Astro, horoskop, znaci
Shutterstock
Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da će danas neke stvari koje su vas brinule biti rešene. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete dobiti neke lepe vesti. Ne bi trebalo da se brinete.

LJUBAV: Prikriveno flertujete sa osobom do koje vam je stalo, plašite se šta će biti kada okruženje sazna za vašu ljubav. Moguće je da ste na neki način sada skloni tajnim vezama.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica kod vas u narednom periodu. Često se osećate kao da imate višak energije. Očekuje vas faza u kojoj će vam prijati da redovnije vežbate.

BIK

POSAO: Bićete veoma napeti pa vam vaša nervoza može doneti negativan uticaj na poslovno polje. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate sitne probleme i nesuglasice.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav niste spremni za žrtvovanje. Želite samo neke neobavezne i neopterećujuće veze. Sada je naglašena faza u kojoj je vaša sloboda za vas važnija od svega.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas period u kojem bi mogli da vam se aktiviraju problemi na polju zdravlja. Povedite računa o sebi i svojim potrebama.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija vam nije stabilna ali vi sada niste spremni da pravite veće promene. Moguće je da ćete se prepustiti okolnostima i da ćete ići linijom manjeg otpora.

LJUBAV: Očekuje vas faza udaljavanja od partnera. Polako i vi i on vidite da stvari idu u pogrešnom pravcu. Nije vam ni malo lako da se posvetite poboljšanju odnosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa ukočenim leđima bi mogli da vas muče u narednom periodu. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Maksimalno se potrudite da vodite računa o svom zdravlju.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Očekuje vas prilika za posao koji bi mogao da vam bude veoma značajan. Pred vama je povoljan period u kojem biste trebali da budete spremni da pokažete svoje sposobnosti.

LJUBAV: Zanimljivo poznanstvo koje vam se desilo je ostavilo jako dobar utisak na vas. Možete da očekujete nova dešavanja. Ljubavna situacija vam postaje uzbudljivija.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da održite dobro stanje kao i da pazite na svoje navike.

LAV

POSAO: Očekuje vas manja finansijska kriza ali ćete na kraju uspeti sve da prevaziđete. Pred vama je period u kojem biste mogli da zatražite pomoć od osobe koja vam je bliska.

LJUBAV: Ljubomorni ste i pokazujete otvoreno partneru koje su vaše granice u toj vezi. Moguće je da jednostavno imate potrebu da o nekim stvarima detaljnije pričate.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. U narednom periodu možete da budete skloni problemima sa zdravljem zbog loših navika kojima ste skloni. Izbegavajte poroke.

DEVICA

POSAO: Veoma drastično i naglo dolazi do promena na vašem polju posla. Ne mora sve da bude negativno. Glavu gore! Potrudite se da prihvatite šansu za nešto neobično i za dobre promene.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera, moguće je da će vaša veza danas biti na nekom ispitu zrelosti i povezanosti. Možete da očekujete da ćete imati manje izazove ali i da ćete ih prevazići!

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege. U narednom periodu biste mogli da budete skloni manjim problemima sa urogenitalnim traktom. Slušajte savete vašeg lekara, uzimajte dovoljno tečnosti.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Pred vama je faza u kojoj ćete imati više problema nego što ste mislili, trebaće vam strpljenje da sve rešite. Važno je da ne požurujete druge i da im ne stvarate pritisak sada.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuje pozitivna promena u odnosu sa voljenom osobom. Komunikacija vam ide na bolje. Zadovoljni ste jer vaš odnos konačno napreduje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa krvnom slikom kod vas u narednom periodu. Potrudite se da stvarate zdravije navike kako biste na ovom polju uspeli da ostvarite bolje stanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas opuštena faza na polju posla. Sve ide svojim tokom u sasvim pozitivnom pravcu. Moguće je da ćete imati šansu da ostvarite neku dodatnu zaradu ili prihod.

LJUBAV: Nova ljubav vas uskoro očekuje iako se sada tom ne nadate. Biće pozitivnih preokreta kod vas u narednom periodu! Ako ste u braku, sa voljenom osobom imate mirno i stabilno stanje.

ZDRAVLJE: Prija vam bilo kakav oblik fizičke aktivnosti. Možete da očekujete da će vam i vežbanje kod kuće dati odgovarajuće rezultate. Važno je da održavate svoju kondiciju.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da će vam se uskoro pokrenuti promene koje ste želeli na ovom polju. Pred vama je povoljan period da se organizujete i usmerite ka svojim ciljevima.

LJUBAV: Odnosi sa voljenom osobom su veoma napeti, pogotovo ako ste u braku situacija u kojoj se nalazite nije dobra. Moguće je da ćete biti skloni čestim svađama i raspravama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom kod vas u narednom periodu. Creva i stomak su vam veoma osetljivi. Potrudite se da više pazite na svoje navike na polju ishrane.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do sklapanja novih poslovnih dogovora koji će vam biti veoma značajni. Moguće je da vam nije ni malo lako da ostvarite poslovnu stabilnost.

LJUBAV: Moguće je da pokazujete nesigurnost i da osoba koja vam se udvara smatra da je to veoma simpatično u vašem slučaju. Na neki način vaša stidljivost postaje deo vašeg šarma.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da očekujete veće probleme ili veće tegobe na polju zdravlja. Povoljan vam je dan i generalno ćete biti zadovoljni sobom.

VODOLIJA

POSAO: Uspećete da ostvarite svoje planove na poslovnom polju danas. Sve će biti sasvim dobro po vas. Možete da očekujete da nećete imati veće promene i nestabilnosti.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u kom smeru će ići veza koju ste započeli ali ne želite sada da se time opterećujete. Pred vama je period koji donosi manje ljubavne rizike i neizvesnosti.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da se malo više opustite kao i da se sebi posvetite. Možete da očekujete period u kojem će vam odgovarati tople aromatične kupke i slušanje muzike.

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije, pa je važno da se potrudite da vam koncentracija ne pada kada je u pitanju posao. Važno je da budete usmereni na svoje ciljeve.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo kao i da ste spremni sve za nju da uradite. Povedite računa da ipak po pitanju žrtvovanja za ljubav ne odete u krajnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Povoljan je dan pred vama. Imate mnogo energije u sebi. Pozitivan je period i za oporavak kao i za rešavanje zdravstvenih problema iz prošlosti.