Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO:. Isuviše ste strogi kada je u pitanju rad koji vam se protežira. Imate imperativan stav skoro naredbodavajući pa se kolegama čini da ste pomalo neiskreni i da niste u svom fazonu. Imate šansu da neke stvari dovedete u red.

LJUBAV: Emocije su pomalo u padu kod vas. Može da se desi da zavaravate sami sebe, kada je u pitanju osoba pored vas, jer ste već odavno uvideli da od ove veze nema neke nade.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate dijabetes, savetuje se stroga kontrola. Vi se inače osećate odlično . Osećate se odlično, ste vašim stanjem i smatrate da ste dovoljno jaki za sve životne izazove.Ipak, konsultacija sa doktorom je neophodna za sve hronične bolesti.

BIK

POSAO: Imali ste veću želju ranije kada su u pitanju finansije koje očekujete. Nećete biti loši što se novčanika tiče već ćete biti pomalo razočarani vašim trenutnim raspoloženjem.

LJUBAV: Jedan interesantni razgovor u okolini vašeg stana, sa osobom koju niste do sad poznavali je odlična nada kada je u pitanju vaš emotivni status ukoliko ste slobodni. Oni zauzeti mogu biti skloni površnom flertu.

ZDRAVLJE: Vreme dolazi za redovnu ginekološku kontrolu kao i konrolu homona ako niste bili u skorijem periodu.Inače zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

POSAO:Biznis vam zavisi od odnosa sa ljudima koji vas podržavaju u poslu kojim se bavite. Ukoliko se bavite trgovinom na finansijskom tržištu, bazirajte se na prodaju srebra i, trenutno, kupovinu zlata.

LJUBAV: Veza sa osobom rođenoj u znaku Vage ili Bika je solidna odluka. Nema potrebe da se preispitujete s obzirom na to da su se muški i ženski princip danas malo lošije kotirali.

ZDRAVLJE: Odlično stanje, budite bez brige! Posvetite se sebi i svojim potrebama. Bavljenje sportom vam jako prija i bolje se osećate kada ste fizički aktivni i kada radite na sebi.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Dan iskoristite da se dobro zabavite bez obzira na obaveze i vaš lični status. Bićete podstaknuti da se menjate na jedan kvalitetan način bez velikih muka. Šteti vam vaša kolebljivost.

LJUBAV:: Privlače vas partneri koji su isuviše materijalni da se ne savetuje da se nervirate ukoliko uvidite nečiju indiferentnost prema vašim emocijama.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kožom, iritacijama, aknama ili alergijskim reakcijama. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko problema koji vas muče.

LAV

POSAO: Izgledi da dobijete ono što želite su veliki. Niste neko ko će da odustane od pozitivnog ishoda, koji vam se pruža preko polja finansija.

LJUBAV : Mislite na osobu iz prošlosti i nemate motiva da promenite trenutnu situaciju. Ukoliko se radi o jednom Jarcu možete se opustiti uz tu osobu u svakom slučaju.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Povedite računa o svojoj ishrani i navikama. Moguće je da je došlo vreme za promene.

DEVICA

POSAO: Promašili ste isuviše dobre poslovne prilike, pa ste pomalo deprimirani stavom drugih ljudi koji bi hteli sličan tretman od ranije. Ukoliko ste vi šef, imate mnogo više neprijatelja nego što mislite.

LJUBAV: Ukoliko, inače imate problem sa štitnom žlezdom, imaćete utisak da je to zbog nedovoljno emocija, koje vam partner nije poklonio.

ZDRAVLJE: Ako imate vremena idite bar da proverite svoju fizičku kondiciju, Sasvim dobro se osećate. Ne očekuju vas problemi kada je u pitanju polje zdravlja. Sve je sasvim uredu i stanje je stabilno. Posvećeni ste sebi i ljudima do kojih vam je stalo.

VAGA

POSAO: Kada je u pitanju poslovna šansa, vi ste odličan kandidat za radnika meseca. Imate moć ubeđivanja i to je vaša glavna karakteristika. Ne treba da se upuštate u raspravu, kada je poslovna prilika u pitanju, jer ste neko ko u suštini ne podnosi kritike pa ni ovaj put.

LJUBAV: Kada su vaše emocije u pitanju imate stav da ste pomalo u drugom planu. Ne dozvolite da vas nečije ponašanje izvede iz takta. Partner je pomalo ratoboran.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam donosi pozitivne aspekte na svim poljima i generalno ne biste trebali da budete zabrinuti.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Budite spremni za nove početke na poslovnom planu. Iako vagate svaku odluku, imaćete hrabrosti i da rizikujete. Biće vam potrebna podrška kolega porodice,prijatelja.. Pripazite se da vam neko ne preotme posao iza leđa.

LJUBAV: U ovom periodu vam se poslovno i emotivno preklapa. Zbog toga je moguća veza sa nekim ko radi sa vama. Sve to može da iskomplikuje stvari ako ste već zauzeti.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća tokom današnjeg dana. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu. Ukoliko se pojave neke tegobe obavezno posetite lekara.

STRELAC

POSAO: Smeše vam se nove poslovne ponude. Vi ne znate šta da radite. Nemojte ulaziti u konflikte, a ako ih je ipak bilo, potrudite se da taj problem rešite.

LJUBAV:Niste spremni za vezu u javnosti, ali želite romantiku. Nedostaje vam spontanost u odnosu. Svideće vam se osoba koju ste prvi put upoznali. Rešite nesuglasice sa članovima porodice.

ZDRAVLJE: Prijaće vam san i odmor. Preterano ste se iscrpeli u prethodnom periodu i sada vam je potrebno neko vreme u kojem ćete biti više posvećeni sebi i svojim potrebama.

JARAC

POSAO: Novi poslovni poduhvati, ali ovoga puta dosta kreativniji. To ste želeli. Sada je pravo vreme da pokažete koliko ste kreativni.

LJUBAV: Vaša ljubav cveta, jer ste posvećeni jednoj osobi. Partner vas obožava i vi dominirate u vezi.Veza će potrajati, ako budete želeli možete ući u brak ili zajednički život.

ZDRAVLJE: Solidno stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da se brinete. Lako rešavate sve ono što vas muči. Povoljan je period da se posvetite sebi i svom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Želeli ste mnogo više od kolega i želja vam se ispunila. Idete na drugi stepenik i tu ste se već našli kraj većeg izazova. Premostićete trenutnu situaciju, jer vi to umete. Ne tražite pomoć, jer ste navikli da se oslonite samo na sebe i svoje znanje.

LJUBAV: Partner vam je pomalo odsutan. Ne odgovara vam na poruke i vi ste navikli na ovakav tretman. Nemojte svaki dan da menjate mišljenje o partner, trenutno je samo opsednut finansijama, ima problema.Ovaj period ubrzo prolazi.

ZDRAVLJE: Generalno dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje i možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Horoskop vam je dobro postavljen pa vas i faktor sreće može pratiti.

RIBE

POSAO: Neko vam je odlična podrška ali sve košta tako da se ne dvoumite nego se dobro raspitajte šta je to trenutno prioritet drugoj strani kako bi mogli dovoljno dobro da se iskombinuje vaša ideja i nečija finansijska strana

LJUBAV: Emocije su vam poprilično uzdrmane. Osoba na koju ste dugo mislili može da vas na neki način pogrešno shvati da se greške i dalje ponavljaju jer imate dovoljno retrogradnosti u polju ljubavi.

ZDRAVLJE: : Imate dovoljno elana.Kolena su vam osetljiva i mogući su manji problemi sa nogama, zglobovima. Ukoliko se aktivno bavite sportom povedite računa da ne dođe do nekih manjih povreda.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

05.09.2020 07:08

Ne brini,ja sam jos slobodan (noch zu haben) slobodno navrati.