Baba Vanga
Printscreen
Baba Vanga

Wikimedia

Foto: Wikipedia

Baba Vanga je bila proročica koja je svoje vizije prvi put imala tokom Drugog svetskog rata. U novijoj istoriji sve više događaja se povezuje sa iskazanim rečenicama ove misteriozne žene koja mnoge dovodi u sumnju da poveruju da magija predviđanja ipak postoji.

Sada je 2020 godina i prošlo je dosta od kada je baba Vanga govorila o onome što vidi, međutim, saznaje se da je Neška Stefanova Robeva (73), poznata bugarska gimnastičarka i trener mnogih svetskih šampionki rekla da joj je baba Vanga, koju je često posećivala, neposredno pred smrt 1996. godine rekla:

- Neška, korona će biti svuda oko nas.

Baba Vanga

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Korona je bugarska reč koja u prevodu znači KRUNA i vezuje se za rusko vođstvo u zemlji. Mislilo se da ovo baba Vangino proročanstvo znači da će Bugarska biti pod ruskim vođstvom, međutim tek sada se kockice sklapaju i Robeva je sada shvatila da je baba Vanga mislila na virus COVID- 19!

Takođe, baba Vanga je između ostalog opisivala 2020. Godinu kao veoma izazovnu i tešku, štaviše predvidela je i ubistvo ruskog predsednika Vladimira Putina, kao i katastrofalni cunami koji će biti poguban za dosta ljudi.

Interesantno je da baba Vanga nikada nije koristila svoj dar kako bi zaradila i uvek je svoja predviđanja delila besplatno.

Navešćemo još neke baba Vangine vizije koje su se odista ostvarile u novijoj istoriji.

Svetsku slavu je dobila kada je predvidela događaje od 11. Septembra, tj teroristički napad na zgrade bliznakinje, a to svoje proročanstvo je imala 14 godina pre tog događaja!

A onda je 1995. rekla nešto sudbonosno.

- Crni čovek će doći na vlast u Americi. Svojim rukama uništiće zemlju u pesku. Mnogo krvi će imati na rukama. Uništiće svoju zemlju i čitav svet će mu se smejati.

Baba Vanga

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Predviđanja su potvrđena kada je Barak Obama došao na vlast, a njegova vladavina je obojena ratovima u Iranu i Siriji!

Takođe je rekla da do 2025. godine će se smanjiti populacija zbog promena u Zemljinoj orbiti, pa će jako malo ljudi živeti u Evropi, a godine 2097 svetu će pretiti nova epidemija.

Da li je ovo puka slučajnost, ili ne, to ne možemo potvrditi, ali možemo reći da nije nimalo naivna činjenica da je ova žena dosta puta tokom svog života kazala stvari koje su se odigrale na ovaj, ili onaj način.

Komentari (1)

key and peele

08.08.2020 20:29

zemlja u pesku je libija, nju je unistio. siriju nije stigao od rusa.