Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete preokrete kada je u pitanju poslovno polje. Ništa neće biti onako kako ste zamislili pa je važno da budete spremni na neke promene u planovima.

LJUBAV: Moguće je da imate pogrešnu sliku o osobi koja vam se dopada i da ćete uskoro razbiti svoje iluzije. Pred vama je period u kojem ćete imati neke nesuglasice.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete u većoj meri biti skloni problemima sa zdravljem. Povedite računa o krvnom pritisku.

BIK

POSAO: Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate konačan ishod situacije. Pazite da svojim ponašanjem dodatno ne zakomplikujete stvari na ovom polju u narednom periodu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi na neki način mogla da bude povezana sa inostranstvom. Pred vama je dan u kojem će vam se komunikacija intezivirati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom u narednom periodu kod vas pa biste trebali da povedete više računa o sebi. Idite na redovnije lekarske preglede i čuvajte zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas dobra atmosfera u komunikaciji sa kolegama kao i povoljna prilika da ostvarite novu saradnju ako ste tako nešto imali u planu. Na polju posla vam je sudbina naklonjena.

LJUBAV: Mogućnost da uđete u novu vezu je pred vama. Ako otvoreno pokažete svoje interesovanje, bićete veoma zadovoljni odnosom između vas i partnera.

ZDRAVLJE: Nema problema na ovom planu kada je vaše zdravlje u pitanju. Moguće je da ćete uspeti da rešite tegobe koje ste imali u prošlosti. Budite spremni da menjate neke navike.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Neke nove vesti vam pristižu, ali vi kao da niste sigurni da li su to istiniti podaci. Očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo poslovnih obaveza.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je rođena u nekom od vatrenih znakova, moguće je pozitivno iznenađenje za vas. Spremite se za nova dešavanja, pokazivanje emocija i promene.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje neke vrste. Važno je da budete dobri prema sebi i da nađete dovoljno vremena kako biste se svom zdravlju više posvetili.

LAV

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza, pa vam je potrebna nečija pomoć kako biste sa svim tim mogli da izađete na kraj. Važno je da budete spremni za donošenje nekih novih odluka.

LJUBAV: Priželjkujete emotivne promene. Smatrate da vas iz stanja apatije može izvući samo nov partner. Spremni ste da se upustite u nova poznanstva i da vidite kuda će vas odvesti.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i tečnosti. Potrudite se da date sve od sebe da menjate loše navike kada je u pitanju polje zdravlja. Izbegavajte unos alkohola i cigareta.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla kao i priliku da svima pokažete da ste na pravoj poziciji u pravo vreme. Važno je da budete odgovorni kao i do sada.

LJUBAV: Ukoliko se budete prepustili emocijama, otkrićete neke nove stvari o sebi i partneru. Dolazi pravi trenutak da se na ovom polju pokažete u pravom svetlu pred voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim očima koje bi mogle da vam budu veoma osetljive. U narednom periodu su kod vas mogući značajniji problemi sa vidom, pa budite na oprezu.

VAGA

POSAO: Očekuju vas promene na poslovnom planu. Ukoliko ste dobili novu ponudu, prihvatićete je i biti zadovoljni. Važno je da budete spremni da promene.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate probleme koje krijete od očiju javnosti. Pred drugima izgleda kao da ste savršen par, ali duboko u sebi znate da situacija između vas nije idealna.

ZDRAVLJE: Manje probavne smetnje su moguće kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati oscilacije na polju zdravlja. Izbegavajte unos masne i prezačinjene hrane.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da realizujete poslovni dogovor koji vam može biti od veoma velikog značaja. Potrudite se da na ovom polju budete što aktivniji u narednom periodu.

LJUBAV: Nemojte da potiskujete svoja osećanja jer se zbog toga možete osećati jako loše. Pokažite emocije partneru i budite spremni da se prepustite vašoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni virusima i tegobama sa plućima, sinusima itd. Izbegavajte duvanski dim.

STRELAC

POSAO: Moguće je da je došlo vreme da se suočite sa realnim poteškoćama i nepogodama koje vladaju na poslovnom polju. Možete da očekujete da će vam biti potrebno vreme da ih prevaziđete.

LJUBAV: Očekuje vas stabilna ljubavna situacija. Ako ste slobodni, moguć je flert ali ne i početak veze danas. Imaćete neke manje poteškoće vezane za vaše samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni anemiji. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nije povoljan trenutak za velike rizike niti bilo kakve promene. Potrudite se da na neki način održite postojeće stanje kako biste kasnije mogli da napredujete.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i nadate se da će ona umeti da prepozna vaš trud. Ako ste slobodni, nije vam povoljan dan za ljubav i osećate se nekako usamljeno.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i pad pritiska kod vas u narednom periodu. Potrudite se da jedete redovnije, da spavate dovoljno kao i da povećate unos tečnosti. Pazite na sebe.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas uspeh na poslovnom planu. Dobićete podršku od važnih ljudi na visokom položaju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju vaš posao.

LJUBAV: Imate šansu da uđete u ljubavnu vezu sa osobom koja vas magnetski privlači. Moguće je da ta veza sa sobom nosi komplikacije koje bi mogle da počnu da vas opterećuju.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i rekreacija. Važno je da se bavite sportom kako biste mogli da se osećate što bolje. Pred vama je nepovoljan period za ovo polje.

RIBE

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla. Potrudite se da date sve od sebe kako bi bili uspešni. Važno je da budete spremni da se na ovom polju više oslanjate na sebe.

LJUBAV: Očekuje vas velika ljubav sa partnerom kojeg ste upoznali nekako spontano u vašem bliskom okruženju. Moguće je da ćete imati utisak da je vaše poznanstvo sudbinsko.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. Pred vama je faza u kojoj ćete biti puni energije. Prijaće vam da provodite više vremena sa onima koje volite.