magija, vradžbine
shutterstock
magija, vradžbine

shutterstock

Foto: shutterstock

Zle veštice i vešci služe se crnom magijom da bi sebi ili nekom drugom učinili dobro, ali tako što će nekom učiniti zlo. Ili jednostavno čine zlo iz čiste pakosti, jer nekoga mrze. Ali koja je odbrana od udara crnih magova?

Pre svega treba znati da je omiljeno doba dana za napade vradžbinom - noć. Ti napadi mogu biti tako žestoki da žrtvu vremenom odvedu u ludilo.

Veštice i vešci bacaju čini preko fotografije, konca sa odeće neke osobe, ili koristeći dlake iz nečije kose. Ali one veštije veštice napadaju ljude na mentalnom nivou, crpeći iz njih energiju dok je u potpunosti ne "isisaju".

Kao posledice takvih čini mogu se dogoditi saobraćajne ili druge nesreće, fantomske bolesti za koje lekari ne uspevaju da uspostave dijagnozu, a mogu da dovedu i do ludila ili samoubistva.

Noćni mentalni napadi rade se po više dana uzastopce, jer je dok osoba spava aura najosetljivija i najlakše je prodreti u misli žrtve. Košmarni snovi su prvi znak. Žrtva beži pred čudovištem, divljom zveri, ili je dave zmije. Često se javljaju i bolovi u glavi, drhtavica, kao i nekontrolisano znojenje iako uopšte nije vrućina, štaviše, i kad je prohladno.

magija, rituali

Freepik/freepik

Foto: Freepik/freepik

Zle sile vrše takav uticaj da vremenom osoba gubi kontrolu nad sobom i svojim postupcima. Ona u nervozi i polusvesti počinje da radi pogrešne, nepromišljene i loše stvari, one koje joj nikad ne bi pale na um. Njenim umom u tim trenucima vlada neka viša, moćna sila.

Zmajevi svetlosti i Boginja noći
Ako sumnjate da ste meta mentalnih napada, postoje posebni rituali. Efikasno je izgovoriti ovu bajalicu: "Zmajevi svetlosti pozivam vas ove noći, da me zaštitite od napada, od loših čini, od strašnih snova. Podarite mi mir i svetlost, čuvajte me od demona noći".

Drugi obred zahteva više angažovanja. Potrebno je napraviti oko kreveta obruč od soli koju posipate pomalo oko ležaja. Sedite na krevet i zamislite kako so blješti zlatnom svetlošću, a oko „slanog” kruga se formiraju još tri ljubičasta. Zatim izgovorite bajalicu: "Boginjo noći, zaštiti me svojom snagom i ne daj nikom da mi priđe ni da mi u svest uđe".

I mada se i sama zapita "Zašto sam to uradio" sve češće se dešavaju situacije gubitka samokontrole. To se odražava na mnoge aspekte života. Osim sve slabije koncentracije, zaboravljanja događaja i ljudi, osoba pod dejstvom magije počinje da nekontrolisano troši novac, pada u dugove, a ljubavna veza koja je dotad lepo funkcionisala zapada u ćorsokak i krizu.

Oni magovi koji stoje suprotstavljeni crnomagijašima daju savete kako se zaštititi od zlih čini. Beli magovi najpre preporučuju da u uglove spavaće sobe sipate po kašičicu soli.

Pred spavanje je obavezno tuširanje, koje treba da traje barem deset minuta. Prilikom tuširanja treba dobro kupkom i sunđerom istrljati svaki deo tela, a posebnu pažnju obratiti na one delove koji nisu prekriveni odećom.

Najviše negativne energije se preko dana uvuče na stopala, pa njih reba dobro oprati. A dok stojite pod tušem zamišljajte da iz vas izbija bleštava svetlost koja klizi niz telo i sa sobom odnosi prljavštinu i koja puni pozitivnom energijom čitav organizam. Ovo je način da se zaštiti aura, pa će time noćni napadi na vašu psihu biti izrazito slabiji.