horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Evo koja 3 znaka očekuje prolećni susret sa srodnom dušom…

Ribe

Od svih drugih znakova Zodijaka vi ćete predstojećeg proleća imati najviše sreće u ljubavi. Mnogi od vas su još u 2020. osetili pravu ljubav i to će biti samo bolje u mesecima pred nama.

Posebno lepe vesti očekujte od 11. aprila. Već početkom proleća moguća je bliska komunikacija s nekom dragom osobom ili prilika da obnovite staru ljubav. Smenjivaće se ispunjeni i mirniji periodi, što će vam doneti podršku bliskih osoba.

Oni koji već imaju partnera verovatno će učvrstiti vezu, pa je na vidiku još veća bliskost i venčanje. Dakle, veze koje upravo gradite su tu da potraju, i to zauvek.

Odličan spoj sa Bikom, Rakom, Škorpijom i Jarcem

Vi želite večnu ljubav, vrlo ste romantični i ne kažu tek tako da ste među najboljim ljubavnicima Zodijaka. Slagaćete se odlično sa Škorpijama, ali i sa Rakom koji može da vam pruži duboku ljubav za kojom tragate.

Ako ne sretnete ove bliske vodene znakove, tu su Bik ili Jarac, s kojima ste takođe sjajan par pošto oni mogu da vam pruže sigurnost i da vam se predaju. A baš to vam treba da biste pokazali svoju najbolju stranu.

U potrazi za svojom srodnom dušom, put će vas vući ka sličnim vodenim znakovima jer se s njima odlično slažete i jako privlačite u ljubavi, ali to ne znači da ne možete da osnujete divnu porodicu s nekim drugim znakom – samo ako ima ljubavi.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Jarac

Vi ste vrlo posvećeni porodici. Već zamišljate sebe kako svijate gnezdo, a proleće 2021. godine će vas približiti ostvarenju tog sna.

Jarčevi koji su sami upoznaće nekog posebnog s kim će poželeti da provedu ostatak života. Oni koji su već u vezi osetiće kako taj odnos postaje sve ozbiljniji i snažniji.

Verovatno ste ranije imali dosta problema sa partnerom ili niste mogli da se povežete, mada ste želeli. U narednim mesecima sve te poteškoće će nestati, komunikacija između vas i voljene osobe će se popraviti i vaš privatni život će krenuti u sasvim novom smeru.

Vrlo je moguće da ćete početi da živite sa dosadašnjim partnerom ili ćete se pak zajedno odseliti u inostranstvo, a možda ćete se i veriti. U svako slučaju, sve će ići kako treba.

Na proleće će strast biti najveća – ili ćete upoznati nekog novog, ili će vaša stara veza sinuti novim sjajem.

Usamljeni će već od početka proleća osetiti leptiriće, ali budite oprezni. Nemojte odmah da se prepustite prvom koji naiđe zbog žarke želje za ljubavlju. Uz malo strpljenja, napravićete bolji izbor, a ujedno ćete izbeći i moguća razočaranja.

Najbolji spoj sa Bikom, Devicom, Škorpijom i Ribama

Mnogima delujete previše strogo, ali ne i Bikovima i Devicama jer njih vode isti životni ideali.

Škorpije cene vašu ambicioznu prirodu, to što ste emotivno stabilni i ozbiljni kad treba rešiti neki problem. S druge strane, Ribe oduševljava to što uvek stojite uspravno, budući da one lako umeju da posrnu.

Ribe u Jarcu vide uzor koji vredi pratiti i zbog svega toga veza između ova dva znaka može da bude vrlo uspešna i da preraste u večnu ljubav.

Vaga

Proleće Vagama donosi dosta mira i spokoja u ljubavi. Oni koji su dugo u vezi biće presrećni s partnerom i velike su šanse da se venčate, a samci će u tom periodu upoznati nekog s kim će poželeti da ostare. Zato iskoristite tu priliku da se družite, putujete i uživate u sitnicama.

Vrlo je moguće da će vaša srodna duša zapravo prvo da pronađe vas.

Prolećne mesece i početak leta obeležiće velika strast i ljubav, pa će vam ili biti još lepše u vezi. Jedino neće opstati veze koje i ranije nisu funkcionisale, ali to će otvoriti prostor za neke nove, lepše.

Najbolji spojevi sa Blizancima, Strelcem i Vodolijom

Kao pravi diplomata i šarmer odlično ćete se slagati sa Blizancima ili Vodolijom. S njima je moguća velika ljubav jer su oni nepopravljivi sanjari i znaju da partneru pruže prostor kad zatreba. A ako se spojite sa Lavom – bićete pravi par, koji će se voleti kao u romanu.

Sa Strelcem će Vaga imati mir u kući i odnos pun poštovanja.

PROČITAJTE JOŠ: