Zodijak, horoskop, žena
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za poslovno polje, neke bitne promene biste mogli da pokrenete danas. Spremni ste da se posvetite ostvarenju svojih ambicija maksimalno

LJUBAV: Ukoliko je vaša veza bila u kriznoj fazi sada ćete odlučiti da li ostajete zajedno ili ćete doći do prekida odnosa. Važno je da partneru pokažete koliko vam je stalo do njega.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama koje bi u narednom periodu mogle da vas opterećuju. Veoma je važno da na polju zdravlja budete oprezni i da poštujete mere predostrožnosti.

BIK

POSAO: Niste spremni za poslovne promene iako ih mnogo najavljuju. Vreme je da poradite na svojoj sposobnosti da se adaptirate. Nekada vam teško padaju noviteti.

LJUBAV: Niste ispunili sva obećanja koja ste dali partneru i on je na neki način polako počeo da gubi poverenje u vas. Pred vama je period koji donosi trzavice i svađe u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati usporenu probavu i probleme sa metabolizmom. Očekuje vas malo teži dan za polje zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da niste sasvim objektivni što vam je svakako minus na poslovnom polju. Potrebno vam je malo više hladnog rasuđivanja kako bi donosili ispravne odluke.

LJUBAV: Voljena osoba će pokazati neke stvari koje vam ne odgovaraju, videćete njene mane. Moguće je da ćete shvatiti da je volite bez obzira na njene loše osobine.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog tipa. Današnji dan vam donosi i neke stresne okolnosti. Važno je da nađete dovoljno vremena za odmor i opuštanje svakog dana.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Delujete kao da vam je teško da se prihvatite nekih bitnih poslovnih odgovornosti. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta prekretnica na ovom polju.

LJUBAV: Partner je spreman da se potrudi oko vas i da vam pokaže koliko mu je zaista stalo do vaše veze. Moguće je da vaš odnos nije bio baš idealan ali ste oboje spremni da se trudite.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Pred vama je period koji može da vam donese manje probleme sa nervnim sistemom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljiviji.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa trgovinom ili komunikacijom, možete da očekujete neku vrstu napretka danas. Povoljan je period za manje poslovne promene.

LJUBAV: Možete da računate na dobar odnos sa vašim partnerom. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Otvoreni ste za nova ljubavna dešavanja i spremni da primite ljubav u svoj život.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Potreban vam je odmor kako biste se regenerisali. Nemojte da se izlažete velikim fizičkim naporima danas i dajte sebi vremena da napravite predah.

DEVICA

POSAO: Ne očekuje vas previše posla danas, imaćete višak slobodnog vremena i priliku da se malo odmorite. Moguće je da će vam prijati da se malo udaljite iz poslovnog okruženja.

LJUBAV: Imaćete priliku da se zbližite sa simpatijom. Možete da se nadate pozitivnom danu tokom kojeg će vas pratiti sreća. Vaše emocije su u prvom planu i dobro se osećate zbog toga.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa umorom kod vas u narednom periodu. Potrudite se da ne rasipate svoju energiju i da je čuvate. Dajte sve od sebe kako bi našli više vremena za san.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Možete da očekujete novu poslovnu priliku i novu mogućnost da ostvarite zaradu. Pokažite spremnost da se posvetite svojim ciljevima kako bi do njih uspeli da dođete.

LJUBAV: Moguće je da se svađa između vas i voljene osobe pretvorila u nešto ozbiljnije nego što ste očekivali. Pred vama je period u kojem ćete osećati mnogo napetost u vazduhu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima koji bi mogli da budu osetljivi, podložni karijesu i kvarovima. Potrudite se maksimalno da vodite računa o higijeni usta i zuba.

ŠKORPIJA

POSAO: Verujete da možete da ostvarite ciljeve koje ste sebi postavili ali nekada je teško da se sa svim otežanjima borite sami. Potrebno je da nađete osobu od poverenja koja će biti uz vas.

LJUBAV: Povoljan je dan za komunikaciju sa voljenom osobom, vreme je da rešite probleme koji vas muče. Možete da očekujete da će vaš odnos da se pokrene na bolje u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vežbanja kako biste uspeli da se vratite u bolju formu i kondiciju, nađite vremena za to. Vaše zdravlje zavisi od vaših navika i stila života.

STRELAC

POSAO: Danas ste skloni tome da pravite neke greške koje bi mogle veoma negativno da se odraze na opštu poslovnu situaciju. Možete da očekujete nepovoljne sudbinske uticaje.

LJUBAV: Ne prija vam samoća i želite da uđete u novu ljubavnu vezu kako biste se osećali bolje. Možete da očekujete da ćete imati priliku za flert sa nekom novom osobom danas.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati sklonost ka zdravstvenim tegobama. Potrudite se da vodite više računa o sebi u narednom periodu.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Ako želite da napredujete pred vama je period pun izazova. Važno je da pokažete spremnost da se posvetite poslu kako biste ostvarili svoje ciljeve u budućnosti.

LJUBAV: Ukoliko budete napravili prvi korak ka tome da se odnos sa voljenom osobom normalizuje uspećete u tome. Važno je da vi sa svoje strane pokažete spremnost da se stvari menjaju.

ZDRAVLJE: U narednom periodu možete da budete skloni zdravstvenim problemima. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole i da ne zanemarujete simptome koje osećate.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da imate neki osećaj nesigurnosti na poslovnom polju i da vas određene brige sada prate. Važno je da budete dovoljno strpljivi kako bi došli do svog cilja.

LJUBAV: Emotivno se osećate distancirano od onih koje volite i nije vam lako da donesete ispravnu odluku po pitanju vašeg braka ili veze. Moguće je da ćete se na kraju odlučiti za prekid.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima kod vas u narednom periodu. Za svaki slučaj proverite svoju dioptriju. Možete da očekujete da ćete biti prilično osetljivi.

RIBE

POSAO: Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim poslovnim problemima. Moguće je da ćete imati dosta komplikacija i da će vam trebati duži vremenski period da sve razrešite.

LJUBAV: Emotivna situacija se takođe komplikuje i sa voljenom osobom možete da dođete do većih svađa, zamerki i udaljavanja. Vaš odnos ne ide u onom smeru u kom ste se nadali.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas u narednom periodu. Potrudite se da smanjite nervozu i da nađete način da se izmestite iz stresnog okruženja.