posao, afera, kolege, bes, otkaz
Shutterstock, ilustracija
posao, afera, kolege, bes, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock

Često na random mestu možete videti skup ljudi koji su totalno različitih karaktera. Jedan od njih je glasan, drugi je pun humora, neki su direktni, neki su tihi, a neki žele da budu u svemu prvi. Postoje kolege koje se dopunjuju i pomažu, ali postoje i oni, koji jedno drugom zabadaju nož u leđa. Neke horoskopske znake prosto spoji lepa energija i tada, kada se uklope, uspevaju da ostvare fenomenalne poslovne rezultate. A, postoje i oni koji nemaju iskrene misli o kolegama, pa im često ni jedan projekat ne ide od ruke.

Strelac-Blizanac-Vaga

Ove konstelacija pravi dobre kolege s posla, jedan mali dobar tim, jer sva tri znaka nisu previše dominantna kada je posao u pitanju. Oni želje razgovarati, žele dogovor i ne vole napete situacije na poslu. Svaki izazov na poslu rešavaju u miru i polako. Znatiželjni su i otvoreni uvek za saradanju sa drugim kolegama.

Ovan-Vodolija

Oba znaka nemaju vremena za gubljenje. Ne podnose neiskrenost i laž, surovo su iskreni i direktni, što je lepa osobina kada je timski, zajednički rad u pitanju. Oboje se osećaju neugodno kada se rad ne završi na vreme i u radu uvek su optimisti. Vodolija dolazi uvek brzo do rešenja, a Ovan je vešt u komunikaciji sa svojim kolegama. Stvarno dobar tim!

posao, horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Bik-Rak-Riba

Ova tri znaka su vrlo nesebična I uvek se možete osloniti na njih. Oni su saosećajni, ljubazni I strpljivi.Oni ne vole nagle promene i ne mogu prihvatiti kritike i negativnosti na radnom mjestu. Ove konstelacije dobro rade zajedno jer imaju toliko toga zajedničkog. Imaju isti pogled na iste probleme i iskreno posavetuju jedni druge.

Škorpion-Jarac

Škorpion i Jarac su predani ljudi. Škorpion uvek daje maksimum od sebe, a Jarac može biti vrlo strpljiv i hladan. Jako dobro rade zajedno, jer su u stanju da poslušaju jedno drugo i da se međusobno dopunjuju u razlikama. Dešava se da ponekad imaju sukob, ali i tada su u stanju da se podrže jer im je posao i krajnji rezultat uvek mnogo važan.

Komentari (1)

Nikola

25.10.2020 19:38

Kakve veze horoskop ima sa poslom???