horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

horoskop, Foto: shutterstock

Astrologija nam nudi mogućnost da saznamo više o sebi i ljudima koji nas okružuju, posebno kada su u pitanju osobine kojima privlačimo prijatelje ili emotivne partnere.

Iako je svako od nas jedinstven i ima „nešto posebno“, astrolozi kažu da pripadnici svakog znaka Zodijaka na drugačiji način ostavljaju utisak na okolinu.

Koji je vaš „iks faktor“ zbog kog vas ljudi vole? Astrolozi su rangirali znakove Zodijaka po fatalnosti i objasnili zbog čega je koji znak neodoljiv.

1.Škorpija


Misterija

Pozicija najfatalnijeg horoskopskog znaka pripada upečatljivim i misterioznim Škorpijama.

Osobe rođene u ovom znaku za tren mogu da poljuljaju vaš svet, ali i da vas istom brzinom ostave, dok vi „prebirate po glavi“ šta se dogodilo i da li ste negde pogrešili. Ali, jedno je sigurno – neće vam tek tako „ispariti“ iz glave.

Takođe, Škorpije osvajaju druge svojom iskrenošću koja, istina, ponekad može da zazvuči brutalno, ali i otrežnjujuće. Pripadnici ostalih znakova Zodijaka cene Škorpije jer se uvek bore za ono što smatraju da je ispravno.

2. Vaga


Senzibilitet

Na drugom mestu rang liste najfatalnijih znakova Zodijaka su Vage. Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku su osetljive i diplomatski nastrojene.

Uvek traže mir, ravnotežu i harmoniju, i nepogrešivo znaju kako se drugi osećaju. Biće tu za vas kada vam zatreba pomoć ili podrška, ali i kada želite da razgovarate o emotivnim problemima.

3. Bik


Hedonizam

Bronzana medalja za fatalnost pripada Bikovima. Oni bolje od bilo kog drugog znaka znaju da se prepuste uživanjima i da inspirišu druge da se opuste.

Istina, Bikovi znaju da budu ponekad i lenji, ali kada se zainate da neki posao dovedu do savršenstva, oni će to učiniti, bez obzira na cenu koju plaćaju. Takođe su odani, velikodušni i vole da budu okruženi lepim stvarima.

Astro

Profimedia

Astro, Foto: Profimedia

4. Ovan


Strastvenost

Ovnovi su šarmantni, puni samopouzdanja, odlučni, nezavisni, znatiželjni i puni energije. Posvećenost koju ulažu u sve što rade čine da ih drugi gledaju s divljenjem.

Ipak, na listi pozitivnih osobina prvo mesto zauzima njihova strastvenost koja magnetski privlači ljude.

5. Lav


Entuzijazam

Lavovi su prirodno šarmantni i puni entuzijazma - to su njihove najpoželjnije osobine. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku rođene su da budu zvezde - uvek su u centru pažnje i njihova želja za uspehom je zarazna.

Nema sumnje da su Lavovi šarmantni i da zrače toplinom, ali isto tako ponekad mogu biti egoistični i manipulativni.

6. Strelac


Dobrota

Dobrota će spasiti svet, a osobe rođene u znaku Strelca će se verovatno naći na čelu kolone onih koji će se boriti za opstanak čovečanstva. Pored toga, Strelčevi su spontani, nežni, slobodoumni, zabavni, ljubazni i uvek spremni na avanture.

Optimizam kojim zrače i dobre namere koje imaju prema drugima privlače ljude, pa uvek imaju veliki krug prijatelja i osoba koje su potajno zaljubljene u njih.