SUMNJATE DA VAS JE NEKO PROKLEO? Ako imate ove simptome, neko je definitivno bacio crnu magiju na vas!

Proganjaju vas strahovi, nemate fokus ni mirnu podsvest?

Crna magija, vradžbine
Foto: Shutterstock

Niste u stanju da gledate više sagovornika u oči? Teško podnosite sopstveni odraz u ogledalu? Imate mutan, zamagljen pogled i oči su vam nemirne a zenice često crvene? Znojite se bezrazložno, počinjete da se plašite životinja?

Ovo su, prema narodnim verovanjima, samo neki od nepogrešivih simptoma uroka, odnosno crne magije koja se baca na čoveka.

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
Foto: Shutterstock, ilustracija

Magija utiče na ljudsku dušu, čini da ona pati. Osoba pod uticajem crne magije panično se boji zatvorenog prostora poput lifta ili vožnje u tunelu. Proganja je strah od pada sa visine, utapanja u vodi. Uopšteno govoreći iznenada je proganja strah i oseća se nesigurno iako pre nije bila takva.

Prisutne su i jeza i nesanica, sanjaju se košmari. Osoba koja je pod dejstvom crne magije ima osećaj da je "pritiska" ogromna bol u duši i nema volje ni za šta. Nema koncentraciju, anemična je, mrzovoljna, a nikad pre nije bila u depresiji niti ima valjan razlog za nju.

Neke osobe koje sumnjaju da su pod dejstvom crne magije veruju da ih proganjaju i imaju često čudne, bizarne ideje. Prema narodnim verovanjima, takve osobe nisu u stanju ni u crkvu da odu.

magija, vradžbine
 Foto: shutterstock

Jedan od načina da se osoba koja sumnja u crnu magiju vrati normalnom životu je da razgovara sa psihijatrom, a ako ni to ne pomogne da pomoć potraži kod ljudi koji se bave skidanjem uroka.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi