horoskop, glumac, priroda
shutterstock
https://youtu.be/YvMymExXhmY Embed: www.youtube.com youtube.com

OVAN

POSAO: Vi ste u pravoj poslovnoj ekspanziji. Ne možete ostati nezapaženi čime god da se bavite. Ostvarujete sve što zamislite i vrlo ste uporni i energični kada treba da dokažete svoje kvalitete.

LJUBAV: Ako već imate vezu, razmisljaćete o potomstvu i proširenju porodice. Slobodni će imati priliku da upoznaju osobu koja će im po svemu odgovarati.

ZDRAVLJE: Osećate se bolje. Moguće da ćete rešiti manji zdravstveni problem i da ćete uspeti da dođete do toga da se bolje osećate.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete proširiti posao ili uvesti dodatni posao koji ćete raditi uporedo sa trenutnim. Svaka odluka koju donesete i sprovedete pokazaće se kao veoma dobra kasnije.

LJUBAV: Neophodan je oprez, jer mogući su sukobi sa partnerom ili njegovi zdravstveni problemi. Pokušajte biti fleksibilniji prema ljudima koji vas okružuju i koje volite, pošto im vaša potreba da sve kontrolišete stvara tenziju.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta, moguće prehlade i infekcije. Boravak u prirodi vam prija, pa to forsirajte što više možete. Prija vam vazduh, opušta vas!

BLIZANCI

POSAO: Prioritet je sklapanje poslovnog partnerstva, ali ukoliko želite da drugi saradjuju sa vama morate pokazati više tolerantnosti i volje za postizanjem kompromisnih rešenja koja će svima koristiti.

LJUBAV: Možete popraviti i komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni privuci će vas osoba snažne i sirove seksualnosti. Slično se sličnom raduje.

ZDRAVLJE: Premorenost i glavobolja. Više odmarajte, šetajte na svežem vazduhu, družite se sa prijateljima, koji su uvek bili nezaobilazna radost u vašem životu.

RAK

POSAO: Bićete angažovaniji i pouzdaniji u izvršavanju poslovnih obaveza, te postoji mogućnost da vam se ponudi bolje radno mesto. Sve promene u poslovnom segmentu su vam povoljne.

LJUBAV: Oni koji su u braku razmišljaće o proširenju porodice i deci, a ako ih imate jako ćete uživati u vremenu koje provodite sa njma. Emotivni život se smiruje i kreće putem veće stabilizacije i mirnijih odnosa, što će vam za promenu, prijati.

ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih problema osim onih koje ste sami izazvali neumerenošću. Potreban vam je uredniji život.

horoskop, glumac, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Ako do sada niste, počećete da razmišljate o tome koji tip posla bi vam doneo i intelektualnu i duhovnu satisfakciju, osim puke materijalne. Ohrabrićete se da počnete da radite posao koji volite, iako možda neće biti toliko ekonomski isplativ.

LJUBAV: Ne moze više da vas zadovolji celovečernji provod po kafanama svaku noć, neobavezne i usputne veze i besmisleno uživanje u svakoj vrsti zabave koja vam se nudi.

ZDRAVLJE: Očekuje vas odlično stanje na ovom polju. Ne bi ste trebali imati bilo kakvu vrstu tegoba. Posvećeni ste sebi!

DEVICA

POSAO: Vaša poslovna pozicija se popravlja i nalazićete više zadovoljstva u onome što radite. To će vam dati motivaciju i želju da se pokažete u još boljem izdanju.

LJUBAV: Vaš emotivni život bio je i još uvek je veoma uzbudljiv. Imate priliku da nastavite sličnim tempom, a stvari se polako kristališu i vi konačno znate šta želite od svog emotivnog života.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigare i duvanski dim. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje. Vreme je da se rešite loših navika koje vas ugrožavaju.

VAGA

POSAO:Osetićete olakšanje i otvoren put za dalje napredovanje i usavršavanje. Okolnosti će se promeniti na bolje, ali jedini faktor koji će usporavati i remetiti vase planove ste vi sami.

LJUBAV: U kući se stalno dešavaju neke ne baš prijatne promene a moguće je i da razmišljate o preseljenju. U svakom slučaju oseća se stalna tenzija, nesigurnost i neizvesnost. Pokušajte sami uvesti neke pozitivne promene u svoj dom.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju i zbog toga možete da imate probleme sa varenjem i da imate usporenu probavu. Pred vama je period koji vam donosi poteškoće sa stomakom.

horoskop, glumac, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Vrlo ste mrzovoljni i nedostaje vam elana. To nadoknadjujete tako sto nalazite načina da kontrolišete sve oko sebe na neprijatan način, što može doprineti tome da se stekne utisak da ste okrutni i bez skrupula.

LJUBAV: Ako ste slobodni, vrlo privlačnu osobu mozete upoznati na nekom zabavnom mestu, kafiću, klubu, restoranu ili pak, nekom sportskom mestu. Zvezde su na vašoj strani, vi samo treba da se opustite i krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Povoljan vam je dan što se zdravlja tiče. Ne biste trebali da imate bilo kakav razlog za brigu. Možete da očekujete dobar period.

STRELAC

POSAO: Treba da se rešite na neke promene u svom načinu rada, komunikacije i saradnje sa drugima. Strpljenje vam je najjace oružje, pa se oslonite na njega.

LJUBAV: Imate priliku da izgladite sve nesporazume sa partnerom. Nemojte pokušavati da kontrolišete sebe, propustićete istinsko zadovoljstvo u ljubavi.

ZDRAVLJE: Hronicni problemi sa kostima. Koža i kosa takođe mogu biti problem. Vašoj koži je potrebna nega. Unosite male količine tečnosti.

JARAC

POSAO: Ne trpite nikakvo suprotstavljanje svojoj volji. Oni koji nisu u na višem poslovnom i društvenom položaju, svoje negativne osobine usmeriće prema najbližima, uglavnom porodici.

LJUBAV: Vaš emotivni život ulazi u jedno lepo, mirno razdoblje za ozbiljnu vezu i ljubav. Ako već imate vezu u narednom periodu razmišljaćete o potomstvu i proširenju porodice.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom. Očekuje vas period u kojem ćete vi imati sklonost ka tegobama sa zdravljem i varenjem. Izbegavajte preteran unos nezdrave hrane.

horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Ovaj dan će biti veoma naporan. Možete posebno imati poteškoća da realizujete svoje ideje i da ih drugi, od kojih zavise odluke, prihvate. Imaćete osećaj, posebno u drugoj polovini meseca da se borite sa vetrenjačama.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, ovo je miran dan koji ćete provesti sa porodicom i uzivati u kućnom miru,a iz pozadine podržavati partnera koji je prilično ambiciozan i poslovno zauzet građenjem sopstvene karijere.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Moguće je da ćete imati neke manje probleme s koncentracijom. Potrebno je da povedete računa i da ne dođe do manjih sportskih povreda.

RIBE

POSAO: Drugi će osporavati vaše mišljenje i bićete vrlo nervozni i nezadovoljni zbog ograničenja na koja ćete nailaziti na svakom koraku.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni bićete prilično pasivni da nešto promenite u svom emotivnom životu, pa ćete slobodno vreme uglavnom provoditi kod kuće, sa porodicom i bliskim osobama.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja. Potrudite se da povedete više računa o svojim potrebama. Izbegavajte preteran stres i naprezanje.