sreća
shutterstock
sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Rezimirate poslovnu situaciju tokom prethodnog perioda. Zadovoljni ste koliko ste truda uložili u posao, ali niste zadovoljni rezultatima. Očekivali ste da će biti znatno bolji.

LJUBAV: Očekuju vas problemi na emotivnom polju. Imate utisak da je parnerka emotivno nestabilna i da ne zna šta hoće. Čekate da vidite da li će biti potrebno da intervenišete.

ZDRAVLJE: Imate probleme ili sa nervima ili sa pritiskom. U pitanju su poznati problemi koji se pojavljuju sporadično. Koristite lekove za koje znate da provereno pomažu.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Uživate u radu, kao i nadoknadi za svoj rad. Prija vam osećaj poslovne i finansijske stabilnosti. Razmišljate o proširenju delatnosti.

LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. Partnerka je upravo onakva kakva vam treba: posvećena je vama, domu, porodici. Pruža vam osećaj pripadanja i stabilnosti.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Vodite računa o ishrani. Izbacili ste štetne namirnice, uveli nove, kvalitetne. Pažljivo birate hranu bogatu vitaminima i mineralima.

BLIZANCI

POSAO: Situacija na poslu se konačno menja. Deo problema ste uspešno rešili i sada se posao konačno pokreće. Zadovoljni ste promenama i sada vam je elan veći nego ranije.

LJUBAV: Imate potrebu za inteligentnom, komunikativnom i otvorenom partnerkom. Upoznajete osobe koje ne zadovoljavaju vaše kriterijume i ostajete i dalje sami.

ZDRAVLJE: Glavni problem je što ste fizički neaktivni. Imate utisak da ste spori, sporih reakcija, sporih refleksa. Imate želju, ali ne i volju da se aktivirate u fizičkom smislu.

horoskop

hippopx

Foto: hippopx

RAK

POSAO: Veliki ste optimista kada je posao u pitanju. Prethodna nedelja je bila jako uspešna i donela zadovoljavajuće rezultate. Sa puno elana pravite poslovne planove za iduću nedelju.

LJUBAV: Nezadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Problemi traju duži vremenski period. Izgubili ste nadu da će odnos da se popravi. Iz tog razloga prekidate vezu bez dvoumljenja.

ZDRAVLJE: Jako ste umorni. Snagom volje ste na nogama. U suštini vam je potreban odmor od svega i svih da bi obnovili energiju. Danas je prilika da uradite nešto korisno za sebe.

LAV

POSAO: Prezadovoljni ste time šta ste sve uradili tokom prethodne nedelje. Pravite nove, grandiozne planove za dolazeću nedelju. Samouvereni ste i mislite da sve nepobedivi.

LJUBAV: Svesni ste da ste zbog obaveza zapostavili partnerku. Ona želi da joj posvetite više pažnje i vremena. Izlazite joj u susret, jer znate da je u potpunosti u pravu.

ZDRAVLJE: Srce je prilično osetljivo. Obratite pažnju koju vam poruku šalje. Mogući su bolovi i ubrazano kucanje. Ako simptomi ne prođu bilo bi dobro da se javite lekaru.

DEVICA

POSAO: Vi kao da nemate slobodno vreme. U potpunosti ste posvećeni poslovnim obavezama. Ne želite da stanete dok ne odraditu i poslednju planiranu obavezu.

LJUBAV: Imate simpatiju sa kojom ste u redovnom kontaktu. U fazi ste kada je proučavate, analizirate, tražite joj mane. Odnos nije opušten, ali se nekako odvija.

ZDRAVLJE: Preoptereći ste poslom i to se manifestuje i na vaše zdravlje. Teško vam je da se opustite i zaboravite na poslovne obaveze. Muči vas nesanica i razmišljate o obavezama.

Sreća

Profimedia.rs

VAGA

POSAO: U poslovnom ste kontaktu sa saradnicima iz drugog mesta. Predlažu vam intenzivnu saradnju koja uključuje vaše preseljenje. Ponuda vas ne privlači tako da je odbijate.

LJUBAV: Imate potrebu za pažnjom i ljubavlju partnera. Umesto to lepo otvoreno da mu kažete, ljutite se jer ne ispunjava vaše emotivne potrebe. Partner smatra da preterujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ukoliko ste pod terapijom, ona daje odlične rezultate, tako da držite sve pod kontrolom. Šetnja ili plivanje vam omogućavaju da se osećate još bolje.

ŠKORPIJA

POSAO: Navikli ste da dan ne može da prođe bez poslovnih problema. Upravo to se ponovo dešava, ali se vi više ne uzbuđujete. Gledate da prevaziđete teškoće u što kraćem roku.

LJUBAV: Posvećujete se u potpunosti drugoj polovini. Imate naglašenu potrebu za emotivnom bliškoću i sigurnošću, a upravo to vam partnerka nesebično pruža.

ZDRAVLJE: Danas ste skloni padu ili nekoj fizičkoj povredi. Najviše su osetljive glava, kosti i ekstremiteti tj. ruke i noge. Gledajte da budete pažljivi, da ne žurite da se ne bi povredili.

STRELAC

POSAO: Na poslu dolazi do iznenadnih promena. Planovi koje ste imali bivaju otkazani od strane saradnika. Mirno ih prihvatate i fokusirate se na druge, svakodnevne obaveze.

LJUBAV: Emotivno ste nezadovoljni bilo da ste u vezi ili slobodni. U prvom slučaju razmišljate o prekidu veze, a u drugom, nemate volje da se upustite u novu vezu.

ZDRAVLJE: Fokusirani ste na poboljšanje sopstvenog zdravlja. Čitate literaturu o zdravoj ishrani, birate zdrave namirnice, spremate ih na zdrav način, fizički ste aktivni.

horoskop

Pixbay

Foto: Pixbay

JARAC

POSAO: Osećate da je došlo do zasićenja poslovnim obavezama. Ne postoje izazovi koji vam pokreću adrenalim, a sve obaveze su postale rutinske. Potreban vam je novi izazov.

LJUBAV: Odličan dan za novo poznanstvo. Niti ste razmišljali o novoj vezi niti radili po tom pitanju. Nova poznanica predstavlja pravo osveženje i jedva čekate da je bolje upoznate.

ZDRAVLJE: Možete očekivati pojavljivanje starih, poznatih problema. Vezani su za nerve, cirkulaciju i pritisak. Imate potencijal da se iznenada pojave, ali brzo nestanu.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste privatnik prezadovoljni ste situacijom na poslu. S jedne strane, stiže novčani dobitak. Sa druge strane, saradnja sa strancima napreduje bolje nego što ste očekivali.

LJUBAV: Imate probleme na polju komunikacije sa partnerkom. Nervozni ste, posesivni i ljubomorni. Izgovarate prilično oštre reči partnerki. Ona je zbunjena vašim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Bešika i bubrezi su osetljivi. Imate utisak da pijete jako puno tečnosti, a da je organizam ne izbacuje. Bilo bi dobro da se posavetujete sa lekarom oko ovog problema.

RIBE

POSAO: Posao stagnira. Imate utisak da ma koju odluku da donesete nema rezultata. Svesni ste da samo radikalne promene mogu da dovedu do poboljšanja, ali niste spremni za taj korak.

LJUBAV: Emotivno ste u prošlosti. Ne uspevate da zaboravite bivšu ljubav. Iskustvo i sećanja vam ne dopuštaju da se fokusirate na sadašnjost. Melanholični ste.

ZDRAVLJE: Dosta je nepovoljan dan za zdravlje. Najosetljiviji su srce, glava i kosti. Bilo bi dobro da ovaj dan provedete odmarajući se i bukvalno da ne radite ništa.