Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas mogućnost za napredovanje. Velike su šanse da će vam na polju posla biti ponuđena nova prilika. Imaćete mogućnost da ostvarite dosta bolju situaciju.

LJUBAV: Partner vam je posvećen i stalo mu je do toga da vi budete srećni i zadovoljni pored njega. Možete da očekujete povoljan period za polje emocija i za nove odluke.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Možete da očekujete povoljan dan u kojem će vam prijati da budete aktivni, da se bavite sportom ali i da se družite sa ljudima.

BIK

POSAO: Imate dosta obaveza i važno je da se posvetite svom poslu. Od vaše odgovornosti i posvećenosti zavisi vaša budućnost. Zato je važno da date sve od sebe.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni da priznate svoja iskrena osećanja zbog ličnih nesigurnosti. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne dileme.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povećate unos vitamina, tečnosti kao i da vodite više računa o svojoj ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Faktor sreće bi mogao da vas posluži pri ostvarenju želja i ambicija koje imate na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla danas.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od osobe koja vam se udvara ali se još dvoumite oko ozbiljnijih koraka sa njom. Potrebno vam je vreme da biste bili spremni da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i nemate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. U sebi nosite puno pozitivne energije i zadovoljstva koji vas čine jačim.

devojka, zima, moda, džemper

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Privatni posao vam je jako povoljno postavljen i možete da očekujete dobre promene na ovom planu. Možete da se nadate proširenju posla i povećanje zarade.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati da je spremna za romantičnu atmosferu na vama. Možete da očekujete zanimljiv dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Prevazilazite neke probleme koje ste imali na ovom polju u prošlosti. Dolazi vam prilika da se rešite poteškoća koje su vas praile u prethodnom periodu.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Moguće je da ne planirate veće promene. Poslovna situacija vam je sada sasvim stabilna.

LJUBAV: Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi i da uživate u odnosu sa njom. Možete da očekujete da ćete uživati u zajedničkim trenucima i da ćete biti veoma zadovoljni.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično kod vas u ovom periodu. Ne biste trebali da očelujete bilo kakve probleme. Sudbina vam je naklonjena i pred vama je jako dobar dan.

DEVICA

POSAO: Imate velike planove za napredovanje na polju posla, možete da očekujete da će vam se to i ostvariti. Sudbina vam donosi priliku da na polju posla ostvarite veći napredak.

LJUBAV: Stabilna veza sa osobom do koje vam je stalo može da vam se desi. Želite da vaš odnos krene u dobrom pravcu. Pred vama je jako povoljna situacija na polju emocija.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas bilo kakve brige! Osećate se odlično u svojoj koži danas. iskoristite ovaj povoljan dan da se posvetite svom hobiju ili nečemu što vas opušta.

seks, prevara, veza

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Ne opterećujete se velikim poslovnim planovima. Potrebno vam je neko vreme da se malo odmorite od svega što se dešava na vašem polju posla u ovom periodu.

LJUBAV: Moguće je da ste zbunjeni oko toga šta zaista osećate prema osobi sa kojom se viđate. Pobekad imate utisak da niste spremni baš na ozbiljnu vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte previše alkohola i cigareta. Moguće je da ćete zbog poročnog ponašanja imati neke probleme kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za planiranje novih poslovnih događaja i novih projekata. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu i da budete uspešni.

LJUBAV: Još uvek niste spremni da raskinete vezu u kojoj niste srećni već neko vreme. Teško vam je da donesete konačnu odluku. Potrebno vam je još neko vreme da o svemu razmislite.

ZDRAVLJE: Opuštajte se i odmarajte. Važno je da se tokom ove nedelje maksimalno posvetite sebi i svojim potrebama kako biste uspeli da poboljšate svoje zdravlje.

STRELAC

POSAO: Iako dosta toga ne ide po planu, ipak ste spremni da se uhvatite u koštac sa problemima i da iz sveega izađete kao pobednik. Možete da očekujete pozitivne preokrete.

LJUBAV: Sa voljenom osobom povremeno imate trzavice i komplikacije ali ste spremni da ih rešite. Važno je da pokažete da ste spremni da napravite kompromis.

ZDRAVLJE: Prolazna ukočenost je moguća kod vas u narednom periodu. Veoma je važno da se posvetite svom zdravlju. Prijaće vam da idete na masaže i na fizikalnu terapiju.

Sreća, porodica, dom, veza

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Nezadovoljstvo na polju posla vas navodi na razmišljanje i planiranje drastičnih promena. Možete da očekujete da ćete imati pozitivne preokrete na ovom polju.

LJUBAV: Vaš odnos sa voljenom osobom je u proteklom periodu bio problematičan ali sada se stanje među vama polako popravlja. Važno je da pokažete da još ima ljubavi među vama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Većina saradnika se slaže sa vama i generalno imate dobre odnose u radnom okruženju. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve stresove i probleme na polju zdravlja.

LJUBAV: Sve više verujete u to da sa emotivnim partnerom možete da ostvarite atmosferu punu ljubavi i nežnosti. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguće su manje hronične tegobe kod vas u narednom periodu. Dosta toga vas opterećuje i skloni ste problemima sa zdravljem. Na vreme se posavetujte sa lekarom.

RIBE

POSAO: Nov posao će zadovoljiti vaše kriterijume. Možete da očekujte pozitivne prilike na ovom polju. Spremni ste da se maksimalno posvetite mogućnosti da se dokažete.

LJUBAV: Pred vama je šansa da uđete u novu ljubavnu vezu kojom ćete na duže staze biti prilično zadovoljni. Povoljan vam je dan za susret sa novom osobom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da imate veće probleme na polju zdravlja. Imate mnogo energije u sebi i današnji dan vam je veoma povoljan za sve planove.

kola, vožnja, zima

shutterstock

Foto: shutterstock