Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pogledajte šta vam zvezde pripremaju za narednu nedelju.

PROČITAJTE JOŠ:

OVAN

Posao

Ljubav

Zdravlje

Prva polovina ove nedelje bi mogla da vam bude veoma rizična za polje zdravlja. Bićete podložni brojnim, iznenadnim tegobama koje bi mogle da vas opterete sa svih strana. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni glavoboljama, problmima zbog stresa kao i problemima vezanim za krvotok, glavu, cirkulaciju, povišen krvni pritisak itd. Ukoliko ste već do sada imali bilo kakve probleme sa kardiovaskularnim sistemom sada je vreme da odete na redovnu lekarsku kontrolu i da se pozabavite tegobama koje vas opterećuju. Očekuje vas period u kojem će vam i fizička aktivnost na neki način biti faktor rizika pogotovo jer ćete biti skloni povredama, uganućima, padovima i lomovima. Tokom ove nedelje maksimalno vodite računa o sebi. Druga polovina nedelje vam može doneti manje probleme sa disajnim putevima ili prehladom. Radite na tome da ojačate svoj imunitet, odmarajte, uzimajte redovnu terapiju i nemojte da izbegavate lekarske kontrole.

PREPORUČUJEMO I OVO:

BIK

Posao

Ljubav

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje biti emotivno ranjivi i osetljivi. Imaćete velike zahteve i velika očekivanja ali na neki način neće moći baš sve da bude ispunjeno onako kako vi želite. Pred vama je nedelja u kojoj biste mogli da imate manja otežanja pri komunikaciji sa voljenom osobom, pa vam može biti poprilično teško da izrazite svoje emocije na pravi način. Moguće je i da ćete često biti plačljivi. Pokušajte da sami sa sobom postignete određeni sporazum po pitanju emocija i da prvo donesete odluku šta je ono što na ovom polju vi zaista za sebe želite. Ako ste slobodni, tokom ove nedelje vlada nepovoljan period za početak nove veze. Moguće je da imate simpatiju ali se situacija sa njom odvija usporeno i još nije vreme da se bilo šta konkretno pokrene na ovom polju. Ako ste u braku, imate potrebu za tim da vam partner pruži više pažnje i da provodi više vremena sa vama.

Zdravlje

BLIZANCI 

Posao

Tokom ove nedelje biste mogli da budete malo usporeni i uspavani. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da se skoncentrišete na vaš posao ali i da vas generalno gledano neće biti ni previše briga. Jednostavno ste tokom ove nedelje nemarni i to vam prolazi donekle jer vas faktor sreće prati. Poslovi teku stabilnim tokom i od vas se sada ne zahteva neki dodatan napor. Ukoliko se bavite nekim humanim zanimanjem ili kroz svoj posao mpomažete drugima, kao i ako se bavite medicinom možete da očekujete da će pred vama biti jedan veoma povoljan period za nova dešavanja na ovom polju. Generalno ste opušteni, fleksibilni, sve što se dešava oko vas prihvatate sa dozom smirenosti i nemate potrebe da bilo gde žurite niti da bilo šta forsirate. Pred vama je odlična faza za introspekciju, bavljenje idejama ili umetničkim radom takođe. Druga polovina nedelje bi trebala da vam prođe u slobodnim danima ili odmoru.

Ljubav

Zdravlje

sunce leto vremenska prognoza

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

RAK

Posao

Ljubav

Zdravlje

Povoljan je period za vaše polje zdravlja i tokom ove nedelje generalno ne biste trebali da imate neke velike probleme. Stabilni ste, zadovoljni, ispunjeni i imate dovoljno vremena za sve. Za vas je ovo period u kojem biste dosta toga mogli da obavljate natenane, bez žurbe i stresa. Imate sve pod svojom kontrolom i osećate se dobro u svojoj koži. Sreća vas prati na skoro svim životnim poljima, pa je ovo faza u kojoj neće biti potrebe da se brinete previše. Potrudite se da sa svoje strane održite dobro stanje, da nastavite sa zdravim navikama- da budete istrajni na tom putu. Tokom ove nedelje će vam prijati druženje sa ljudima kao i umerena aktivnost bilo koje vrste. Osim toga, tokom ovog perioda možete da imate i manju sklonost ka gojenju pa je važno da povedete računa o svojoj ishrani i da ne preterujete sa slatkišima. Dajte sve od sebe kako biste ostvarili dobar balans ishrane i navika.

Hrana, salata, ručak, obrok, jelo

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

Posao

Tokom ovog perioda možete da očekujete nove obaveze koje vam pristižu. Imate manjak energije sada pa vam nije baš u svakom trenutku jednostavno da se posvetite poslu onoliko koliko bi trebalo. No, bez obzira na to određen faktor sreće vas prati pa možete da ostvarite neke od ciljeva koje ste sebi zacrtali. Imaćete mogućnost da poboljšate odnos sa nadređenima koji o vama i od ranije imaju prilično dobro mišljenje. Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti kroz pregovore i dogovore sa onima koji su na položaju iznad vas da ostvarite poboljšanje na poslovnom polju. Potrudite se da date sve od sebe i uspećete. Nemojte da oklevate sa nekim odlukama. Ako ste planirali promenu posla prva polovina ove nedelje vam je povoljna. Ukoliko očekujete pomoć od kolega ili prijatelja, onda ćete je dobiti tokom druge polovine ovog perioda. U suštini. Ovo je faza u kojoj ćete bez prevelike muke ostvariti ono što ste naumili ali će vam povremeno nedostajati energije i motivacije.

Ljubav

Zdravlje

Možete da očekujete period u kojem ćete povremeno imati manjak energije. Moguće je da vam uobičajeni tempo treninga ili rekreacije neće prijati i da će vam tokom ove faze biti potrebno više odmora. Određena doza pasivnosti bi sada mogla da ima pozitivan uticaj na vas. Nemojte da se naprežete previše. U prvom delu nedelje vas očekuju problemi sa kičmom i leđima, a vama je generalno pogotovo osetljiv donji deo leđa pa je to nešto o čemu treba maksimalno da vodite računa. U drugoj polovini nedelje ćete biti malo boljeg zdravlja ali vam neće biti sasvim lako da ostvarite potpunu stabilnost. Nemojte sada sebe da forsirate na bilo kom polju. Potrudite se da odmarate i da se opuštate. Tokom ove nedelje idite na masaže, u spa centar, ugodite sebi. Opuštanje vam je potrebno. Nemojte da podižete težak teret. Takođe, pazite i na vaš nervni sistem koji bi tokom druge polovine ove nedelje mogao da bude osetljiv.

DEVICA

Posao

Moguće je da sa velikom dozom fleksibilnosti prihvatate nove događaje na polju posla. Imate utisak da su neke stvari sudbinske i da je vaš zadatak samo da pustite da sve ide svojim tokom. Ovo nije faza za drastične promene, nove ni velike odluke. Ovo je faza analize, posmatranja i intuitivnog reagovanja. Pustite da drugi sami pokažu svoje pravo lice. Pustite i da poslovi odu u onom smeru u kojem je suđeno. Kada se cela ova faza zarši imaćete mnogo više dobiti nego gubitka. Pogotovo ako sarađujete sa inostranstvom, možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni. Ako imate u planu pokretanje nekog sudskog procesa ili vam trebaju bilo kakva formalna i pravna rešenja ovaj period vam je povoljan za to. Tokom druge polovine ove nedelje biste mogli da nađete neki dodatni posao, dupli izvor zarade koji će vam vremenom postati značajniji nego što mislite. Povoljna je faza da se aktivirate oko nekog hobija koji bi mogao da vam donese novac.

Ljubav

Zdravlje

Stanje na polju zdravlja bi kod vas u narednom periodu trebalo da bude generalno dobro. Nema pokazatelja za neke veće probleme i komplikacije koje bi vas opteretile na ovom polju. Imate sasvim dovoljno energije. Ovo je faza u kojoj mžete lakše nego inače ostvariti mir sa samim sobom. Pojačava se doza unutrašnje sigurnosti i na neki način kroz pozitivno raspoloženje i pozitivnu energiju dolazite i do boljeg zdravstvenog stanja. Prva polovina nedelje vam je pogotovo povoljna i može da vam donese potrebu za većom dozom fizičke aktivnosti koja vam je potrebna kako biste održali pravilan energetski balans. Druga polovina nedelje vam može doneti manje probleme vezane za kičmu, leđa i ukočenost pa vam se savetuje odlazak na masažu ili poseta fizioterapeutu. Takođe, vežbe zagrevanja i istezanja vam za leđa mogu biti značajne. Posvetite se tome da tokom ove nedelje budete aktivni onoliko koliko vam prija i da se vratite u dobru kondiciju.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

Posao

Vas očekuje nedelja u kojoj ćete biti veoma ozbiljni i posvećeni poslu u velikoj meri. Moguće je da će postojati određena očekivanja sa vaše strane koja ne mogu da budu ispunjena osim ako ne uložite maksimalan trud u svoj posao. Poboljšanje finansija vam dolazi početkom nedelje, a to će vas svakako motivisati da se viš okrenete ka poslu i ka boljoj zaradi. Pred vama je period u kojem možete da ostvarite pozitivne pomake uz dovoljno truda. Druga polovina nedelje je dobra za poslovno putovanje ili saradnju sa inostranstvom. Ova nedelja vam je generalno dobra i za saradnju sa starijim ljudima. Možete da očekujete da ćete uspeti da završite sve svoje obaveze u roku. Nećet imati previše vremena za odmor ali nekada je jednostavno neophodno da se više posvetite poslu i da to prihvatite. Kasnije će vam doći opuštenija faza a ovaj period iskoristite da rešite neka važna poslovna pitanja koja vam stoje nad glavom od ranije.

Ljubav

Zdravlje

Na ovom polju možete imati određene tegobe tokom ove nedelje. Sve ukazuje na to da ćete najpre sa urogenitalnim traktom biti skloni određenim problemima. Možete da očekujete da ćete imati osetljiviji period i da ćete biti podložni i tome da vam se vrate neki problemi sa zdravljem iz prošlosti ili hronične tegobe koje su se možda jedno vreme i smirile. Ukoliko imate probleme sa peskom ili kamenom u bubrezima, sada bi stanje na tom polju moglo da vam se pogorša pa je jako važno da o tome povedete dovoljno računa. Idite kod lekara na redovni pregled kako biste uspeli da ostvarite poboljšanje uz adekvatan tretman i terapiju. Tokom ove nedelje zbog velike opterećenosti obavezama, kao i zbog toga što provodite dosta vremena na poslu možete imati probleme sa kičmom, česta ukočenost vas prati kao i bolovi u leđima. Nađite način da sebi olakšate adekvatnim masažama. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

Posao

Kod vas tokom ove nedelje dolazi do izražaja veliko nestrpljenje i potreba da se požuruju one stvari koje želite da realizujete. Kao da ne možete da sačekate da neke stvari dođu na svoje mesto već nekako i forsirate određena dešavanja. Ovaj period nije povoljan za donošenje naglih odluka ali ćete vi biti tome skloni, kao što ćete biti skloni i pravljenju grešaka. Moguć je prekid neke poslovne saradnje, raskid ugovora ili kršenje dogovora koji sa poslovnim partnerom imate od ranije. Nećete želeti da trpite tušu neodgovornost ili jednostavno nećete pustiti nikoga da postupa mimo onoga što ste vi zamislili da želite da ostvarite. Druga polovina nedelje vam je povoljnija za finansije, pa tada možete da očekujete priliv nekog novca moguće i sa više od jednog izvora. Potrudite se da tokom ove nedelje imate malo više takta i da se malo više posvetite tome da obuzdate svoj temperament. Napet period je pred vama, pa ne pogoršavajte situaciju.

Ljubav

Zdravlje

Pred vama je period u kojem možete imati zdravstvene tegobe i probleme. Pre svega zbog stresa i užurbanog načina života, mogući su razni simptomi. Očekuje vas problematična situacija vezana za krvni pritisak, srce, pa možete biti skloni povišenom pritisku, aritmiji, tahikardiji. Obavezno redovno proveravajte svoj pritisak i ako dođe do bilo kakvih nepravilnosti uputite se kod lekara. Tokom ove faze može da dođe do promene terapije ili nekih drugih izmena. Takođe, sada možete imati i jake glavobolje, ali i sveopšti osećaj nervoze i stresa koji vas ne popušta. Očekuje vas period u kojem ćete svakodnevno biti veoma napeti. Važno je da nađete dovoljno vremena da se posvetite sebi i da nađete beki način da se opustite s vremena na vreme. Krajem nedelje su mogući problemi sa debelim crevom i krvotokom kao i sa urinarnim traktom, pogotovo ako ste na tom polju već imali neke poteškoće sa zdravljem.

Zdravlje, namirnice

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

Posao

Kod vas se očekuje povećan broj obaveza tokom ove nedelje. Moguće je da ćete svakodnevno raditi mnogo, ulagati dosta energije u svoje poslove. Bićete opušteni jer znate da vas na kraju radne nedelje očekuje adekvatna nagrada. Moguć je manji konflikt sa nekom muškom osobom sa posla ali ćete to na adekvatan način uspeti da razrešite. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta smiren način razmišljanja, bez tenzije, pa sve što vam se dešava nekako mirno i staloženo prihvatate. Možete da očekujet da ćete biti uspešni u svojim namerama i ambicijama. Tokom druge polovine ove nedelje ćete se posvetiti rešavanju nekih situacija sa poslovnim partnerom ili sa klijentima, strankama. Moguće je da ćete uspeti da nađete neko zajedničko rešenje kojim ćete biti zadovoljni. Lako ćete izražavati svoje misli i ideje i uspećete da postignete nove poslovne dogovore koji će vam biti važni. Dobro se organizujte i ova nedelja će vam biti odlična.

Ljubav

Zdravlje

Početkom nedelje vas očekuje pad imuniteta. Pred vama je faza u kojoj ćete biti podložni većim problemima sa zdravljem ako ne budete dovoljno vodili računa o sebi. Zato je jako važno da na vreme stvorite dovoljno zdrave navike i da se potrudite da sve ono što je negativno izbacite iz vašeg života. Važno je da date sebi dovoljno oduška i odmora, nakon napornog dana nemojte na svoja leđa da tovarite dodatne obaveze. Problemi su mogući sa imunitetom, krvnom slikom, virusima, infekcijama, upalnim stanjima, bolovima i povišenom temperaturom. Ako se pojave bilo kakve smetnje obavezno se obratite lekaru kako biste mogli da dobijete terapiju koja vam je potrebna. Kako nedelja bude odmicala, dan za danom ćete se bolje osećati i imati više energije. Tegobe su prolazne ali to ne znači da ne treba da se posvetite njihovom rešavanju. Moguće je da će vam neki problemi sa zdravljem doći kada se najmanje budete nadali.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

Posao

Ljubav

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja, tokom druge polovine ove nedelje možete da očekujete neke nove tegobe i probleme. Druga polovine vam je nepovoljna i donosi nestabilnosti, pad imuniteta, podložnost prehladama, virusima i sličnim tegobama. Potrudite se da na ovom polju pokažete odgovornost prema sebi i da uradite sve što možete kako biste rešili eventualne probleme sa zdravljem. Vreme je da se posvetiute stvaranju boljeg imuniteta, da povećate unos vitamina i tečnosti. Pred vama je faza u kojoj ćete biti podložni respiratornim infekcijama kao i tegobama vezanim za pluća, kašalj, kijavicu, alergije ali i problemima sa varenjem. Uradite ono što je do vas da izbegnete potencijalne opasnosti. Potrudite se da maksimalno smanjite unos teške hrane ili nekvalitetnih namirnica, izbegavajte duvanski dim, cigarete i alkohol. Posvetite se zdravijem načinu života. Neophodno je da pokažete malo više odgovornosti prema sebi i svom zdravlju.

Stres, nervoza, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

Posao

Ljubav

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete odličan period. Nailazi faza oporavka, period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite mnogo bolju situaciju po pitanju zdravstvenog stanja. Problemi iz prethodnog perioda se sada lakše rešavaju i ublažavaju i možete da se nadate da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Prija vam umerena aktivnost. Uz izmenjeni režim ishrane možete da ostvarite opštu stabilizaciju na polju zdravlja ali takođe možete da se oslobodite i neželjenog viška kilograma. Pred vama je period u kom sveobuhvatno možete da dođete do bolje atmosfere na polju zdravlja i zato je važno da se posvetite sebi. Oko svega što vas zbunjuje ili zanima se posavetujte sa vašim lekarom. Prva polovina nedelje je povoljna za posetu nutricionisti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i generalno stabilnom stanju na ovom planu tokom cele nedelje. Uživajte u dobrom osećaju!

Žena sreća srećna radost osmeh

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

Posao

Ljubav

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imat manje probleme sa grlom, disajnim putevma, plućima i da ćete generalno biti slabijeg zdravlja. Sada ste veoma podložni prehladi, upalnim i bolnim stanjima pa možete imati probleme i zbog virusnih ili bakterijskih infekcija. U svakom slučaju će za vas biti veoma važno da radite na tome da pojačate unos vitamina kao i da se potrudite da unosite više svežeg voća i povrća. Pred vama je period u kojem će biti neophodno da prekontrolišete krvnu sliku. Sa vašim lekarom se posavetujte oko toga na koji način još možete da ojačate svoj imunitet i koje vam suplemente preporučuje. Mogući su i problemi sa alergijama, disajnim putevima, kašljanjem, kijanjem i tegobama koje se vezuju za sinuse. Generalno se potrudite da vodite više računa o svom zdravlju tokom ove faze. Izbegavajte potencijalne izvore zaraze i potrudite se da dovoljno odmarate i mirujete kada se ne osećate dobro.


Astrolog: Ruža Ružanović

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija