Planete, zodijak, horoskop, astrologija
Shutterstock, ilustracija
Planete, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ne želite da odustanete od planova koje ste napravili iako niste baš blizu njihove ralizacije. Spremni ste da uložite više vremena i truda kako bi ostvarili svoje zamisli.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati neko novo ljubavno poznanstvo. Pred vama je period koji vam donosi nove susrete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni problemima, pa je važno da se čuvate.

BIK

POSAO: Ako budete bili preterano impulsivni stvorićete probleme na poslu, ne samo sebi već i drugima. Možete da očekujete da ćete danas imati dan pun raznih izazova.

LJUBAV: Razmšljate o braku ali niste sigurni da li voljena osoba želi isto što i vi. Moguće je da vam odnos nije bio sjajan u prethodnom periodu i da se udaljavate malo.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Današnji dan vam može doneti određene rizike na ovom planu. Važno je da izbegavate bilo kakve distrakcije i svakako, da izbegavate alkohol.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje privatnim biznisom. Ukoliko planirate pokretanje sopstvenog posla bićete veoma zadovoljni. Današnji dan vam je povoljan za ovo polje.

LJUBAV: Ukoliko ste u zajednici, očekuje vas poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom. Pred vama je period koji može da donese neko novo poznanstvo ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas muči. Pred vama je period koji vam može doneti poteškoće sa zdravljem. Maksimalno se posvetite sebi u narednom periodu.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Jako je važno da imate dovoljno hrabrosti da istupite i da se zauzmete za sopstveno mišljenje u poslovnom okruženju. Pred vama je period u kojem je moguće napredovanje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije pokazala spremnost za ozbiljnu vezu ali avanturu možete imati sa njom. Ako ste spremni za nešto neobavezno, imaćete lepe trenutke.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa dermatološkim smetnjama. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

LAV

POSAO: Moguće je da imate potrebu za poslovnim promenama i da ste spremni da uradite sve kako biste ih ostvarili. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju pokretanje novog posla.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što je partner postao preterano posesivan i ljubomoran u odnosu prema vama. Imate potrebu da se od njega udaljite i da nađete više vremena za sebe.

ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju žuč. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa varenjem, a želudac će vam biti posebno osetljiv. Posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete promene na polju zarade, pred vama je povoljan period za neke nove poslovne ponude. Budite spremni da širite svoje vidike na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se nadate jako dobroj situaciji sa partnerom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati šansu da popravite vaš odnos. Potrudite se da date sve od sebe da poboljšate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas. Tokom današnjeg dana možete da budete skloni upalama i infekcijama. Pred vama je period u kojem ste jako osetljivi.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Prilično ste nervozni i nije vam lako da ostvarite poboljšanje poslovne situacije jer se ne trude svi oko vas na isti način. Neke poslovne obaveze ćete ipak morati sami da završite.

LJUBAV: Vama je jako važno da pored sebe imate osobu sa kojom možete da razgovarate o svemu. Očekuje vas period koji vam može doneti susret sa jednom posebnom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da ne dehidrirate. Redovan unos vode blagotvorno deluje na sve funkcije u organizmu. Radite na stvaranju zdravijih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne biste trebali da očekujete značajnije promene na poslovnom polju danas. Pretežno ćete se baviti uobičajenim, rutinskim poslovima koji bi mogli da vam budu i pomalo dosadni.

LJUBAV: Maštate o osobi koju poznajete i sa kojom imate prijateljsku komunikaciju. Ne znate kako da joj priđete. Možete da očekujete da će vas sudbina na neki čudan način spojiti.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Bićete skloni problemima sa zdravljem u većoj meri. Pred vama je period koji vam donosi komplikacije.

STRELAC

POSAO: Ozbiljno razmišljate o potražnji posla u inostranstvu. Moguće je da ćete tamo pronaći svoju sreću. Spremni ste da pokušate nešto sasvim novo i da menjate okruženje.

LJUBAV: Postepeno vaša veza sa voljenom osobom može da napreduje. Pred vama je period u kojem možete doneti važne zajedničke odluke koje će obeležiti vašu vezu na neki način.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima su naglašeni kod vas. Naredni period bi mogao da vam donese poteškoće na ovom polju. Budite spremni da više pazite na sebe.

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Ukoliko ste bez posla, pred vama je šansa da ostvarite novi dogovor koji bi vas vodio ka zaposlenju. Možete da očekujete da ćete dobiti pomoć od strane poznanika.

LJUBAV: Razmišljate o većim ljubavnim promenama. Niste zadovoljni u trenutnoj vezi i ne možete više da izdržite pored partnera koji vam ne daje ono što vam je potrebno na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Veoma dobro stanje sa zdravljem vas očekuje. Pred vama je period u kojem ćete biti puni energije i snage. Očekuje vas faza u kojoj će vam prijati bavljenje sportom.

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste da se posvetite poslu kako biste uspeli u budućnosti da ostvarite napredovanje na ovom polju. Očekuje vas dobra faza u kojoj ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Moguća je nova veza uskoro. Osoba koja vam se dopada će vam staviti do znanja da nije ravnodušna prema vama. Bićete spremni da joj pokažete svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Skloni ste pucanju kapilara. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme na polju zdravlja. Izbegavajte naprezanje. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: Došli ste do nekih važnih odluka na poslovnom polju. Realizacija vaših ideja konačno ide u jednom dobrom smeru u kojem ste se i ranije nadali da će ići.

LJUBAV: Želite da zadržite voljenu osobu i da joj pokažete da prema njoj imate iskrene i prave emocije. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju i moguće je da ćete imati probleme sa zdravljem zbog toga. Posavetujte se sa nutricionistom na temu promene režima ishrane kako bi vam bilo bolje.