horoskop, sreća
shutterstock
horoskop, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

Da postoji „viša sila“ koja ih na neki čudnovati način sprečava da dožive sklad u vezi iako i daju i dobijaju dovoljnu količinu ljubavi.

Ta viša sila je Zodijak, zvezde i datumi rođenja ljudi koji ih zbog karaktera koji nasleđuju i dobijaju rođenjem sprečava da s nekim drugim znakom zasnuju trajnu vezu.

Ovo su 4 najgore kombinacije znakova za ljubav:

Škorpija i Vodolija

Oni jednostavno nikada neće uspeti. Različita interesovanja, različita duševna, telesna i psihička energija, različiti pogledi na svet, različito doživljavanje slobode i ljubavi.

horoskop, glumac, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

Vaga i Jarac

Još gore od prethodnog. Vage ne podnose da im neko komanduje, dok su Jarčevi rođene vođe. Vage žele flertovanja i u vezi sa stalnim partnerom, žele igrice, komfor i provod.

Jarčevi s druge strane, neguju potpuno druge životne vrednosti a i u seksu su sušta suprotnost Vagama.

Blizanci i Rak

Kako spojiti društvenu osobu uvek spremnu za provod, putovanja i pesmu sa mirnim, povučenim, ponekad introvertnim znakom kojem je na prvom mestu statičnost, stabilnost i tišina?

Nikako.

Rak se pored Blizanca nikad neće osećati sigurno u pogledu ljubavi i moguće prevare, dok će Blizance psihički ubijati Rakova priroda i želja za mirnim životom.

ručak, porodica, par, hrana

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Bik i Vodolija

Dva različita sveta. Tačka.

Bik je promišljen, stabilan i realan, dok je Vodolija svojom otkačenošću, zanesenošću i idealizmom njegova sušta suprotnost.

Bonus video: