Najviše državnika je rođeno u ovom znaku: Lako se hvataju za oružje!

Slobodan Milošević je takođe bio ovaj znak u horoskopu

Kralj srce karta karte
Foto: Youtube printscreen/ 4AM ART

Zbog viška vatre u sebi, ovaj znak je podložan čudnim boljkama izazvanim preteranim iscrpljivanjem, zabavama, ljubavnim avanturama i neumerenim strastima...

Osobe koje su rođene sa Suncem u znaku Lava odišu snagom, veličinom, dostojanstvom, sujetom i optimizmom. Zbog vere u sopstvene sposobnosti retko kad uvažavaju kritike i sugestije, a kada do toga i dođe, veoma teško podnose sopstveni poraz.

Ovaj znak je nadasve detinjast i za njih je život jedna velika pozornica u kojoj oni igraju glavnu ulogu. Neobično su zavisni od pohvala i aplauza, pa je zbog toga Lava najlakše “pripitomiti” upravo konstantnim divljenjem i podržavanjem.

U radnoj sredini Lavovi su nezaobilazni u svim raspravama, diskusijama i nadmetanjima u kojima će autoritativno sprovoditi svoje ideje.

Procentualno, posle Škorpija, Lavovi su najviše skloni autodestrukciji, upravo zbog svog perfekcionizma od kog nisu u stanju da odustanu.

Zodijak, horoskop, lav
Foto: Shutterstock

Među državnicima i političarima ima mnogo Lavova upravo zbog toga što je njima to prirodni ambijent. Iznad svega, za njih je to igra nadmetanja u kojoj oni moraju da pobede. Zbog toga ne prezaju od oružja, što u visokoj politici može dati lidere koji bez nedoumice ulaze u rat.

Sujeta koja, prvenstveno, oslikava ovaj znak, neizostavna je osobina onih predstavnika koji su u toku obavljanja svojih dužnosti ulazili u sukobe sa drugim zemljama. Lav živi za aplauze i pobede. Tron na kome on sedi mora da bude luksuzan i zlatom okovan.

S obzirom na to da mu uloga roditelja ide od ruke ali samo dok su mu deca mala, isto tako bi mogao da se opiše njegov odnos prema narodu kojim vlada. Nakon prvobitne “ljubavi” i obostranog divljenja, nastupa zahlađenje, jer ovi ljudi, zbog njihovog autoritativnog i beskompromisnog stava, nisu u stanju da shvate i uvaže potrebe, kako svojih potomaka, tako i drugih ljudi.

Sve što čini, Lav čini punim srcem i uvek daje sve od sebe. On živi sa mnogo žara u kome, najčešće, na kraju i sam sagori. Zbog toga je srce kod ovog kraljevskog znaka preopterećeno i osetljivo. Osim što vlada kičmom, slaba tačka mu je i pritisak.

Zbog viška vatre u sebi, Lav je podložan čudnim boljkama izazvanim preteranim iscrpljivanjem, zabavama, ljubavnim avanturama i neumerenim strastima.

Može da bude mnogo lenj, ali to se retko dešava. U svakom slučaju, njemu je neophodno mnogo sna da bi regenerisao svoju energiju.

Da bi se zdravstveni problemi izbegli ili ublažili, ove osobe treba da izbegavaju žurbu, rasipanje energije i uzbuđenje. Iznad svega, najvažnije je da obuzdaju prekomernu sujetu i nestrpljenje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi