Muškarac
Shutterstock
Muškarac

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ukoliko je vaš partner neko sa kime teško pronalazite zajednički jezik, uvek morate da pristajete na kompromise i pratite njegove životne odluke, proverite da li je rođen u nekom od ova tri horoskopska znaka. Sa njima je veoma teško pronaći zajednički jezik.

U koja 3 horoskopska znaka se najčešće rađaju ovakvi muškarci?

Blizanci
Blizanci su maheri u laganju i tačno znaju koje reči da upotrebe kako biste im poverovali. Odlični su u flertovanju sa strancima i ovaj talenat je najčešće zaslužan za njihove kratkotrajne ljubavne veze.

Po prirodi su nagli, ne tolerišu laži (iako oni sami lažu), odlaganje bilo kakvih dogovora i bilo kakvo vređanje njihove sujete, čak ni nenamerno.

Muškarac, košulja, frajer

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovan

Apsolutno tvrdoglavi. Ako pristanete na život sa muškarcem Ovnom, nemojte da se žalite ako sve bude bilo po njegovom. Pripadnici ovog znaka su često krajnje sebični.

Dosledni su svojim stavovima, čak i kada znaju da greše. A, ako se potrudite da im dokažete drugačije – postaju agresivni. Po prirodi su zlopamtila.

Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Škorpija

Muškarci rođeni u znaku Škorpije su veoma lako uvredljivi. Postaju defanzivni čak i kada za tim nema potrebe.

Smatraju da iza svakog komentara i kritike stoji ljubomora prema njima, a veoma teško zaboravljaju i opraštaju. Po prirodi su osvetoljubivi do krajnjih granica.