atomska bomba, nukelarna eksplozija
Printscreen youtube
atomska bomba, nukelarna eksplozija

Printscreen youtube

Foto: Printscreen youtube

Nikolaj je predvideo nemire u Egiptu 2011. godine i sukobe u Siriji, a nedavno je objavio knjigu u kojoj opisuje svetske događaje koji će se odigrati do 2050. godine.

On tvrdi da postoji nekoliko linija vremena koje su paralelne i koje se dešavaju istovremeno, ali da postoji jedna dominantna linija vremena koja je "najverovatnija". Upravo na osnovu te linije Nikolaj predviđa događaje.

Prema njegovim rečima, ovo su događaji koji se nalaze na dominantnoj liniji vremena:

atomska bomba, nukelarna eksplozija

Printscreen youtube

Foto: Printscreen youtube

– U martu 2015. godine je pokušan atentat na predsednika Vladimira Putina od strane tajne zapadne službe. Putin je tada nestao sa svetske scene na oko 10 dana i pojavile su se razne spekulacije o tome gde je nestao i da li je živ ili mrtav. Putin je tada doživeo spiritualno prosvetljenje koje ga je znatno promenilo.

– Treći svetski rat je već počeo, iako ga još ne zovemo tako. On će zvanično dobiti taj naziv do 2020. godine. Nastaće zatišje u sukobima kada Rusija pomogne Siriji da uništi položaje terorista. Teroristi će se zatim pregrupisati uz pomoć Zapada. Kada se rat proširi na Liban i Jordan, doći će do njegove eskalacije. Nuklearna oružja će biti postavljena na Bliskom istoku, ali i na nekim mestima u Evropi.

– Izrael će pokušati ponovo da izgradi hram Maunt i oteraće Palestince iz te oblasti.

– Negde između 2025. i 2030. godine će doći do pada katoličke crkve kada teroristi unište Rim.

rat

Shutterstock

Foto: Shutterstock

– Sukobi na Bliskom istoku će se nastaviti jer se mnoge oblasti nalaze na ključnim portalima koji pojačavaju osećanja, zbog čega će se negativna osećanja i nasilje samo širiti.

– Ekonomski problemi u SAD će se nastaviti, a do resetovanja valute i povratka na zlatni standard će doći negde između 2017. i 2019. godine.

Komentari (1)

zagor

24.08.2020 13:02

Kakav crni zlatni put, između 2017 i 2019???Pa oni ce tek sad da propadnu kad im zemlje koje su im poverile zlato na čuvanje, traže nazad!!!