horoskop, magija
shutterstock
horoskop, magija

shutterstock

Foto: shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ:

JEDINICA

Tokom ovog meseca glavni problem koji ćete rešavati odnosiće se na finansijska pitanja i najverovatnije da ćete razmatrati mogućnost uzimanja kredita. Ako nije neophodno da pravite velike troškove izbegnite nepotrebne kupovine a ukoliko želite da uložite novac u neki biznis konsultujte se sa Osmicom ili Devetkom. Ukoliko želite da planirate putovanja u inostranstvo, bilo bi dobro da to bude u drugoj polovini meseca, a prijaće vam društvo jedne Trojke ili Sedmice. Moguća je realizacija velikih poslovnih planova i priliv novca iz inostranstva. Neki od vas mogu biti prijatno iznenađeni vanrednim uplatama ili dobicima preko igara na sreću. Za mnoge predstavnike ovog broja ovaj mesec bi mogao biti veoma uzbudljiv na ljubavnom planu naročito ako ste skloni avanturama i flertu, pazite da se ne povredite nekim oštrim predmetom.

DVOJKA

Veoma značajan mesec za one koji su tokom cele godine vredno radili, posebno za one koji su ulagali u svoje stručno usavršavanje kako novac tako i vreme ili su imali ikakve poslovne veze sa inostranstvom. Mlade Dvojke, studenti i postdiplomci mogu očekivati uspeh kao i oni koji očekuju da dobiju stipendiju za inostranstvo. Svaka vrsta kontakata sa strancima naročito posredstvom jedne Trojke ili Sedmice može doneti kako moralnu tako i materijalnu satisfakciju. Bilo koja vrsta kontakata sa Peticama ili Osmicama može biti za vas veoma stresna, naročito u drugoj polovini meseca kada ćete biti skloniji buntu i potrebi da za slobodnim izražavanjem vaših ideja. Svako ko bude pokušao na bilo koji način da opstujira realizaciju vaših planova biće suočen sa vašom odlučnošću i nepokolebljivim stavom. Moguća romansa sa jednom Šesticom ili ulazak u zajednički posao sa nekom drugom Dvojkom.

TROJKA

Ovo bi mogao biti mesec karakterističan po velikoj aktivnosti, kako fizičkoj tako i mentalnoj a glavna opasnost vam preti od preterane žurbe u svakom pogledu. Ako vozite kola budite oprezni, ako inače spadete osobe koje su sklone nepromišljenim postupcima možete imati neprijatnosti kako na poslu tako i u okviru porodice. Uspeh mogu očekivati mlade Trojke koje se bave sportom, naročito muški predstavnici ovog znaka dok će mlade dame, Trojke, biti uspešnije u drugoj polovini ovog meseca. Mnogi će imati primedbe na vaše ideje a u okviru timskog rada nećete biti baš kooperativni. Sedmica i Petica će imati razumevanje za vaše planove naročito ako se odnose na kreativni posao i biće spremne da sa vama uđu u rizičan posao. Tokom druge polovine meseca možete biti pomalo emotivno nestabilni i ne donosite krupne odluke na polju ljubavi.

horoskop

pixbay

Foto: pixbay

ČETVORKA

U prvoj polovini meseca uglavnom ćete biti orijentisani na rešavanje praktičnih problema, kako finansijske prirode tako i onih koje se odnose na vaš stambeni ili poslovni prostor. Ukoliko u vašoj numerološkoj kombinaciji dominiraju Dvojke ili Osmice možete se nadati povećem dobitku i trebalo bi da igrate igre na sreću. Sa Peticama možete planirati posao sa strancima a u dugoj polovini meseca trebalo bi da budete oprezniji kod sklapanja poslova sa predstavnicima neparnih brojeva. Na ljubavnom planu ovaj mesec bi mogao biti veoma uzbudljiv posebno za dame Četvorke. Muškarci Četvorke će uglavnom tom celog meseca biti posvećeni poslu.

