psihp,par,veza
hippopx
psihp,par,veza

hippopx

Foto: hippopx

OVAN

POSAO: Jako ste nervozni. Planovi se ne odvijaju na način na koji bi želeli, a sem toga odnosi sa kolegama su jako loši. Pokušajte da izbegnete sukob sa njima.

LJUBAV: U vezama umete da budete jako teški. Danas ste posebno tvrdoglavi i ne želite da partnerki izađete u susret. Uporno ne pristajete na njene predloge i želite da bude po vašem.

ZDRAVLJE: Grlo je prilično osetljivo i generalno disajni organi. Mogući su neki manji problemi tipa upale, bola u grlu, peckanja ili bronhitisa. Sve to možete izbeći ako ste pažljivi.

BIK

POSAO: Uživate u poslu i dobroj komunikaciji sa kolegama. Razmenjujete ideje, informacije i donosite zajedničke odluke vezane za dalji razvoj posla. Imate mnoštvo novih planova.

LJUBAV: Imate redovnu i kvalitetnu komunikaciju sa partnerkom. Prija vam kada vreme provodite zajedno. Odnos se polako, ali sigurno razvija u smeru veze. Emotivno ste ispunjeni.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno prikazano. Nema nikakvih promena. Vodite i dalje računa o zdravoj hrani, zdravom životu, fizičkoj aktivnosti i sve to daje pozitivne rezultate.

BLIZANCI

POSAO: Preispitujete već napravljenje poslovne planove. Imate utisak da ste bili prilično optimistični kada ste ih pravili. Shvatate da je potrebno više vremena za njihovu realizaciju.

LJUBAV: Za vas važi pravilo da stara ljubav zaborava nema. Prijatno ste iznenađeni pozivom od bivše partnerke. Imate snažan osećaj bliskosti. Dogovarate se da ostanete u kontaktu.

ZDRAVLJE: Nervi su vam osetljivi, a mogući su i problemi sa pritiskom i cirkulacijom. U toku je nepovoljan period koji će trajati više dana i mogu biti zastupljeni isti problemi.

horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Problem koji vas je dugo mučio iznenada rešavate. Osećate ogromno olakšanje i sa puno entuzijazma se fokusirate na druge obaveze.

LJUBAV: Emotivno ste prazni. Imate utisak da trenutno nemate energiju za novu vezu. Potrebno vam je da neko vreme provedete sami i napunite baterije.

ZDRAVLJE: U toku je period koji donosi hronične probleme. U vašem slučaju oni se odnose prvenstveno na probleme sa kostima. Muči vas reuma, bol u leđima, kolenima ili zglobovima.

LAV

POSAO: Pravite poslovni plan za iduću nedelju. Imate želju da odradite što više posla u što kraćem roku. Plan je previše optimističan i neće sve ići onako kako želite.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku provodite miran dan kod kuće. U slučaju da ste slobodni očekuje vas isto to samo bez partnerke. Slobodni Lavovi nisu spremni za novu vezu.

ZDRAVLJE: Lavovi su generalno skloni problemima sa srcem. Tekući period je povoljan za zdravstvene probleme pa bi bilo dobro da se javite lekaru u slučaju bilo kakvih tegoba.

DEVICA

POSAO: Nezadovoljni ste kako je protekla prethodna radna nedelja. Mnogo ste rada uložili, a opet neki problemi su i dalje ostali nerešeni i blokiraju druge poslovne obaveze.

LJUBAV: Imate potrebu da budete sami. Dosta vam je guzve, napetosti, pritiska. Dan provodite u miru doma svog. Ukoliko ste u vezi partnerka pokušava da vas shvati.

ZDRAVLJE: Problemi na poslu su ostavili traga. Osećate se jako umorno i potreban vam je odmor. Najbolje što možete da uradite za sebe je da se opustite, dobro odmorite i naspavate.

cipele, obuća, devojke, moda

shutterstock

Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: U stalnoj ste komunikaciji sa kolegama. Neke stvari su ostale nejasne, nedorečene i sada konačno to razjašnjavate. Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama i kako se posao odvija.

LJUBAV: Niste u potpunosti zadovoljni vezom. Partner vam deluje hladno, nezainteresovano. Vama je potrebna ljubav, a ne osećate se voljeno. Imate sumnju popitanju opstanka veze.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Dan koristite za sve one stvari koje vam prijaju: kupovinu, viđanje sa prijateljima i porodicom, kuvanjem. Fizički i psihološki ste stabilni.


ŠKORPIJA

POSAO: Analizirate odluke koje ste doneli i kakav su one imale uticaj na proces rada. Praksa ukazuje da je bilo grešaka, da su određene korekcije neophodne i radite upravo na tome.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i strastveni. Vaše emocije su duboke i stabilne. Imate potrebu za intenzivnim odnosom sa partnerkom. Ona se prepušta svemu onome što predložite.

ZDRAVLJE: Neophodno je da se malo fizički razmrdate, da se bavite rekreacijom. Od silnog sedenja na poslu kao da ste se ukočili. Refleksi su vam slabi, osećate da vam fali energija.

STRELAC

POSAO: Raspoloženi ste za komunikaciju, otvoreni da čujete tuđa mišljenja i druge ideje. Atmosfera na poslu je opuštena, saradnja zadovoljavajuća i poslovi lepo napreduju.

LJUBAV: Ova oblast vam nije na dnevnom redu. Niti vas neko zanima niti vi imate želju za socijalizacijom i upoznavanjem novih ljudi. Uskoro će vaše raspoloženje da se promeni.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Počeli ste da se redovno bavite rekreacijom i to daje odlične rezultate. U boljom ste formi, osećate se snažno, imate utisak da ste se podmladili.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Najviše volite kada se planovi odvijaju po rasporedu koji ste vi osmislili. Danas dolazi do promene planova, doduše ne vašom voljom i zbog toga ste neraspoloženi.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku niste emotivno zadovoljni odnosom. Izgleda kao da je odnos prerastao u obavezu i rutinu. Ne radite ništa da promenite odnos sa partnerkom.

ZDRAVLJE: Muče vas uobičajeni problemi vezani za nerve, pritisak ili cirkulaciju. Već znate kako nastaju, šta treba da uradite i kako da ih prevaziđete. Gledajte da se više odmarate.

VODOLIJA

POSAO: Optimizam je na vrhuncu. Jako ste energični. Poslovni problemi koji traju neko vreme na poslu su vam dosadaili i sada se fokusirate na njih u cilju da ih konačno prevaziđete.

LJUBAV: Odgovara vam opušten odnos sa partnerkom. Imate utisak da ona pokušava da dominira u odnosu i da vam nametne određene stvari. Dajete joj do znanja gde su granice.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi. Raspoloženje vam varira. Ukoliko ste ženskog pola zbog menstruacije očekuju vas dobro poznate tegobe. Najbolje bi bilo da se dobro odmorite.

RIBE

POSAO: Razmišljate o novom poslovnom projektu. Kako do sada ništa slično niste radili imate tremu. S druge strane, intrigira vas da saznate nešto novo i proširite svoje znanje.

LJUBAV: Niste ispunjeni u emotivnom smislu. Imate utisak da je vama više stalo do odnosa nego drugoj strani i da vi više ulažete u odnos. Partnerka ne primećuje vaše nezadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Postoji mogućnost pojave hroničnih problema na koje ste navikli, a vezani su za kosti, kožu, zube, zglobove, kolena. Prijala bi vam masaža ili odlazak na plivanje.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

11.10.2020 07:17

Ma da,ja sam uvjek zaljubljen,u puno zeno.Samo one u mene NE. Da mi je naci takvo partnerko,koja se prepušta svemu onome što predložite. Onda ne trebam vise nista,samo ovakvo partnerko.Lp.