muškarac i žena, veza, flert, ljubav
shutterstock
muškarac i žena, veza, flert, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

Ribe i Device

Ribama je u životu sve opušteno, kao da žive u svetu u kojem nema briga. One su rođeni optimisti, a kada su ljubav i seks u pitanju, prilično nezasiti. Retki među njima imaju moralne zadrške, dok je većina po pitanju seksa vrlo liberalnih shvatanja.

S druge strane Devica je pravi diktator i rob svojih disciplinskih navika, te se kod nje vrlo dobro zna kada je vreme za zabavu, a kada za ozbiljne stvari. Taj model primenjuje i u seksu, ali u spoju sa Ribama, neminovno se granice pomeraju, te Devica popušta svoje stege, dok Ribe bivaju obuzdanije pod uticajem discipline života.

ljubav, veza, par, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

Ova dva znaka se svojim razlikama uzajamno dopunjuju, Ribe umeju da se ponesu svojim maštanjem, a Devica je ta koja ih prizemljuje. Ipak, Ribe oslobađaju Device one stalne potrebe za kontrolom.

Strelac i Blizanci

Ova dva znaka se privlače preterano. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati smao kao karmička, jer kroz njihov senzibilitet i skrivene želje se savršeno nadopunjuju.

ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U ovom slučaju seksualnost je na duhovnom i intelektualnom nivou i važi pravilo da je mozak ovde glavni afrodizjak. Strelčevi hemojski reaguju na prisustvo Blizanaca.

Romantika, ljubav, par, zgrada

Instagram/alirezajapalaghy

Foto: Instagram/alirezajapalaghy

Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a kako oba znaka ne vole da se zadržavaju na jednom mestu i teže promenama, idealn su spoj kada se međusobno inspirišu jer imaju potrebu za istim stvarima. Nije im teško da spakuju kofere i krenu u zajendičke pustolovine.