PETICA

Nervna napetost, mnogo obaveza, česta putovanja, brojni poslovni sastanci su ono što će biti karakteristično za ovaj mesec, naročito u prvoj polovini kada ćete želeti da budete što je moguće efikasniji. Pravu podršku i pomoć dobićete u drugoj polovini meseca od strane iskusnih, situiranih osoba. Situacija će se posetepeno stabilizovati uz pomoć druge Petice ili druge Devetke koja će vam poslužiti kao posrednik u poslu naročito sa strancima. Što se ljubavi tiče možete biti prilično nestalni, naročito ako ste gospodin Petica a u vezi ste sa damom predstavnicom padnog broja. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku moguće je planiranje zajedničkog puta negde u inostranstvo.

ŠESTICA

Dame Šestice će tokom prve polovine ovog meseca biti veoma angažovane oko svojih partnera i oko rešavanja problema sa stambenim prostorom. One koje se bave privatnim biznisom mogu biti veoma uspešne tokom celog meseca, što ih neće sprečiti da pruže dovoljno pažnje osobi koja ima je draga. Muški predstavnici ovog broja mogu biti veoma uspešni ukoliko se bave umetnošću, naukom ili građevinom. Situacija može biti pomalo nestabilna u finansijskom smislu u drugoj polovini meseca i najverovatnije se neće najbolje slagati sa Jedinicama i Peticama koje će pokušati da vam nametnu svoju volju. Ma čime da se bavite obratite pažnju na zdravlje, možete sebe izlagati fizičkom iscrpljivanju i možete biti skloni povredama, posebno kolena, zglobova i tetiva. U finansijskom pogledu bilo bi najbolje da svoje troškove ograničite na one najneophodnije i da neulazite u rizične finansijske transakcije.

SEDMICA

Sa Peticom ma koliko da vam je od koristi najverovatnije ćete dolaziti u konflikte dok će jedna Devetka imati dovoljno razumevanja i strpljenja za vaše ideje. Jedinica će se pokazati neobičajeno plemenitom i strpljivom jer ćete je zainteresovati za vaše poslovne planove koji bi ako uspete da ih do kraja meseca delimično realizujete mogu doneti lepe prihode. Ne bi trebalo da odbijate pomoć jedne Dvojke koja je često u stanju da vas izvede iz takta. Ako ste slobodni najverovatnije do kraja meseca menjate status i ulazite ili u novu vezu, ali je pitanje koliko će oni trajati.

OSMICA

Mnogi će biti iznenađeni vašim ponašanjem tokom prve polovine meseca jer ćete biti mnogo kooperativniji i introvertniji nego inače. To ne znači da ćete biti manje aktivni, naprotiv, sve vreme ćete vredno raditi kao krtica ali o svojim poslovima nećete želeti da pričate, barem ono što ne morate, pa ni članovima svoje porodice. Razlog za ovako ponašanje može biti storogo poverljiv posao koji ćete dobiti da radite za veliki novac ili ćete biti zaljubljeni, rasejani i skloni povlačenju u sebe. Ako situacija na poslu ili u ljubavi krene tokom koji niste planirali u drugoj polovini meseca možete pokazati negativnu stranu svoje ličnosti, impulsivnost, sklonost raspravama. Bićete mnogo intuitivniji kako vreme odmiče i nećete želeti da se zavaravate već ćete biti spremni da istini pogledate u oči.

DEVETKA

Ovo bi mogao biti jedan od boljih meseci za predstavnike vašeg broja naročito za one koji su poslom vezani za inostranstvo, rade u velikim firmama ili se bave poslom preko koga dolaze u kontakt sa mnogo ljudi. Sa jednom Sedmicom i Trojkom možete uspostaviti dobru komunikaciju i možete planirati zajednički posao koji bi mogao u drugoj polovini meseca da vam donese dobru zaradu. Inostranstvo igra značajnu ulogu u toku ovog perioda kako na profesionalnom, finansijskom tako i na emotivnom planu. Ma kog pola da ste, moguća je romansa sa mlađim partnerom koji će vam intelektualno savršeno odgovarati. Oni koji se bave sportom ili nekim dinamičnim poslom biće zadovoljni postignutim rezultatima. Slobodne Devetke će najverovatnije upoznati stranca, negde na putu ili preko Interneta i veza će imati perspektivu naročito ako se bude radilo o predstavniku nekog parnog broja.