SVEDOČANSTVO O JEZIVOM PREDSKAZANJU Otišli smo kod Baba Vange, a ona je uperila prst u mog muža, a okupljeni narod se zaledio!

Malo poznata priča jedne Makedonke o susretu sa proročicom!

Baba Vanga
Foto: Printscreen

Kada govorimo o prorocima, neizostavno je pominjanje Babe Vange, najpoznatije proročice sa ovih prostora. U njena predviđanja verovali su stari, mladi, bogati, siromašni, poznati i anonimni.

Vangelija Dimitrova, slepa bugarska proročica, davala je nadu i pomagala ljudima u najtežim životnim okolnostima svojom blagošću i rečima utehe. Međutim, u slučajevima kada sudbina nije odredila sreću, mistična starica nije preskakala da saopšti istinu.

Baba Vanga
Foto: Wikimedia

"Došli smo pred Vanginu kuću, a prizor nas je potpuno izbezumio. Čovek je bio na čoveku. Neki su čak sedeli na madracima jer nisu mogli da dočekaju svoj red za ulazak kod proročice, pa bi se na madracu odmarali", priseća se žena iz Makedonije koja je Vangu posetila sedamdesetih godina sa suprugom.

Doktori su bračnom paru rekli da nikad neće imati dece, ali oni nikad nisu izgubili veru.

"Bilo je leto, a temperature su još više umarale ljude koji su čekali. Ipak, niko nije hteo da reskira i skloni se iz reda. Ko zna kad bi opet dobili ovakvu priliku da se ovoliko približe živom proroku. Čekali su satima, a nekad bi i prespavali samo da vide Vangu", svedoči žena.

Baba Vanga
Foto: Printscreen/YouTube

Makedonka je bila uporna, iako njen suprug nije verovao u Baba Vangine moći.

"Ma to je glupost, ne pada mi na pamet da idem kod te Bugarke," rekao joj je pred polazak.

Ipak, uspela je da ga ubedi da dođu. Vanga je posebno oštra bila prema onima koji su sumnjali u nju. Izašla je iz kuće i obratila se paru:

"Uperila je prstom u mog supruga, a okupljeni narod se zaledio," prepričava žena te nastavlja:

Baba Vanga
Foto: Shutterstock

"Celim putem prema meni si psovao. Sram te bilo. Zašto si dolazio ako ne veruješ? Odgovor na tvoje pitanje je: Ne, nećete imati decu!"

Njihova sudbina zaista je bila zacrtana. Nikad nisu ostvarili kao roditelji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi