horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

Posao

Dolazite do novih ideja kako biste mogli da pokrenete nešto što bi vam donelo stabilnu zaradu na duži vremenski rok. Počećete da razrađujete tu ideju, ali nećete ništa novo pokretati dok ne budete sigurni u vaše planove. Morate da budete pažljivi u vezi dogovora kada je reč o finansijama, jer će postojati nejasnoće koje bi mogle da vam nanesu gubitke ako ih ne razjasnite sa pregovaračima. Uspećete da nađete adekvatno rešenje da poboljšate vaš poslovni status i tu ćete se poslužiti vašom veštinom komunikacije, dok će vaše organizacione sposobnosti doći do pojačanog izražaja. Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle kroz honorarni rad i rad od kuće.

Ljubav

Lako može doci do nesuglasica između vas i voljene osobe zbog nekih tajni koje će izaći na videlo, a koje ste u prošlosti vešto skrivali jedno od drugog. Počeće optužbe ko je doveo do toga da krenu prevare i laži u vezi. Potrudite se da tragate za rešenjem, umesto da gubite vreme na dokazivanje ko je glavni krivac. Ne dozvolite da dodje do udaljavanja između vas i vašeg partnera. Najbolje što možete da učinite je da porazgovarate o onome što ste dugo odlagali, a što se tiče vaših osećanja. Ipak, uspećete da se složite oko načina kako da vratite izgubljeno poverenje.

Zdravlje

Vodićete više računa nego obično o vašem zdravlju i to će vam omogućiti da se osećate dobro i da budete uglavnom stabilnog zdravlja. Pridržavaćete se preventivnih mera za očuvanje zdravlja, pratićete program svakodnevnih fizičkih vežbi, zdravo ćete se hraniti, ali je neophodno da se više odmarate. Smetnje su moguće sa cirkulacijom i hormonima. Svakako obavite neohodne pretrage, kako bi ste imali jasan uvid u stanje vaseg organizma. Iskoristite ovaj period da svoju formu poboljšate i da budete posvećeni redovnim treninzima. Nemate predispozicije za bilo kakve vece probleme.

BIK

Posao

Ova nedelja ce Vam doneti nove ideje kako da se poslovno usmerite i koje nove projekte da pokrenete. Najvažnije je da jednu ideju koju budete imali na početku detaljno razradite i da se počnete organizovati oko pokretanja realizacije iste. Moguce da će vas u realizaciji novih poslovnih planova ometati nedostatak materijalnih i finansijskih sredstava, kao i nedovoljna povezanost sa saradnicima. Ipak očekujte početak uspešne saradnje sa osobom na višem položaju od vas, koja će vam pomoći da napredujete i u svom poslu i u karijeri tako što će vam pružiti podršku. Imacete dobar osećaj kako da se prilagodite trenutnoj situaciji na poslovnom i finansijskom polju i kako da vašu zaradu održavate stabilnom, čak i da je za nijansu poboljšate.

Ljubav

Sklad u odnosima sa voljenom osobom moći ćete da održavate zahvaljujući vašoj otvorenosti kroz iskrene i svakodnevne razgovore o intimnim temama. Bićete spremni da razgovarate i o temama koje su iz nekog razloga neprijatne i koje biste radije izbegli. Odluka da prihvatite i teške razgovore sa partnerom pozitivno će uticati na oboje. Usmerićete se na zajedničke akcije i bićete na taj način bliži jedno drugome, posebno na emotivnom polju. Povremeno ćete nailaziti na promenljiva osećanja i nedostajaće vam zajednički izlasci na mesta za zabavu, ali ćete to umeti da organizujete i u vašem zajedničkom domu i priredite poneku zabavu samo za vas dvoje.

Zdravlje

Potrebno je da budete fizički aktivniji i da se više odmarate. Bićete promenljivog i nestabilnog zdravlja jer ćete biti pojačano osetljivi na stresne okolnosti, a to će dovoditi do povremenih psihosomatskih smetnji. Manje i prolazne smetnje imaćete sa cirkulacijom. Moguća je i alergija disajnih puteva, pa se preporučuje korišćenje antialergenata. Budite narocito oprezni u sadasnjim okolnostima zaraze, jer Vam alergije mogu dodatno iskomplikovati zdravstvenu situaciju. Bilo bi poželjno da se posavetujete sa stručnim licem, da ništa ne činite na svoju ruku.

BLIZANCI

Posao

Sada je vreme da počnete da razrađujete ideje koje ćete imati u vezi pokretanja novog posla ili novih radnih zadataka, a koje će imati za cilj da vam donesu prednost nad konkurencijom, napredak u karijeri i koje se odnose na nešto novo i originalno što će se naći u vašoj poslovnoj ponudi. Nailazićete na nerazumevanje saradnika, klijenata i nadređenih. Budite pažljivi sa finansijama. Potrudite ćete se oko svega što zavisi od vas ali će to zahtevati da vaše ideje ne iznosite u javnost dok ne budete mogli da ih pokrenete praktično. Imaćete mogućnost da poboljšate platni promet i prevaziđete prepreke. Moraćete da se prilagođavate okolnostima.

Ljubav

Vaš odnos sa voljenom osobom biće većim delom skladan. Imaćete dovoljno vremena i volje da se bavite zajedničkim aktivnostima koje će vam oboje ispunjavati zajedničko vreme i u kojima ćete uživati. Vodićete razgovore o raznim temama koje će vam prijati i koje će pozitivno delovati na dalji razvoj vaše emotivne veze. Ova nedelja će vam biti korisna za rešavanje svega što vam je u proteklom periodu pravilo teškoće u odnosu sa voljenom osobom. Aspekti će vas navesti da se posvetite onome što ste zajedno planirali, ali ste morali da odlažete zbog nepovoljnih okolnosti.

Zdravlje

Ovaj period će Vam doneti sklonost povredama, pa budite pažljivi prilikom fizičkih vežbi, kretanja i eventualno u saobraćaju. Isto tako, pažljivo rukujte oštrim alatom i predmetima. Bićete osetljivi na stres, pa su moguće i psihosomatske smetnje. U drugoj polovini nedelje bićete stabilnog zdravlja i poboljšaće vam se imunitet i kondicija. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži energetske i gradivne namirnice. Potrebno je da ojačate imunitet. Osetljiviji ste i ranjiviji nego inače, imunitet vam je oslabljen i moguće su zdravstvene tegobe, pa je jako važno da se potrudite da vodite više računa o sebi.

horoskop
Foto: shutterstock

RAK

Posao

Imate mogućnost da započnete novu saradnju koja bi se u kasnijem periodu mogla pokazati obostrano korisnom i isplativom. Posredstvom zajedničkog partnera u poslu, doći ćete u kontakt sa nekim ko će vam ponuditi saradnju i ko će biti spreman da podrži vaše ideje oko jednog projekta koji bi tek trebao da se pokrene u praksi. Obratite pažnju na sve što vam bude nejasno kao i na nedobronamerne osobe koje bi mogle da vas na neki način prevare i nanesu vam gubitke. Takođe očekujte mogućnost da započnete saradnju i sa jednom osobom koja je na rukovodećem položaju, a koja će vam biti od podrške u pokretanju novih projekata.

Ljubav

Osećaćete potrebu da upoznate nekoga s kim možete da imate vezu na duge staze ili trajnog karaktera. Biće vam potrebno duže vreme da se odlučite između nekolicine osoba koje ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja i preko društvenih mreža. Konačno ćete se odlučiti za osobu koja će vam biti privlačna po izgledu, a koja će i po karakteru biti stabilna. To je neko ko je praktičan, miran, posvećen svojim ciljevima i ima jak lični integritet. Nešto stariji Rakovi će se povezati sa jednom osobom sa kojom su bili bliski u prošlosti. Osećaćete da ste zbog nepovoljnih okolnosti propustili mogućnost da sa tom osobom uđete u vezu. Pokušaćete da se zbližite i uspećete.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini nedelje. Pridržavaćete se svih preventivnih mera za očuvanje zdravlja i bićete u svemu disciplinovani. Nedostajaće vam kretanje, pa ćete to trebati da nadoknadite svakodnevnim fizičkim vežbama. Od polovine nedelje dolazi do pada vašeg imuniteta. Podići ćete ga ishranom i vitaminima.Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje za sebe vezuju štetne materije i izbacuju ih iz organizma, kao i onih koje jačaju imunitet. Povećajte unos vitamina i potrudite se da obezbedite svom telu sve što mu je potrebno. Ukoliko bilo kakve probleme imate, posetite vašeg lekara na vreme.

LAV

Posao

Na umu su vam nove ideje o mogućnosti započinjanja novih projekata koji će biti nešto sasvim novo, nešto što ranije niste isprobali, a što bi moglo da uveća vaše šanse da napredujete u poslu, da ostvarujete brže i efikasnije planirane ciljeve i da ostvarite bolji prosperitet i zaradu. Bićete u mogućnosti da ove ideje razradite do nivoa efikasnosti, a uz put ćete sve vaše radne zadatke organizovati bolje nego što ste to činili ranije. Potpuno ste neusklađeni sa saradnicima. Mogući su pokušaji prevara i manipulacija na polju finansija i platnog prometa. Ipak, poboljšaćete i ostvarićete višu zaradu od očekivane. Dobićete podršku nadređenih.

Ljubav

Ova nedelja dovodi do delimičnog zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom. Biće potrebno da se osvrnete na nešto što vam je ometalo sklad u vezi u ranijem periodu, jer bi to moglo da se ponavlja. U rešavanju smetnji u emotivnom odnosu najviše će vam pomoći razgovori i iskrenost. Pozeljno je da više kontaktirate zajedničke prijatelje, da se povezujete i komunicirate sa drugim ljudima i na taj način izbegnete monotoniju u vezi. Vaš odnos sa voljenom osobom će se stabilizovati jer ćete dobro organizovati zajedničko vreme i naći ćete način da se zabavite. Nesto stariji Lavovi mogu obnoviti kontakt sa osobom s kojom su ranije bili u vezi. Nemojte ocekivati previse.

Zdravlje

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Potrebno je da se pridržavate preventivnih mera, da se zdravo hranite i da ravnomerno raspoređujete vaše aktivnosti, tako da se ne ulenjite ali i da imate dovoljno vremena za odmor. Važne su vam svakodnevne fizičke vežbe kako bi vaš imunitet ostao snažan. Radite vežbe za leđa. Joga vežbe su za to najbolje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži materije koje sadrže vitamine i koje su lako svarljive. Pijte više vode, jer ona preventivno deluje na sve organe, kako bi lakše obavljali svoju funkciju.

horoskop
Foto: shutterstock

DEVICA

Posao

U prvoj plovini nedelje ostvarićete dobru saradnju sa osobama koje vam mogu pomoći u povezivanju sa važnim privrednim subjektima. Najviše koristi ćete imati od povezivanja sa klijentima i firmama iz inostranstva sa kojima ćete pokrenuti obostrano korisnu saradnju. Dobićete nove radne zadatke i podršku od strane nadredjenih. Na javnom polju ćete poboljšati popularnost, uvećaćete broj klijenata i zaradu. Već u drugoj polovini nedelje će biti neophodno da više napora ulažete u odnose sa poslovnim partnerima, jer ćete na tim relacijama nailaziti na neslaganja. Doci ce do otežanog odvijanja vaših radnih zadataka. Nailazićete na razne prepreke koje će vas usporavati. Izbegavajte upuštanje u rizike.

Ljubav

Dolazi do teškoća u odnosu sa voljenom osobom koje će biti prouzrokovane povlačenjem i tajanstvenošću od strane vašeg partnera. Izbegavajte tajne u vašem odnosu, jer bi to moglo dovesti do gubitka poverenja i ozbiljnih negativnih posledica. Potrudite se da rešavate nesuglasice iskrenim razgovorom i pružanjem više pažnje i saosećanja voljenoj osobi. Najvažnije će biti da unesete nešto novo u vašu vezu kako biste izbegli da vas obuzme monotonija. Slobodne Device ce pokušati da se približe osobi koju će upoznati preko prijatelja. Osoba koja vam se dopala će vam dati nadu, koja će na kraju biti lažna.

Zdravlje

Biće vam potrebno više odmora jer ćete se lako zamarati. Vaša osetljivost na stres će biti pojačana, što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Pored toga, mogući su i manji problemi sa stomakom, organima za varenje ali i sa bubrezimai bešikom. Ukoliko ste već imali slične tegobe sada je vreme da posetite lekara. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su hranljive i bogate proteinima. Jedite sveže voće i povrće u većim količinama. Sada će vam prijati i plivanje ali i svi sportovi vezani za vodu.

VAGA

Posao

Moraćete uvesti mere štednje koje bi trebalo da vam omoguće stabilnije finansije. Bićete bolje organizovani na polju novca i dobro ćete isplanirati prihode i rashode. U tome će vam pomoći jedna osoba od poverenja. Važno je da se ozbiljno prihvatite razrade ideja u vezi važnih transakcija kako biste izbegli otežan priliv finansija na vaš račun. Možete očekivati početak uspešne saradnje sa jednom osobom na visokom poslovnom ili društvenom položaju koja će vam pružiti značajnu podršku u vašem poslu. Imacete osećaj kako da prevaziđete prepreke na polju usluga i uspostavite bolji kontakt sa korisnicima. Uspećete da se organizujete dovoljno dobro da biste najveći deo planiranih obaveza dovršili u roku.

Ljubav

Prvi dani u nedelji proteći će vam u prijatnoj komunikaciji sa voljenom osobom i u zabavi koju ćete oboje osmisliti kako biste ispunili zajedničko vreme. Međutim već sredinom nedelje doći će do prolaznih prepirki, jer ćete se dotaći tema koje će uneti napetost između vas dvoje. Potrebno vam je više tolerancije. Može doći do nestabilnosti. Oboje ćete često menjati raspoloženja i biće vam teško da se uskladite. Vaš odnos će se menjati od trenutaka kada ćete uživati u zajedničkim aktivnostima do momenata kada ćete biti na različitim stranama i u konfliktu. Krajem nedelje ćete se stabilizovati.

Zdravlje

Imaćete osećaj smetnje povezane sa cirkulacijom i hormonima, a moguće su i alergijske reakcije. U tom slučaju vam se preporučuju antialergenti. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže antioksidanse. Hranite se pravilno, potrudite se da budete posvećeni zdravim navikama i da vodite brigu o sebi. Izbegavajte stres i sve što bi moglo da vam naškodi. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da se oslobodite negativnih kontakata i dajte sebi neko vreme da ugodite samo svojim potrebama. Važno je da vam i mentalno zdravlje bude na prvom mestu.

ŠKORPIJA

Posao

Rodiće vam se nove ideje kako da poboljšate vaše poslovne odnose, kako da steknete više stalnih klijenata i pružiće vam se prilika da neočekivano sklopite jedan ugovor koji bi se mogao pokazati dobitnom kombinacijom u budućnosti. Poželjno je da izbegavate bilo koji vid poslovnog i finansijskog rizika jer nećete biti u stanju da dobro procenite vaše mogućnosti i možete kao posledicu da imate ozbiljne gubitke. Takodje možete da uđete u novo poslovno partnerstvo sa jednom osobom na rukovodećem položaju od koje ćete imati dosta pomoći i podrške. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima dizajna, prosvete, trgovine i komunikacija. Imaćete mnogo ponuda za honorarne poslove koji vam isto tako mogu doneti dobru zaradu.

Ljubav

Aspekti u ovoj nedelji će vas motivisati da vašem emotivnom partneru iznesete niz predloga o načinu kako biste mogli da provodite zajedničko vreme i šta vam je potrebno novo u vašem odnosu kako biste uneli svežinu u vašu vezu. Vaš partner će se složiti sa većinom vaših predloga i dodaće i neke svoje na obostrano zadovoljstvo. Nemojte se iznenaditi ako sredinom nedelje dodje do delimičnog zahlađenja između vas i voljene osobe. Nailaze promenljive i nestabilne emocije koje vas mogu navesti da nešto prećutite ili tajite od voljene osobe, kao i ona od vas, a to će negativno uticati na sklad u vašem odnosu. Izbegavajte flert.

