome što ste odradili niti o onome šta vas čeka.Vikend je suviše kratak da biste ga kvarili razmišljanjem o poslovnim obavezama.

LJUBAV: Razmišljate o partneru i kako je prošao sastanak. Sve je bilo savršeno. Blistate i priželjkujete da vam odnos ostane večno nepromenjen. Emotivno ste prezadovoljni.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Raspoloženi ste da kuvate pa isprobavate novi recept. Drugi deo dana provodite gledajući da potrošite koju kaloriju koju ste tokom ručka dobili.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate da li da napravite neki okvirni plan vezan za realizaciju poslovnih obaveza tokom iduće nedelje, ali odmah, bez griže savesti, odbacujete tu ideju.

LJUBAV: Provodite dan sa partnerkom. Kada ste emotivno ispunjeni imate utisak da sve možete. Upravo to vam je trebalo: kvalitetno vreme provedeno sa najbližom osobom.

ZDRAVLJE: Osećate se opušteno. Vi se najbrže oporavljate i revitalizujujete kod kuće kada vreme provodite opušteno u krugu osoba koje volite. Prija vam odmor.

STRELAC

POSAO: Iako niste planirali, ipak pravite neki okvirni plan poslovnih obaveza za iduću nedelju. Bitno vam je da razdvojite prioritetne poslove od onih koji mogu da sačekaju.

LJUBAV: Još jedan sastanak sa partnerkom bio bi previše za vas. Smišljate da ste jako umorni, da nemate snage, da vam je potreban odmor da bi izbegli sastanak sa njom.

ZDRAVLJE: Opušteni ste i dobro se osećate. Prija vam što nemate obaveze, što niste pod stresom i što možete da se posvetite sebi. Odlazite u prirodu da napunite baterije.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Opterećeni ste poslom iako je vikend. Pravite generalan poslovni plan za iduću nedelju, kao i spisak obaveza koje imaju prioritet i kojima ćete se prvo posvetiti.

LJUBAV: Vaše emocije su međusobno suprotstavljene. Odgovara vam osećaj slobode, a u isto vreme vam treba doza razumevanja, podrške i dobre komunikacije sa partnerkom.

ZDRAVLJE: Kolena, zglobovi i ekstremiteti su osetljivi. Generalno se osećate dobro. Međutim, prilikom rekreacije ili sporta može doći do nezgoda na pomenutim delovima tela.

VODOLIJA

POSAO: Ne zanima vas posao. Ne želite da gubite vreme razmišljajući o njemu. Danas je dan za druženje i odmaranje i jedini planovi koje pravite su kako da što lepše provedete ovaj dan.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret kome se radujete. Prijatelji su primetili ko vas se dopada pa spontano prave žurku ne bi li se vas dvoje sasvim slučajno sreli.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Opušteni ste. Vi ste tip osobe kojoj su potrebni ljudi da bi mogli da se opustite. Opuštena atmosfera, šale i smeh su vama najbolji lek.

RIBE

POSAO: Smatrate da ste se naradili prethodne nedelje i da ste zaslužili da se dobro odmorite. Ne razmišljate o poslu, to ćete raditi tokom iduće nedelje. Danas je vreme za druge stvari.

LJUBAV: U kontaktu ste sa novom poznanicom. Niste sigurni šta da očekujete od novog poznanstva pa puštate da se ono spontano razvija bez određenih očekivanja sa vaše strane.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Prija vam rekreacija i odlazak u prirodu. Dan posvećujete poboljšanju svoje kondicije. Uživate u fizičkim aktivnostima i druženju sa prijateljima.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

27.09.2020 07:18

Halo partnerka,kad ces da navratis kod mene? Ja jos uvjek sam ;)