muškarac, frajer, momak
shutterstock.com
muškarac, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

OVAN

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Posao stagnira zbog problema koji traju duži vremenski period. Problemi su kompleksnog tipa i zahtevaju puno truda.

LJUBAV: Zvanično ste zauzeti, ali totalno nezadovoljni odnosom sa drugom polovinom. Glavi problem je loša komunikacija. Postalo vam je besmisleno da se svađate oko istih stvari.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu zdravlje je solidno prikazano. Problem dolazi iz druge sfere. Ne osećate se opušteno, napeti ste, spremni da burno reagujete zbog sitnice.

BIK

POSAO: Pred vama je nova poslovna šansa vezana za saradnju sa inostranim partnerima. Zadovoljni ste poslovnom ponudom i ponuđenom zaradom. Odlučujete da iskoristite šansu.

LJUBAV: Nezadovoljni ste emotivnim odnosom. Sa druge strane teško vam je da promenite status i krenete ispočetka. Idete linijom manjeg otpora i ostajete u vezi koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da obratite pažnju na navike u vezi ishrane. Volite da mesite, kuvate, da ukućane obradujete pravljenim slatkišima. Nivo šećera preti da eskalira.

BLIZANCI

POSAO: U dilemi ste po pitanju donošenja poslovnih odluka. Iako vagate za i protiv svake odluke teško vam je da dokučite koja je najoptimalnija u ovom trenutku.

LJUBAV: Emotivno ste zainteresovani za osobu koja ne reaguje na željeni način. Problem je što ste ostavili utisak površne, neozbiljne i neodgovorne osobe.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu se osećate dobro. U psihološkom smislu niste najbolje. Raspoloženje vam je u padu, na sve stvari gledate iz nekog negativnog, pesimističnog ugla.

RAK

POSAO: Puni ste pozitivne energije i raspoloženi za nove poslovne izazove. Jedva čekate da otkrijete svoje sposobnosti: šta sve možete da uradite i naučite na novom projektu.

LJUBAV: Prilično ste neraspoloženi zbog svog statusa slobodne osobe. Imate potrebu da volite, ali i da budete voljni. Maštate o partneru koji će da ispuni sve vaše emotivne potrebe.

ZDRAVLJE: Bubrezi i bešika su prilično osetljivi. Mogući problemi mogu dovesti do toga da učestalo koristite toalet. Gledajte da reagujete što pre, jer problemi neće proći sami.

MODA, ČIZME, TREND, STIL, JESEN

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Dobijate poslovnu ponudu koja vam u potpunosti odgovara. Bez ikakvog kolebanja je prihvatate i bez žaljenja podnosite ostavku. Kolege su razočarane vašim odlaskom.

LJUBAV: Izuzetno ste zadovoljni emotivnom sferom. Voljena osoba je maksimalno pažljiva prema vama. Vodi računa o vašim potrebama i jasno vam daje do znanja koliko joj je stalo.

ZDRAVLJE: Previše vremena provodite pred ekranima bilo da je u pitanju mobilni, laptop, kompjuter... Niste svesni u kojoj meri su oči umorne i da im treba pogled na nešto drugo.

DEVICA

POSAO: U potpunosti ste nezadovoljni poslovnom saradnjom. To traje duži vremenski period i danas konačno, bez ikakvog žaljenja, stavljate tačku na taj neproduktivan poslovni odnos.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. On ume da vas opusti i učini da se osećate voljeno. Slobodne vreme provodite zajedno. Uživate u svakom trenu.

ZDRAVLJE: Situacija ne poslu je doprinela da vam padne raspoloženje i da se pojave brige vezane za dalji razvoj posla. Srećom partner vam pomaže da neraspoloženje i brige nestanu.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste kako se posao odvija. Ono što vas brine su finansije. Vama generalno prija kupovina, više vam je radost i razonoda nego obaveza. Sada vodite računa o rashodima.

LJUBAV: Prilično ste komunikativni i šarmantni. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja vas ne kapira najbolje. Nudi vam avanturu što vi graciozno odbijate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Konkretno se odnose na štitnu žlezdu i na genitalije. Ukoliko imate bilo kakve simptome najbolje da se odmah zaputite lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je period povoljan za novi poslovni početak. Imate tremu, očekujete teškoće, ali imate dovoljno vere u sebe da ćete potencijalne teškoće rešiti u hodu.

LJUBAV: Zadovoljni ste emotivnom sferom. Nije vam bitno što je u pitanju tajna veza. Najbitnije je da su vaše emotivne i seksualne potrebe u potpunosti zadovoljne.

ZDRAVLJE: Kosti su osetljive. Potrebno je da budete pažljivi. Može se čak desiti da prilikom nekih običnih svakodnevnih aktivnosti, na primer, hodanja dođe do izvrtanja noge i problema.

astrologija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Fokusirani sta na finansije. Očekujete određene podatke vezane ili za investiranje u novi projekat ili vezane za dobijanje finansija koje ćete uložiti u projekat.

LJUBAV: Uživati u mirnoj bračnoj luci. Voljena osoba vam je posvećena u potpunosti i vi joj uzvraćate istom merom. Ljubav i strast čine da se osećate maksimalno zadovoljno.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu se dobro osećate, ali su mogući problemi vezani za promene raspoloženja. Nestabilni ste i menjate raspoloženje nezavisno od dešavanja oko vas.

JARAC

POSAO: Zabrinuti ste zbog finansija. Isplanirali ste detaljno sve troškove, tako da vas novi, iznenadni trošak brine. Niti ste ga očekivali niti imate puno prostora za finansijske manevre.

LJUBAV: Imate želju za stabilnom vezom i partnerkom koja ima slična očekivanja od odnosa. Pokušavate da preko sistema društvenih mreža nađete osobu sličnih shvatanja.

ZDRAVLJE: Očekuju vas dobro poznati zdravstveni problemi. Vezani su cirkulaciju i pritisak. Prihvatate ih kao nešto normalno, uobičajeno, kao deo svakodnevnice.

VODOLIJA

POSAO: Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu. Pod ogromnim ste pritiskom i stresom. Imate jako puno obaveza, a kratke vremenske rokove. Rezultati nisu najbolji.

LJUBAV: Osećate da se bliskost u braku izgubila. Imate utisak da partner i Vi nemate više ista interesovanja, sve manje ste zajedno i da se svako neosetno otisnuo na svoju stranu.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje je direktna posledica poslovne sfere. Umorni ste, osećate se istrošeno, nemate energije. Ono što vam je potrabno je odmor, fizički i psihički.

RIBE

POSAO: Prilično ste frustrirani razvojem poslovnog odnosa. Očekivali ste mnogo više, konkretne rezultate, a niste dobili ništa. Odlučno prekidate neadekvatnu poslovnu saradnju.

LJUBAV: U fazi ste kada vam je potreban topao zagrljaj i utešne reči partnera. To su stvari koje vas energetski dižu. Problem je što partner ne prepoznaje vaše potrebe i ne ispunjava ih.

ZDRAVLJE: Ne osećate se stabilno i jako. U poslovnom i emotivnom smislu niste zadovoljni i onda se to manifestuje kroz promene raspoloženja odnosno njihov pad ili nervozu.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

19.10.2020 05:44

Meni stvarno visi nije nista bitno,udane ili solo zene,volim ja sve zene!??✌?