Zdravlje

Mada će vam zdravlje biti većim delom nedelje stabilno, vaša osetljivost na stres će biti pojačana, što će vam donositi povremene psihosomatske smetnje. Potrebno vam je da svakodnevno radite vežbe za psihofizičku relaksaciju. Bićete više nego obično u pokretu. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od materija koje sadrže vlakna za bolju probavu. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu. Važno je da mogućnost za bilo koji problem svedete na minimum i da radite na merama prevencije. Ukoliko od ranije imate neke hronične tegobe ili dijagnoze koje niste rešili do kraja vi se onda potrudite da ih rešite sada.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

STRELAC

Posao

Imaćete korisne ideje kako da proširite vašu poslovnu ponudu i koje nove poslove biste mogli da pokrenete. To će zahtevati i bolju saradnju sa drugim privrednim subjektima oko čega ćete započeti pregovore. Ako ste zaposleni u oblastima zdravstva dobićete nova zaduženja koja će vam olakšati uslove rada. Zbog nejasnoća u koordinaciji sa poslovnim partnerima jedan projekat neće biti dovršen u predviđenom roku, što će vam stvoriti teškoće u daljem razvoju planiranih obaveza. Ipak uspećete da nađete način da obaveze koje kasne zbog nepovoljnih uslova dovršite u što kraćem roku. To će pozitivno uticati na vaše finansije. Imaćete dobar osećaj kako da rukujete novcem i gde da investirate da biste povećali zaradu.

Ljubav

Sada su Vam planete naklonjene, pa ćete uspeti bolje da se uskladite sa voljenom osobom, tako što ćete postići kompromis oko onoga gde se ranije niste mogli složiti i dogovoriti. Unećete i nešto novo u vašu vezu što će vam omogućiti da budete bliži jedno drugom i da poboljšate razmenu emocija. To će vas ispuniti zadovoljstvom. Pokrenućete razgovore o temama o kojima ranije niste razgovarali, a oko kojih ćete uspeti da se složite. Mogući su manji i prolazni nesporazumi oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Slobodni Stelci upoznaju osobu koja će ih zainteresovati svojom inteligencijom, načinom komunikacije. Prisutne su obostrane emocije, ali će još biti neodlučni da li da započnu vezu.

Zdravlje

Započećete jedan od programa za unapređenje vašeg zdravlja. Svakodnevne fizičke vežbe će biti deo tog programa kao i razne preventivne mere, kao što je zdrava ishrana, pojačana higijena i razni načini psihofizičke relaksacije. To će ojačati vaš imunitet i dovesti do stabilnog zdravlja. Manje i prolazne smetnje moguće su sa cirkulacijom i alergijom. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične, ali i lake za probavu, kvalitetne, sa većim unosom voća i povrća, kao i minerala, vitamina, gvožđa, kalcijuma i magnezijuma. Unosite dosta tečnosti. Nemojte da se forsirate previše i odmarajte onda kada osetite da ste preterali.

JARAC

Posao

Pojačaće se vaše kreativne sposobnosti i u kombinaciji sa inovativnim rešenjima bićete u mogućnosti da započnete nešto novo u vašem poslu što će vam umnogome olakšati obavljanje planiranih radnih zadataka. Bićete i mogućnosti da pokrenete jedan projekat kojim ćete privući više klijenata, a koji podrazumeva nešto novo i originalno na tržištu. Imajte u vidu da to podrazumeva i određeni stepen rizika i budite pažljivi. Na teškoće ćete nailaziti na polju usluga, komunikacija i trgovine. Uspećete da postignete važne dogovore i napredak u svemu gde vi vodite glavnu reč ili rukovodite. Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle.

Ljubav

Ako ste bili sa partnerom u svađi, sada se možete pomiriti. Ako ste bez partnera, sada ga ćete ga naći. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi ako sami ne budete tražili probleme. Ovo je vreme kada možete srušiti ograde i uraditi sve za ljubav iz strasti. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo i da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali. Sada nije moguće razumno razmišljati, stoga nemojte donositi nikakve konačne odluke. Oni koji su u braku imaće podršku partnera koji će biti odlučan, stabilan i pouzdan. Ne budite egocentrični već rešenja za nastale situacije prepustite njemu.

Zdravlje

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje dozu vitalnosti i čuva vas, popravlja vam kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Zbog toga će vas pratiti malaksalost i generalna podložnost prehladi, upalnim i bolnim stanjima kao i problemima koji mogu da budu vezani za neke tegobe iz prošlosti. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom. Nemojte da trpite bilo kakve bolove već se uputite na pregled i nemojte da izbegavate odlazak na kontrole. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi. Ove nedelje od pomoći vam je muzika za opuštanje.

