posao, kolege, stres, tim, uspeh
Shutterstock, ilustracija
posao, kolege, stres, tim, uspeh

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pred vama je prilika da donesete veliku i važnu odluku kada je u pitanju vaše polje posla. Spremni ste da se okrenete napredovanju na ovom polju i novim idejama.

LJUBAV: Vaša veza je na neki način nestabilna i često razmišljate o mogućnosti da raskinete. Imate osećaj da ćete biti mnogo srećniji kada budete imali svoju slobodu.

ZDRAVLJE: Vreme je da proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete na polju zdravlja biti skloni nekim manjim problemima. Potrudite se da se maksimalno posvetite svom zdravlju.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će postati veoma važan kontakt za vas na poslovnom polju. Spremni ste da širite svoje vidike i da prihvatate nove poslovne ponude.

LJUBAV: Nova veza će vam doneti priliku da vratite svoju veru u ljubav i u ljude. Očekuje vas povoljan period na ovom polju. Zadovoljni ste pored osobe koja vam pokazuje svoju pažnju.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude veoma promenljiv u narednom periodu. Posetite lekara radi kontrole i saveta. Vodite računa i o svojim navikama.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam je povoljan za mogućnost promena. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim statusom.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da želi da razmišljate o planiranju porodice zajedno. Ako ste slobodni, očekuje vas veoma povoljan dan da se desi neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama. Moguće je da ste skloni nekim tegobama na polju zdravlja koja deluju neuobičajeno. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom.

devojka, žena, čaj

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Imaćete mogućnost za poslovno putovanje koje bi moglo da vam bude veoma značajno na ovom polju. Spremni ste da donesete novu odluku na ovom polju.

LJUBAV: Dolazi vreme za početak nove veze. Neophodno je da na ljubav iz prošlosti stavite konačnu tačku. Ako želite novu ljubav, staru biste trebali sasvim da zaboravite.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam malo osetljivi i možete da budete skloni problemima sa disajnim putevima. Povedite više računa o sebi i svom zdravlju u narednom periodu.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao. Dobićete podršku koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Možete da očekujete da će sudbina danas biti na vašoj strani.

LJUBAV: Očekuje vas sastanak sa osobom koja će biti spremna da vam na ovom polju pokaže iskrenu ljubav i naklonost. Pred vama je povoljan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju zdravlja. Imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste očekivali neki nov posao, situacija može da vam se odlaže i da se komplikuje na neki način. Moguće je da ste iz tog razloga nezadovoljni i nemotivisani.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu iako sada imate priliku za to. Imate utisak da vam je jako teško da se oslobodite svoje slobode.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem. trebalo bi da vam situacija na ovom polju bude stabilna. Imate mnogo energije u sebi pa vam bavljenje sportom generalno može prijati.

zima, kola, vožnja

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Dolazi vam povoljan period za odmor. Sledi vam faza u kojoj ćete moći da budete veoma zadovoljni situacijom na ovom polju. Posvetite se svojim potrebama.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i potrebno vam je neko vreme da na ovom polju sa voljenom osobom ostvarite stabilniji odnos. Važno je da budete posvećeni zajdničkim ciljevima.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Neko vreme izdvojite da se posvetite samo sebi. Veoma je važno da vodite računa o svom zdravstvenom stanju.

ŠKORPIJA

POSAO: Prilično ste zauzeti i nije vam lako da ispratite svaki detalj na poslovnom polju. Moguće je da će vam se desiti da vaam neka dešavanja na ovom polju promaknu.

LJUBAV: Flertujete i spremni ste za promene kada je u pitanju ljubavno polje. Očekuje vas povoljan period za ljubavne promene. Ako ste u vezi, lepo se slažeet sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost. Kada se redovno bavite sportom osećate se dosta bolje u svojoj koži. Možete da očekujete period u kojem ćete biti prilično aktivni.

STRELAC

POSAO: Današnji dan bi mogao da vam bude malo teži kada je u pitanju posao. Nove komplikacije vam dolaze. Spremni ste da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Imate prijateljski odnos sa osobom koja vam se dopada i ne znate kako da izađete iz frendzone. Moguće je da imate neke nedoumice po pitanju vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije i osećate se dobro. Tokom današnjeg dana ne biste trebali da imate probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Dobar dan je ispred vas.

ljubav, veza, par, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljan period ako ste planirali neke manje promene po pitanju metode po kojoj obavljate svoj posao. Moguće je da će vam inovacije zaista odgovarati.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom bi mogla da vas opterećuje u nekoj meri u ovom periodu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni maštanju o budućnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost kod vas u narednom periodu. Bićete skloni problemima na polju zdravlja. Vodite više računa o svojim navikama.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas neka nova poslovna ponuda koja bi na samom početku mogla da vam deluje nepouzdano. Nije vam lako da vašu situaciju stabilizujete u ovom periodu.

LJUBAV: Očekujete susret sa osobom koja vam se dopada i nadate se da će vaš odnos da se poboljša u narednom periodu. Možete da se nadate povoljnim okolnostima na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi. Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete imati dovoljno energije u sebi. Osećate se dobro i spremni ste na nove izazove.

RIBE

POSAO: Niste zabrinuti za svoje poslovno polje. Očekujete da ćete imati bolju priliku u budućnosti. Spremni ste da donesete nove odluke koje će vam biti veoma važne.

LJUBAV: Moguće je da se dvoumite oko novih ljubavnih promena. Imate priliku za neku paralelnu vezu koja bi mogla da vam donese zaninljive ali i bolne trenutke.

ZDRAVLJE: Malo ste osetljiviji danas i zdravlje bi moglo da vam bude ugroženo. Ako postoji bilo šta što vas muči, na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega.

porodica, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock