ŠANSA ZA BIVŠE JE 0! Horoskopski znakovi koji nikada "ne podgrevaju staro jelo"!

Ne vraćaju se starim ljubavima!

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Želite da se pomirite sa svojim bivšim partnerom, a on je rođen u jednom od sledećih pet horoskopskih znakova, to nije moguće.

Imaju toliko čvrst karakter koji bi im se narušio kada bi poklekli i vratili se svojim bivšim ljubavima.

Horoskop
Foto: Shutterstock

Lav

Nakon raskida, Lavovi će se uvek ponašati kao da se ništa nije dogodilo, biće snažni i ako pokušate ponovno da ih pridobijete, ponašaće se još nedodirljivije i maksimalno vas ignorisati.

Škorpija
Ako ih jednom povredite, povrediće vas dvostruko, a zatim nestati iz vašeg života i neće vam dopustiti da im se ponovno približite.

Strelac
Raskid je za njih novi početak. To su osobe koje se nikada ne osvrću na prošlost i jednostavno nastavljaju dalje sa životom. Kada jednom prekinete vezu sa Strelcem, ne očekujte iznenadna mirenja i obnavljanje veze.

Jarac
Iako nakon raskida pate više nego drugi, to će retko pokazati. Jarac vam nikada neće oprostiti prevaru ni bilo kakvu situaciju u kojoj ste ih povredili, a ako vam se vrate, to je samo još jedan način osvete.

Vodolija
Oni će nakon raskida pokušati da se okupiraju izlascima i poslom i neće vam dopustiti da ih ponovno prevarite jer mrze agoniju koja dolazi uz slomljeno srce.

Horoskop, astro, Zodijak
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi