žena, molitva, problemi, stres
shutterstock
žena, molitva, problemi, stres

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko očekujete neko pokretanje vezano za sudstvo, papirologiju možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Na poslovnom polju vas sada očekuje jedan dobar dan.

LJUBAV: Pokušajte da imate više razumevanja za voljenu osobu koja je ipak bila uz vas u najtežim situacijama. Važno je da budete spremni da radite na vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol kako biste mogli da održite dobro stanje kada je u pitanju vaše zdravlje. Poroci vam samo škode, pa izbegavajte unos štetnih materija.

BIK

POSAO: Prilično lako ostvarujete sve svoje ciljeve i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Moguće je da ćete uskoro doneti neke važne odluke.

LJUBAV: Moguće je da ste doneli odluku da zauvek ostavite bivšeg partnera. Konačno ste spremni da nastavite dalje. Spremni ste za to da vam se neka nova ljubav desi.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući kod vas u narednom periodu i zato bi bilo dobro da povedete računa o unosu tečnosti. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Imate prilično mnogo obaveza i nije vam lako da se na pravi način organizujete danas. dosta toga vas opterećuje kada je u pitanju posao i možete biti nekako neraspoloženi.

LJUBAV: Očekuju vas manje nesuglasice sa voljenom osobom. Svađate se zbog sitnica ali je svaki put sve gore i gore. Ponekad imate utisak da bi najbolje bilo da prekinete tu vezu.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati bolove i tegobe. Na vreme se posavetujte sa vašim stomatologom.

RAK

POSAO: Očekuju vas nova dešavanja na polju posla koja mogu veoma da promene vaš status i položaj. Možete da očekujete da ćete imati nove susrete i prilike na ovom polju.

LJUBAV: Neočekivano ulazite u sukob sa partnerom i nije vam jasno odakle je nastalo tako mnogo negativne energije između vas. Dosta toga vas opterećuje u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aritmijom u narednom periodu. Izbegavajte stresne situacije kako vam se stanje na polju zdravlja sada ne bi i dodatno komplikovalo.

LAV

POSAO: Prati vas sreća na svim poljima i možete da očekujete da ćete na poslu imati odličnu atmosferu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Pred vama je mogućnost da osvojite svoju simpatiju. Pred vama je jako povoljan period za ostvarenje emotivne stabilnosti. Možete da očekujete povoljnu fazu.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu vas očekuje. Danas ste puni energije i dobrog raspoloženja. Možete da očekujete i da će sreća na neki način biti na vašoj strani.

novac, pare, bogatstvo

shutterstock

Foto: shutterstock

DEVICA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, od današnjeg dana vam zarada polako kreće na bolje. Možete da očekujete da očekujete da će vam sudbina biti veoma naklonjena.

LJUBAV: Srećni ste sa svojim partnerom i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete imati dosta pozitivnih ljubavnih dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos šećera i potrudite se da na polju zdravlja menjate svoje loše navike. Vreme je da postanete malo odgovorniji prema sebi.

VAGA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom odgovoru od strane nadređenih. Poslovi idu i bolje nego što ste očekivali u ovom periodu pa možete da se nadate dobrim okolnostima.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, imate probleme. Partner je neraspoložen i njegova negativna energija se prenosi na vas. Moguće je da dosta toga iz prošlosti zamerate jedno drugome.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da budete skloni većim poteškoćama kada je u pitanju polje zdravlja. Posavetujte se sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca i možete da budete generalno zadovoljni okolnostima na ovom polju. Pred vama je povoljna faza za nove poslovne odluke.

LJUBAV: Živite miran bračni život i zadovoljni ste zbog toga. Pored voljene osobe ste našli sve ono što vam je trebalo kako biste mogli da ostvarite zadovoljstvo na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi u narednom periodu. Potrudite se da se sa vašim stomatologom posavetujete oko svega što vas muči.

Drugarice Prijateljice Ogovaranje Razgovor Trač Tračarenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa nadređenima. To će vam se mnogostruko isplatiti kasnije. Možete da očekujete dobre poslovne prilike u budućnosti.

LJUBAV: Ne želite da stvarate dodatnu tenziju sa voljenom osobom koja je zainteresovana za svađu. Današnji dan vam je teži za ljubav pa nemojte da očekujete previše.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja tokom današnjeg dana i generalno možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Potrudite se da izbegavate stresne situacije.

JARAC

POSAO: Ukoliko planirate putovanje, današnji dan vam nije preterano povoljan dan se u tom pravcu pokrenete. Važno je da budete svesni određenih ograničenja koja imate.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja će pokazati da ima interesovanje prema vama, ali i da ima neke nesigurnosti i strahove. Važno je da budete spremni da pravite određene kompromise.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste. Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju vaše zdravlje danas. Očekuje vas povoljan period.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je nepovoljan dan za nove poslove. Najbolje bi bilo da sada ne donosite nove odluke danas i da se za sada držite podalje od važnih sastanaka.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo sa osobom koja se po nečemu razlikuje od drugih vaših partnera. Pred vama je povoljan period za emocije.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Važno je da izbegavate stresne situacije i da budete spremni na to da sebi s vremena na vreme ugodite.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete potpisati neki ugovor na duže staze. Generalno vam je današnji dan povoljan za posao. Možete da očekujete da će do vas doći i neke dobre nove vesti.

LJUBAV: Možete da se nadate ozbiljnoj vezi. Uspećete da ostvarite stabilnost na ovom polju. Spremni ste da partneru pokažete svoje iskrene namere koje imate prema njemu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas period u kojem će vam kičma generalno biti jako osetljiva. Ne dižite težak teret.

muškarac, dečko, kuvanje, tata

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija