Zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Potrudite se da napravite što bolju organizaciju kada je u pitanju poslovno polje, kako ne biste imali probleme. Vreme je da se posvetite obavezama koje dolaze u velikom broju.

LJUBAV: Voljena osoba je tu za vas u svakom važnom trenutku vam pruža podršku, što vam mnogo znači. Pred vama su nova, zanimljiva dešavanja u vašoj emotivnoj vezi.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Vreme je da povedete računa o svojim navikama i da steknete bolje uslove kako bi vam organizam zdravije funkcionisao. Izbacite brzu hranu i slatkiše.

BIK

POSAO: Pred vama su važna dešavanja na poslovnom planu koja vam mogu doneti napredovanje i željene promene. Možete da očekujete da će sve danas ići u vašu korist.

LJUBAV: Težite emotivnoj stabilnosti ali je ne ostvarujete uvek lako. Pred vama je malo teži period za ljubav. Moguće je da će vas razočarati neka osoba do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Očekuje vas dan koji može biti teži za vaše polje zdravlja. Ne preporučuje se da se forsirate na bilo koji način. Potrudite se da se odmorite danas.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilično opušten dan, povoljan je period i za početak godišnjeg odmora ako ste tako nešto imali u planu. Možete da očekujete atmosferu bez stresa.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja je po svojoj prirodi stidljiva, trebaće vam neko vreme da je osvojite. Nije vam lako da napravite prvi korak ka njoj ali uspećete u tome.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas. Napeti ste, a pravi razlog za to leži u nekim dešavanjima iz vaše prošlosti. Vreme je da poradite na stvaranju unutrašnjeg mira.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite umetničkim poslom, pred vama je veoma povoljan period u kom ćete imati dosta inspiracije. Moguće je da ćete uspeti da dokažete svoje talente na neki poseban način.

LJUBAV: Uživate u prijateljskom odnosu koji imate sa svojim partnerom. Očekuje vas veoma povoljno stanje na emotivnom polju. Ukoliko ste slobodni dolazi poznanstvo preko posla.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Nema naglašenih problema kada je u pitanju zdravlje, sve okolnosti vam idu u prilog. Možete da očekujete sasvim opušten dan u svakom smislu.

LAV

POSAO: Možete da se nadate da će vaši nadređeni imati samo reči hvale za vaš trud i rad koji ste pokazali u prethodnom periodu. Pred vama je odličan dan za profesionalno polje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude na neki način povezana sa vašim poljem posla. Iako su okolnosti neobične, vi ste spremni da rizikujete i da se upustite u tu vezu.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam plivanje i rekreacija. Vreme je da se malo više aktivirate jer je vašem telu neophodna neka vrsta fizičke aktivnosti. Provedite što više vremena u prirodi.

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom danu kada su u pitanju dešavanja vezana za sudska i formalna pitanja. Dobićete neku presudu u vašu korist, a samim tim i veliki osećaj olakšanja.

LJUBAV: Prija vam vaša sloboda i uživate u tome. Niste opterećeni potragom za novim ljubavima, dobro se osećate u svojoj koži. Spremni ste da neko vreme budete sami.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobru situaciju kada je u pitanju zdravlje. Nema naglašenih bilo kakvih novih problema kod vas. Maksimalno iskoristite današnji dan koji vam je povoljan.

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Pred vama je prilika da ostvarite bolju zaradu. Možete da očekujete solidno stanje na ovom polju... Generalno ćete uspeti da realizujete sve ono što imate u planu za danas.

LJUBAV: Dolazi vam zanimljiva situacija sa osobom koja možda nije sasvim slobodna. Povoljan je dan za tajne veze. Moguće je da ćete sa partnerom osetiti veću bliskost nego pre.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urinarnim traktom. Ukoliko primetite bilo kakve simptome koji ukazuju na upalu ili infekciju, posavetujte se sa lekarom. Pazite na svoje zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste bez posla, može vam se otvoriti mogućnost za novo radno mesto tokom današnjeg dana. Sreća je na vašoj strani a i neka preporuka od prijatelja će vam značiti.

LJUBAV: Veoma je povoljan trenutak za početak ozbiljne veze ili za sklapanje braka ako ste već u vezi sa nekom osobom. Možete da se nadate pozitivnim rešenjima na emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i nemate probleme sa zdravljem. Odlično ste raspoloženi i zadovoljni stanjem na svim poljima. Prija vam da budete društveno aktivni i da se krećete.

STRELAC

POSAO: Na poslovnom planu imate stabilnu situaciju. Nemate ni jedan razlog za brigu kada je u pitanju profesionalno stanje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima danas.

LJUBAV: Uspećete da rešite manje nesporazume koje ste imali sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo se dešava spontano u bliskom okruženju.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su mogući. Očekuje vas faza u kojoj bi bilo veoma poželjno i dobro za vas da posetite stomatologa kako bi predupredili veće komplikacije.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Imate velika očekivanja kada je u pitanju pregled poslovnih rezultata iz proteklog perioda. Moguće je da ste spremni da se pozabavite statističkim podacima i analizama.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada može biti dosta bolja nego pre, aktivirate se na polju flerta. Spremni ste da sasvim otvoreno pokažete vaše interesovanje.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća, pa povedite računa o tome. Pred vama je period u kojem generalno može da vas prati osećaj malaksalosti i problemi sa niskim prutiskom.

VODOLIJA

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan. Moguće je da imate neke tajne neprijatelje ili protivnike. Vlada nestabilna atmosfera na vašem poslovnom polju danas.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u nekom vodenom znaku, povoljan je period za komunikaciju sa njom. Možete da očekujete da ćete uskoro doći do početka nove veze.

ZDRAVLJE: Cirkulacija vam nije baš najbolja. Moguće je da ćete imati neke probleme i zbog osećaja ukočenosti u predelu vrata, ramena i lopatice. Prijale bi vam lagane vežbe.

RIBE

POSAO: Bićete veoma uspešni iako na početku dana nećete imati velika očekivanja vezana za posao. Počeo je vikend ali vama se i dalje razna vrata otvaraju i poslovi vam dobro idu.

LJUBAV: Dopadaju vam se dve različite osobe, a opredelićete se za onu sa kojom imate više prijateljski odnos i bolje razumevanje. Vama je potreban neko ko će vam biti oslonac.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Zdravlje vam je prikazano kao sasvim solidno. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i dobroj energiji koja vas okružuje.