Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi
Shutterstock, ilustracija
Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Grozni ste s vođenjem vaših finansija? Uvek ostanete bez novca pre kraja mjeseca? Možda je kriv vaš horoskopski znak.

Prema astrologiji, određeni horoskopski znakovi ne mogu da pomognu sebi te svoj novac potroše čim ga zarade. Ako ste loši s novcem, to ne mora značiti da morate prestati da uživate u stvarima koje volite.

Sve što trebate uraditi je upravljati svojim finansijama i ne trošiti na stvari koje vam nisu potrebne. Nemojte se osećati loše, već pokušajte da se potrudite kako bi vam ostalo malo novaca. Uz to, evo pet horoskopskih znakova koji troše najviše novca:

Strelac

Strelci su slobodoumni pojedinci koji vole da istražuju i doživljavaju nove stvari. Oni veruju da se život treba iskoristiti do maksimuma, čak i ako to znači da neće imati novaca do kraja meseca.

Vagа

Vage mogu biti vrlo lenje kada je reč o upravljanju finansijama. Imaju problem s prevelikom potrošnjom kroz meseca, a većinom stvari kupuju na kredit. Na kraju meseca često ostaju bez novaca za plaćanje tih kredita.

Novčanik

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci su društvene osobe koje vole da se zabavljaju i troše novce na nepotrebne stvari, koje im baš ni nisu potrebne. Do realizacije o svojim potrošnjama dolazi im tek kada pogledaju svoje bankovno stanje nakon velike potrošnje.

Ovan

Ovnovi su vrlo velikodušne osobe i nikad neće odbiti da pomognu osobi koja je u finansijskim problemima. No njihova nežna i darežljiva strana često ih previše košta i mogu ostati bez novaca, uglavnom na štetu drugih ljudi.

Vodolija

Oni vole tehnologiju i uvek su prvi u redovima kada izađe novi model razne tehnologije. Pokušavaju da budu odgovorni s novcem, ali čim na tržištu vide nešto što ih privlači, moraju to da kupe. Stoga baš i nisu dosledni sa svojim finansijama i često završe bez novaca.

Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija