Muškarac
Shutterstock
Muškarac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ako se osete zapostavljeno ili nemaju dovoljno sigurnosti, određeni horoskopski znakovi napustiće partnera bez ikakvog objašnjenja, bez obzira na to koliko je veza duga ili ozbiljna.

devojka, ljutnja, nervoza

shutterstock

Foto: shutterstock

Ovan

Ovnovi žive spontano i avanturistički i stalno menjaju svoje mišljenje. Ovan na trenutak može pomisliti da je ludo zaljubljen, a zatim iznenada ostaviti partnera bez objašnjenja. Takvo njihovo ponašanje nema nikakve veze s partnerom. Oni trče od osobe do osobe jer ne znaju tačno što žele. Bez razmišljanja o tome što ih uzbuđuje i što im stvara "leptiriće u trbuhu", umjesto da uzmu vremena i zapitaju se što ih može dugoročno usrećiti.

Devica, horoskopski znak, zodijak, astrologija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Devica

Device su uvek opterećene obvezama i žive brzim stilom života. Ako im se partner sviđa, veza će funkcionisati. Ali ako nekoga ne vole, onda uopštee neće biti nežni prema toj osobi i jednostavno će nestati. Napuštenom partneru ne preostaje ništa drugo nego shvatiti da Devicu više ne zanima i nastaviti sa svojim životom.

Zodijak, horoskop, vodolija

Foto: Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Vodolije

Glavna osobina Vodolije jest da se ne voli uklapati ni u kakve okvire i da ne podnosi dosadu. Imaju lošu naviku napuštanja ljudi i potpunog nestanka iz života. Smatraju da čine veliku stvar kada ignorišu poruke i pozive, jer pretpostavljaju da njihova tišina neće nikome smetati. Kad Vodolija nekog napusti, on ne misli da radi išta loše.