sveća
YouTube/Printscreen
sveća

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Starac Tadej Vitovnički ostavio je za sobom mnoga proročanstva o Srbima, o Crnoj Gori, o Kosovu, o Bosni i Hercegovini, o mnogim ljudima i događajima koji će se uskoro zbiti.

Ako je postojao neki “balkanski Nostradamus”, osoba koja je jako dobro mogla da predvidi dešavanja na ovim prostorima u budućnosti, onda je to bio baš otac Tadej. Tadej Vitovnički je “video” sve strahote na Balkanu mnogo pre drugih, a za ovih nekoliko poslednjih godina, takođe je imao šta da kaže. Evo šta je rekao o odnosima Srbije i Crne Gore.

Govorio je da će Crna Gora da se otcepi i postane nezavisna. Takođe je govorio da će udar na srpski jezik biti silan u Crnoj Gori i da će bezbožna vlast udariti i na Srpsku Crkvu.

Otac Tadej

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Neki građani koji su navodno imali direktan susret sa ocem Tadejom kažu da im je rekao da će u Crnoj Gori u jednom trenutku početi građanski rat, a na kraju i rat sa Albancima. Jednom čoveku iz Nikšića koji je stalno išao kod starca Tadeja rekao je da ne kupuje stan u Nikšiću jer još nije pravo vreme, i da Crna Gora uskoro postaje nezavisna te da će za Srbe biti veoma teško.

pak, opet je rekao da će Srbi na kraju, posle velikih stradanja pobediti, ali da će cena pobede biti veoma velika. Najveći udar biće na SPC u Crnoj Gori i Mitropoliju na Cetinju. Na kraju, kako je govorio starac Tadej, Crnu Goru će miriti ljudi iz Srbije, i ona će na kraju ponovo ući u sastav jedinstvene srpske države.

Čak je govorio da će i mošti Svetog Vasilija Ostroškog jedno vreme morati da budu prebačene iz Ostroga na sigurnije mesto. Toliko će biti teško u jednom trenutku.

Otac Tadej

YouTube/Printscreen

Otac Tadej, Foto: YouTube/Printscreen

Najopasniji i najžešći udarac ipak će na kraju doći od Albanaca koji će napasti Crnu Goru. Stradanja će biti velika, ali konačna pobeda ipak na strani Srba iz Crne Gore.

Starac Tadej nije govorio vremenski potpuno precizno, ali dovoljno precizno jeste govorio. Naime, on je govorio da će Crna Gora na referendumu da se odcepi od Srbije i postane nezavisna, i to uskoro. I pogodio je. On se upokojio 2004, a 2006. Crna Gora je postala nezavisna.

Komentari (2)

Dragan Nish

05.08.2020 13:19

Pipne li neko Ostrog eto vam naoruzanih Srba pred prag kucni pa vi vidite kako cete ih zaustaviti.Ne dirajte Ostog i Vasilija ili bice SVASTA!!!!

hitl

06.08.2020 10:51

koju drogu je koristio