21 dan, 21 vek ,21 broj
Shutterstock
21 dan, 21 vek ,21 broj

Shutterstock

21 dan, 21 vek ,21 broj, Foto: Shutterstock

Danas je pravi dan da započnete nove stvari u vašem životu. Da li će to biti novi posao, novi biznis , da krenete da trenirate jer su napokon prošli praznici ili nov način ishrane...

Svemir nam daje određene znakove u životu, a jedan od tih znakova je baš ovaj 21. 

ZNAČENJE ANĐEOSKOG BROJA 21 : 21 - ŽIVOT PONOVNO POSTAJE LEP

Anđeli vam poručuju da uživate u nadolazećem mirnom periodu.

Život se za vas pretvara u nešto prelepo, donoseći obilje pozitivne energije i harmonije u vaš život. Bićete svoji. Bolje ćete razumeti ljude oko sebe. Ovaj period biće i blagodatan na materijalnom polju, te bi ste mogli ostvariti velike stvari.

Pripremite se za uspeh i ne dozvolite drugima da vam govore šta i kada činiti. U periodu koji vam nadolazi, možete ostvariti sve što ste ikad želeli.

Broj 21 predstavlja simbol individualnosti. Energija ovog broja sastavljena je od vibracija broja 2 i broja 1. Broj dva predstavlja atribut dvojnosti i pronalaženje ravnoteže, saradnje, odnosa, partnerstva, ohrabrenje i nesebičnosti.

Energije broja jedan uključuju nove početke, nezavisnost, jedinstvenost, motivaciju, težnju prema napretku, postignuća i uspeh. Sve ovo čini 21 brojem svestranosti, energije, harizme i komunikacije. Ovaj broj predstavlja sklad stvaranja. Takođe, 21 predstavlja broj savršenstva, prema Bibliji. Osoba rođena 21. voli druženje i uživa u sportskim aktivnostima.

Na ljubavnom planu, ovaj broj će doneti ljubav i razumevanje u vašu vezu. Ovo je idealno vreme da provedete s partnerom.
Vaši anđeli zaštitnici znaju kada i kako vam trebaju pomoći, kada stvari koje se događaju ne možete rešiti sami bez njihove pomoći.

Ovim brojem šalju vam energiju upravo onda kada stvari nisu mogle izgledati gore. Doneće nam razumevanje koje je neophodno da bi se postojeći problemi razrešili.

Bićete bliski s partnerom, te niko neće moći poremetiti vašu pozitivnu vibraciju. Za one koji su slobodni, označava vreme kada će biti otvoreniji za susret i energije s drugim ljudima.

DA PONOVNO STANETE NA VLASTITE NOGE I REŠITE SVAKI PROBLEM KOJI STE DO SADA IMALI.

2021 je počela, 2020. je bila luda godina, mnogima se činila najdužom godinom u životu, ali za neke je 2020. bila godina rasta, godina u kojoj su rekli da je dovoljno. Napravili su taj skok vere, uradili stvari za koje nikada nisu mislili da će ih učiniti, upoznali su nove ljude, posetili nova mesta, uradili stvari koje su ih odvele iz zone komfora.

Zahvalni za 2020. godinu i uzbuđeni oko 2021. godine!

Taj izraz „Nova godina, novi mi “ treba promeniti u „Nova ja svaki dan“. Neka svaki dan bude dan rasta. Kako će izgledati vaša 2021?

"Jednog dana ili prvog dana. Vi odlučujete "

Bonus video

IMA LI PRAVOG DOMAĆEG KOLAČA BEZ DLAKE? Mi smo se našalili sa pitanjem, a odgovori su urnebesni!