Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Konstalacija planeta na nebu je takva da nam je svima potrebno znatno više samokontrole u svakodnevnim odnosima. Mars u Ovnu, Saturn u Jarcu, Venera u Raku, donose ključne promene, čime će do kraja 2020. godine konačno biti završen ciklus od tri godine.

Znakovi koji najviše trpe u ovom mesecu su Ovnovi, Rakovi, Jarčevi i Vage.

Zbog specifične pozicije planeta promene koje dolaze biće iznenadne, ali nužne, pa bi se mnogi astrolozi složili da su zapravo sudbinske.

OVAN - Ulaskom Marsa u vaš znak 28. juna, nalazite se u ključnom periodu u kojem je predviđeno da promenite ceo svoj život. Mars u vašem znaku stvara vam strašnu nervozu, koja vas tera da ulazite u konflikte i donosite impulsivne odluke. Mars i Saturn u lošem aspektu donose krizu zbog koje sve više osećate da ne možete da izdržite svakodnevni pritisak. Pokvarili ste mnoge odnose koji su vam bili važni, a promene kroz koje prolazite doneće vam poslovne i privatne promene do kraja 2020. godine. Treba da zapamtite da svađa nije rešenje za krizu kroz koju prolazite. Mogući su raskidi, razvodi i problemi sa finansijama.

Zodijak, horoskop, ovan

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC - Iako imate utisak da vas već dve i po godine bije maler na svim poljima, morate prođete trnovit put do kraja godine, kako bi Saturn doneo promene koje su neophodne u vašem životu. Te promene se tiču porodice, tačnije jednog roditelja, ali su pre svega i psihološke. Iako ste znak koji najmanje voli promene, uviđate da život nije ravna linija i da morate da se menjate.

VAGA - Kao znak kojem je balans najbitniji u životu, vi ne možete da podnesete ovolike turbulencije. Promene na poslu, promene u emotivnom smislu...Sve vam se skupilo. Treba da vodite računa o sudskim procesima. Mars vam donosi potres u partnerskim odnosima i to vas dodatno opterećuje. Prihvatite odgovornost za sopstvene postupke!

Zodijak, horoskop, vaga

Foto: Shutterstock

Foto: Foto: Shutterstock

RAK - Pozicija planeta ukazuje da najveće promene trpite na poslu. Imate utisak da se vaš rad stalno sabotira i ukoliko radite sa Ovnovima i Jarčevima, imaćete krizu. Moguća je promena posla i profesionalnog usmerenja. Ne podnosite autoritet u ovom periodu i najbolje je da izbegavate konflikte.