Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Naprosto postoje ljudi rođeni za seks, a astrologija je to potvrdila. Naime, ovim znakovima horoskopa nije teško u svako doba dana, da ne kažemo i na svakom mestu, da se upuste u odnos iz čiste strasti i požude.

Na prvom mestu top najpožudnijih - Škorpija

Ona je satkana od strasti. Njen flert vodi pravo u postelju (ili gde god). Često imaju i perverznu maštu, a da bi se upustili u emotivnu vezu preduslov je da se s partnerom poklapaju na ovom polju. Jer, Škorpiji je svaki odnos bez strasti, samo prijateljski.

Seks na stolici

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Bik - trom i lenj, ali kad se vulkan aktivira...

Bik je senzualan i ima vrlo istančan osećaj za to što partneru treba, te je lako uskladiti ritam. Bez seksa i hrane, ovom znaku život je potpuni promašaj. U krevetu postaju pravi razuzdani i vatreni osvajači, uvek ćete ga poželeti još i još...

seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

 

Lavu ne priliči treće mesto

Iako želi da je uvek br. 1 u svemu, Lavovi su ovog puta zauzeli treće mesto. Dobri su ljubavnici i vole da dominiraju, ali i zadovolje partnera radi lične satisfakcije. U krevetu daju sve od sebe da odnos bude savršen, baš kao i što se svih stvari u njihovom životu tiče. Međutim, za razliku od Bika i Škorpije, Lav nema urođeni talenat u vođenju ljubavi.

seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock