sreća, devojka
shutterstock
sreća, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Evo koji je najsrećniji dan u 2020. godini za svaki horoskopski znak pojedinačno:

OVAN 

1. oktobar

Trigon Marsa u Ovnu i Venere u Lavu čini ovaj datum veoma posebnim. Zapravo, ovo će za vas biti magnetski dan, jer dve planete koje imaju ogroman uticaj na ljubavni život deluju ka istom cilju. Možete osetiti ljubavne varnice ali i imati beskrajnu zabavu sa prijateljima. Zapamtite ovaj datum, jer će ujedno obeležiti nove početke i zaista će biti neponovljiv.

BIK

8. mart

Bilo da želite više sreće u ljubavi ili karijeri, 8. mart će biti idealn dan za to. S obzirom da se Venera u Biku susreće sa Uranom u Biku, 8. mart predstavlja savršenu priliku da odete na putovanje i doživite nova iskustva. Ako želite da posetite neko posebno mesto, otputujte upravo te nedelje. S obzirom da je Venera je takođe planeta novca i karijere, iznenadićete se ponudama koje ćete dobiti, a koje mogu da značajno unaprede vaše finansije.

BLIZANCI

7. avgust

Datum 7. avgust će biti odličan dan za vas, odnosno za novac i karijeru. Kada je reč o ovom datumu celokupan materijalni svet će biti u fokusu, a to znači da ćete biti u potpunosti povezani sa enetgijom novca. Ako imate neki projekat koji dugo odlažete, ovo je idealan dan da ga konačno završite.

porodica, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

14. decembar

Moraćete da čekate skoro cele godine svoj najsrećniji dan, ali verujte da će biti vredno toga. Venera u Škorpiji će biti tranzitna u petoj kući zabave, ljubavi i prijateljstva, i činiće sekstil sa Jupitrom i Saturnom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Veze će postati jače i ozbiljnije, a vi ćete ovog datuma osećati pozitivno i iz vas će sevati varnice.

LAV

6. septembar

Ako tražite ljubav, 6. septembar je dan kada ćete moći da ostvarite najviše uspeha u vezi. Na ovaj dan ćete moći da provučete ljubav upravo zbog vašeg sjajne aure koja će se osećati u vazduhu. Prosto rečeno, bićete u svom elementu, a vaša lepota i samopouzdanje će izbijati iz vas. Zato je ovo dan kada bi trebalo da zakažete sastanak ili jednostavno samo da izađete u grad.

DEVICA

25. avgust

Ako treba da unapredite svoju karijeru, 25. avgust će biti idealan dan za to. Ovo je odličan datum za bilo koji projekat vezan za pisanje, uređivanje i objavljivanje, ali i za zaradu novca. Uran je planeta iznenađenja i može da donese neke neočekivane uspehe, pa se ne plašite da tražite ono što želite.

devojka, sreća, par, veza, more

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

7. februar

Bićete pod uticajem Venere, što znači da ćete osećati obilje ljubavi i intimnosti. Ako ste u vezi, očekuje vas prirodna i neraskidiva povezanost sa partnerom koja će se dodatno produbiti. Ako ste singl, ovo će biti odličan dan za karmičku konekciju sa srodnom dušom. Bićete magnetski privlačni ovog dana i otvoriće vam se unutrašnji osećaj za kreativnost i inspiraciju.

ŠKORPIJA

3. oktobar

Ovaj dan treba da obeležite u svom kalendaru! Bilo da tražite ljubav, novac ili neku promenu u karijeru, ovog dana ćete biti vođeni pozitivnim promenama i dobićete koristi koji će značajno unaprediti vaš život u narednom periodu. U komunikaciji sa drugima, delovaćete jednostavno, prirodno, bićete puni podrške i razumevanja. Zapravo, 3. oktobara vaš um i srce će biti duboko povezani, zbog čega ćete privlačiti nove ljude i prilike.

STRELAC

15. decembar

Ovaj dan predstavlja početak novog kruga ljubavi i veza. Ponovo ćete osetiti pravi značaj ljubavi - prema sebi i drugima. Ako ste u ljubavnoj vezi, energija Venere će izvšiti uticaj na emotivnu vezu pa ćete želeti da produbite povezanost sa partnerom i nadogradite vaš odnos. Ukoliko ste singl, ovog dana ćete biti magnetski privlačni. Dovoljno je da prikažete sebe baš onakvim kakvi jeste i budete otvoreni, i privući ćete nova iskustva i potencijalne partnere, prijatelje, čak i poslovne prilike.

porodica, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

20. februar i 28. mart

Kako Jupiter, planeta sreće, prolazi kroz vaš znak ove godine, imaćete dosta srećnih dana. Ali jedan posebno srećan će biti 20. ferbuara, jer ćete tada u svom znaku imati planete Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec. Kada se ovo dogodi, doživećete emotivnu stabilnost uz osećaj ispunjenosti i produhovljenosti. Planete će vam dati neverovatnu energiju i entuzijazam.

Drugi datum koji bi svi Jarčevi trebalo dobro da zapamte je 28. mart. Tada će Venera u Biku biti u trigonu sa Jupiterom u Jarcu, što će se manifestovati u vidu odlične energije za ljubav. Ako želite da se obavežete, ovo je idealan dan za to.

VODOLIJA

31. mart

Na ovaj dan, Mars, planeta akcije, susrešće se sa Saturnom. To znači da će 31. mart biti idealan dan da potpišete papire ili započnete poslovni projekat, jer će vaši misli biti čiste, jasne, objektivne i bićete spremni da pomerite planine samo kako biste postigli svoj cilj. Takođe, ova planeta vam može dati dodatnu snagu kada zatreba, pa ako niste bili iskreni prema sebi možda ćete toi predstavljati poziv da promenite nešto u životu kako biste se osećali slobodno.

RIBE

5. decembar

Ovo je idealan dan za ljubav, maštu i kreativnost. Probudićete varnice u trenutnoj vezi, a slobodni će poželiti dobrodošlicu svojoj srodnoj duši. Na ovaj dan, ogromna energija koju dobijate od planete Neptun, doneće vam želju da pomognete drugima, a vaša ljubaznost će se "isplatiti" - pomoći će vam da privučete više ljubavi u svoj život.

žena, sreća, energija

shutterstock

Foto: shutterstock