Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste među njima, ili je vaš partner na ovom spisku, pa šta drugo da kažemo osim, uživajte...

Ovan

Ovan - ljudi-magneti. Oni imaju jaku moć privlačenja i vole da drže sve pod kontrolom. Ovan je seksi i strastven. I oni božanski ljube. Ovan je nestrpljiv, pa u ljubavi može da bude sebičan. To često dovodi do konflikta. Ako odlučite da gradite odnose sa Ovnom, smatrajte se sretnim. Seks sa Ovnom je pun strasti. Prvo pravilo zavođenje Ovna - nema potrebe da se stidite! Pokažite im svoju inteligenciju. Spontanost treba da bude vaše srednje ime. Ništa ne uzbuđuje Ovna kao nepredvidivost. I ne štedite na komplimentima.

Bik

Lav

Za većinu ljudi su Lavovi najbolji ljubavnici. Oni bukvalno kupuju svoje izbore poklonima i pažnjom. Seksualno, Lavovi vole da istražuju sve. Zavesti Lava je veoma jednostavno – njima je potrebna stalna pažnja. I Lavovi vole da im dirate kosu.

Škorpija

Vodolije

Ako se zaljubite u Vodoliju, to je samo zbog tela. Glavna stvar je seksualna želja. Karakter Vodolije je divlji i nepredvidljiv. Imaju veoma nemiran karakter. Ovo su najbolji ljubavnici za one koji vole uzbuđenja. Da osvojite Vodoliju morate da budete neobični i imate svoje “bubice” u glavi.