VODOLIJA

Posao

Ambiciozni ste, odlučni i spremni da, ako treba, idete i glavom kroz zid. Istina, vi ste i tvrdoglavi, ali nema potrebe da radite bilo šta „na mišiće“ jer umete da upotrebite i mnogo suptilnije metode. Diplomatija, strpljenje i čekanje daće dobre rezultate. Neki će biti spremni i da zarate da bi srušili birokratski sistem i totalitarnost. Imajte na umu da je svemu potrebna struktura pa prvo svojim planovima dajte formu, a nakon toga delujte. Sada ćete imati problem sa redom i disciplinom, sa kašnjenjem i ponavljanjem, sa odgovornošću i uslovljavanjem. Možete biti opterećeni što će izazivati osećaj frustracije. Rasteretićete se nepotrebnih ograničenja i zrelo preuzeti kormilo svoga života u sopstvene ruke.

Ljubav

Odbacite tugu, krivicu i žalost. Dozvolite sebi da izgubite kontrolu, da se zabavite i date srcu oduška. U periodu ste koji donosi suzbijanje, krutost i ogranjičenja, traži čekanje i prihvatanje i donosi umor, patnju i bol. Za sve postoji vreme, pa i za radost i tugu. Svakako nećete izbeći odgovornost, ali ako patnja traje, a nemate kanal da uhvatite ravnotežu, razbolećete se . Ako ste u braku, predstoji vam period koji će iskušavati snagu volje i strpljenje. Ako u brak ulazite, trebaće vam dosta mudrosti u budućnosti. Ako se ulazak u brak odlaže, postoji nešto što je od vas pametnije, što vas štiti i čuva od nevolja koje biste da sami sebi natovarite. Mlađe osobe su pred realizacijom veze koja se idealizuje. Očaranost može postati razočaranost.

Zdravlje

Stres, nervoza, napetost, bes, ljutnja i ostale negativne emocije uzrok su problema na planu fiziologije. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim smetnjama i oscilacijama na polju zdravlja. Za ženske pripadnike znaka dolazi vreme za redovnu ginekološku kontrolu. Važno je da vodite računa o sebi i da vam zdravlje bude priortet. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni, ako budete posvetili više pažnje sebi. Osluškujte svoje telo i ponašajte se u skladu sa sopstvenim potrebama. Važno je da budete dobri prema sebi.

RIBE

Posao

Potrebno je da se koncentrišete i uskladite sve svoje aktivnosti na polje brige o zdravlju, dnevnih rutinskih poslova i karijere. Ne treba se previše opterećivati nego akciju preduzeti samo u meri koja će dovesti do generalnog poboljšanja. U vezi sa dnevnom rutinom organizujte se tako da budete što efikasniji rasčiščavajući najpre probleme koji vas ometaju i koje je neophodno da se odrade. Lako se može desiti da se osećate teško i da imate previše obaveza, da ne znate šta biste pre i da onda jednostavno pobegnete u sanjaranje. Planovi sada nailaze na objektivne prepreke kroz svakodnevne okolnosti.

Ljubav

U periodu ste kada postoji tendencija ka osećaju neshvaćenosti i nesigurnosti kao i ka maštanju ili žrtvovanju za neke ideale. Mogli bi ste delovati tajanstveno ili neshvatljivo ili biti zatvoreni ili nedostupni što će dovesti do nesporazuma. Ako je došlo do prekida, jer ste bili previše ponosni, ako vam je srce ranjeno, setite se da ste možda reagovali prenaglašeno i da postoji i druga strana novčića. Najčešće vidite jednu stranu i svim srcem u nju verujete. Nakon nekog vremena situacija se potpuno izmeni i verujete u nešto što je potpuno suprotno ne primećujući da ste ušli u potpunu kontradiktornost. Jedino što je sasvim sigurno jeste da vas tajna veza ne može usrećiti.

Zdravlje

Postoji tendencija da se iscrpljujete, pogotovu ako radite posao u pokretu. Pozitivan stav vam može pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Povedite računa o svom zdravlju, jer tokom ove nedelje možet da budete skloni upalama i bolnim stanjima kao i infekcijama vezanim za urinarni trakt. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da pazite malo više na sebe. Vodite računa o svojim navikama i pazite na zdravlje tokom ove nedelje. Važno je da mogućnost za bilo koji problem svedete na minimum i da radite na merama prevencije.